Kardeşim öncelikle hayırlısı şimdiden, inşallah istediğin gibi olur, gerek donör bölgen gerekse açıklığına göre bence güzel olacak, kendini Sibel hanımın eline bırak, geçen ayın 9. da bende kendisine ekim yaptırdım, şimdilik her şey çok güzel ilerliyor, ne kadar geç kep takarsan o kadar iyi, ben 20. gün baya gevşek şapka taktım dışardayken aşırı güneşe maruz kalmamak için, askere gidince biraz büyük şapka al istersen sıkmasın çok, bu arada Sibel hanım hakkında biraz bilgi veriyim, şimdiden yüz üstü yatıp hiç kıpırdamadan 2 saat durmayı çalış evde istersen

kökler alınırken hiç haraket etmemen gerekiyor, gerçi tüm operasyon boyunca hiç haraket etmemen gerekiyor ama kökler alınırken extra dikkat, zaten kendisi huzursuz oluyor eğer çok haraket edersen, elinden geldiğince sakin ol başka şeyler düşün hiç panik, korku, stres olmasın daha çok kanaman olur ve onun işi zorlaşır. En zor kısmı dediğim gibi yüz üstü pozisyonda, hatta burnunun üstüne yatmış bi şekilde hareketsiz beklemek, evde biraz çalış istersen

finasteride hakkında yapılan araştırmalara göre kullanımı bıraktıktan sonra zamanla etkileri azalıyor, yerli ve yabancı kaynaklarda öyle yazıyor + görüştüğüm 2 doktor öyle söyledi, bende 1 ayı geçkin süredir kullanıyorum, halen performansım aynı

sen askere gidince yemeklerde şap olucak onunla karışırsa ne olur bilmem ama.