Gönderen Konu: Ikinci Sac ekimim Sibel Ulusan  (Okunma sayısı 13913 defa)

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ikinci Sac ekimim Sibel Ulusan
« Yanıtla #46 : 01 Haziran 2020, 18:00:51 »
Görüştüm ve biraz daha sabretmemi söylediler. 7-8 aydan sonra kendine gelir ve düzelir denildi. Beklicez artık başka yapcak bişey yok. Sürekli güncel fotolar yüklicem
kendi saçların 7 8 ay sonra falan kendine gelmez kardeşim zaten ekilen saçları 4.aylarda çıkmaya başlıyor hangi mantıkla ekilmeyen saç 7 8 aylarda çıkmaya başlayacak kendine gelir denebiliyor saçların 7 8 ayda uzayacak hacim alacak sen sanacaksınki kendi saçlarım geldi yok öyle birşey bu ekim merkezleri iyice cıvıgını çıkarttılar bu işin formda boş kafa insan yok çoğu kişi neyin ne oldugunu biliyor ekilen saç bile yine sölüyorum 8 9 cu aydan sonra çıkmaz daha önce döngüye giren saçlar dökülür bu aşamada çıkmaya tekrar başlar ele batar
millet sanarki benim saçım halen çıkıyor 8. Aylarda en fazla kalınlaşma uzama yaşarsın dahada bişey olmaz ekimden buyana kadar kendi saçların çıkmadıysa bu saatten sonra çıkmaz ama çıkıp döküldüyse muhtemelen çıkar
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2020, 18:13:51 Gönderen: LaTenT »

Sero3588

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #47 : 01 Haziran 2020, 18:13:33 »
kendi saçların 7 8 ay sonra falan kendine gelmez kardeşim zaten ekilen saçları 4.aylarda çıkmaya başlıyor hangi mantıkla ekilmeyen saç 7 8 aylarda çıkmaya başlayacak kendine gelir denebiliyor saçların 7 8 ayda uzayacak hacim alacak sen sanacaksınki kendi saçlarım geldi yok öyle birşey bu ekim merkezleri iyice cıvıgını çıkarttılar bu işin formda boş kafa insan yok çoğu kişi neyin ne oldugunu biliyor ekilen saç bile yine sölüyorum 8 ci aydan sonra çıkmaz daha önce döngüye giren saçlar dökülür bu aşamada çıkmaya tekrar başlar ele batar
millet sanarki benim saçım halen çıkıyor 8. Aylarda en fazla kalınlaşma uzama yaşarsın dahada bişey olmaz

Bende öyle düşünyorum açikcasi. Ekimden önce saçlarim cok daha kuvvetliydi. Beklemekten başka yapcak bişey yok. Ama pekte düzeliceğini sanmiyorum

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 01 Haziran 2020, 18:14:55 »
Kendi saçları ekimden sonra çıkıp mı bir müddet sonra döküldü yada hiçmi çıkmadı ?

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 01 Haziran 2020, 18:16:39 »
Ekimde bazı insanların saçları zayıfları bazılarının saçları güçlenir kan dolaşımı deri yapısına bağlı görünene göre saçlarınız gidici değilmiş eğer çıkmazsa zarar verildiğinden başka bir söz söylenemez

Sero3588

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #50 : 01 Haziran 2020, 18:22:33 »
Ekimde bazı insanların saçları zayıfları bazılarının saçları güçlenir kan dolaşımı deri yapısına bağlı görünene göre saçlarınız gidici değilmiş eğer çıkmazsa zarar verildiğinden başka bir söz söylenemez

Ekimden sonra kendi saçlarim daha fazla döküldü ve çikmamaya başladi. Bugün görüştüm merkezle. Bana bu ekimden dolayi saçlarin şok görmüs zarar görmüş normaldir denildi. 7-8 aylarda kendi saçların yine kendine gelir eskisi gibi ve ekilen saçlarda kuvvetlenir denildi. Böylece açık alanım kalmazmiş.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 01 Haziran 2020, 19:09:26 »
Ekimden sonra kendi saçlarim daha fazla döküldü ve çikmamaya başladi. Bugün görüştüm merkezle. Bana bu ekimden dolayi saçlarin şok görmüs zarar görmüş normaldir denildi. 7-8 aylarda kendi saçların yine kendine gelir eskisi gibi ve ekilen saçlarda kuvvetlenir denildi. Böylece açık alanım kalmazmiş.
Normaldir diye birşey yok zayıflayabilir ona lafım yok dökülebilir ama bu sürece kadar çıkmaması anormal kendi saçlarının üstüne kanal açıp veya köşelerinden köklerine girerlerse bunun normali olmaz bekle bakalım inş kendine gelir benim ön çizgimin orda 3 4 senedir ince kedi tüyü gibi saçlarım 4 tane var çok ince halen var dökülmüyor dht incelen saçlar dökülür kökten gider ekimle zayıflayan saç çıkmazsa o köke zarar verilmiştir yok zayıflayan saç gider sözüne ben inanmıyorum sen paylaşımlarını yapmaya devam et bekleyip görelim hep beraber
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2020, 19:17:40 Gönderen: LaTenT »

Sero3588

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #52 : 03 Haziran 2020, 07:50:35 »
Daha net resim isteyenler için tekrar resim yükledim. Gerçekten çok huzursuzum durum ekimden öncesine bakarak çok daha kötü simdilik. Ve 6ayi geçti halten toparlamiyor bi türlü. Ne yapacağımi şaşırdim. Başka paylaşılmalara bakiyorum ve ekimin 6 ayında baya ilerlemisler.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 03 Haziran 2020, 11:02:33 »
Zararı olmuş yararı olmamış, kendi saçların zarar görmüş yüksek ihtimal.

Sero3588

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #54 : 03 Haziran 2020, 11:14:28 »
Zararı olmuş yararı olmamış, kendi saçların zarar görmüş yüksek ihtimal.

Bende öyle düsünüyorum ama azda olsa umut var düzelir diye

Sero3588

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #55 : 03 Haziran 2020, 12:48:43 »
Hintel Hocam sizin yorumunuzuda cok merak ediyorum açıkcası

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 03 Haziran 2020, 14:47:13 »
Çok ilginç. İlk paylaştığınızda mükemmel bir sonuç alacağınızı düşünmüştüm, zaten oldukça fazla saçınız vardı. Bu sonuç olmaması lazımdı. İnşallah toparlar.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #57 : 03 Haziran 2020, 15:12:48 »
Bu saaten  sonra  fazla bişey bekleme  dostum üzüldüm  gerçekten   .. işin  kötü  tarafı   ikinci ekim sana faydasi olacagina zarar olmuş    birinci ekimde   zaten bir faydası  olmamış   ne ilaç kullanıyorsun    ?

Sero3588

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #58 : 03 Haziran 2020, 15:15:57 »
Çok ilginç. İlk paylaştığınızda mükemmel bir sonuç alacağınızı düşünmüştüm, zaten oldukça fazla saçınız vardı. Bu sonuç olmaması lazımdı. İnşallah toparlar.

Bende çok şaşıriyorum. Açıkcasi Ben vertex bölgesi için ikinci bi ekime Karar vermiştim. Ön taraftan memnundum hafiften biraz açıklık vardi sadece. Ama ekimden bugün tam 185 gün geçmis ve nasıl bu hale geldiğini bilmiyorum. Titizlikle herşeye dikkat ettim ama saçlarim berbat oldu.

Sero3588

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #59 : 03 Haziran 2020, 15:18:07 »
Bu saaten  sonra  fazla bişey bekleme  dostum üzüldüm  gerçekten   .. işin  kötü  tarafı   ikinci ekim sana faydasi olacagina zarar olmuş    birinci ekimde   zaten bir faydası  olmamış   ne ilaç kullanıyorsun    ?
[/quote

Sibel Hanım bana Biotin tavsiye etti ve 6 ay boyunca bebe şampuanı. Ikisinede uydum. Şuanki aklım olsa ikinci ekime için bulaşmazďım

Facebook Twitter Instagram