Merhabalar, gelişimin daha net anlaşılabilmesi adına bir süredir paylaşım yapmıyordum. Bugün itibarıyla ekimin üzerinden tam 100 gün geçti.
Dermatit problemim için haftada 1’er kez Konazol ve Sebovium şampuan kullanmaya devam ediyorum. Yağlanma halen tamamen geçmiş değil, ancak ciddi bir azalma oldu. Kaşıntı ve kepeklenmenin ise nerdeyse kalmadığını söyleyebilirim. Bu aralar kontrol için dermatoloğuma görünmem gerekiyordu ancak Corona durumundan dolayı mecbur kalmadıkça bir süre hastaneye gitmeyi düşünmüyorum, sanırım kontrole biraz gecikmeli gideceğim.
Takviye olarak 1. ayın sonunda günde bir Biotin kullanmaya başlamıştım. Son 1.5 aydır buna ek olarak Androvium köpük (minoksidil) de kullanıyorum, dermatoloğum önermişti, Hakan hocanın asistanlarına sorduğumda onlar da kullanabileceğimi söylediler. Dermatolog günde 1 olacak şekilde sürebilirsin dedi ama ben 3 günde bir es veriyorum, haftada 5 gibi olmuş oluyor. Ancak son 2 haftadır biraz da iş yoğunluğum sebebiyle bu dozaj düştü, tekrardan haftada 4-5’e dönmeyi düşünüyorum. Androvium’un tek eksisi kuruduktan sonra döküntü yapması, onun dışında henüz bir olumsuzlukla karşılaşmadım.