Gönderen Konu: .  (Okunma sayısı 18545 defa)

Eray

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
.
« : 06 Aralık 2016, 23:38:28 »
.
« Son Düzenleme: 16 Nisan 2017, 00:33:09 Gönderen: Eray »

saçkolik

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ilhan Serdaroglu (15 Aralik 2016)
« Yanıtla #1 : 10 Aralık 2016, 01:05:06 »
sevgili kardeşim öncelikle herşey gönlünce olsun.  şahsi fikrim bayağ geniş bir açıklık mevcut saçında şuan var olan saçların çok seyrek ve ekimden sonra onları kaybedersen ektireceğin saçlar seni tatmin etmeyebilir. yalnız aralara zarar vermeden ekim yapılır ve sende ilaç kullanırsan mutlu olabilirsin. ilaçtan kastım malesef finasterid :( evlilik ve çocuk sahibi olma durumları yoksa bi süre seni ilaç mutlu eder. ekim sonucundaki başarı beklentini düşük tutarak bu işe giriş kardeşim. ilaç kullanmıcaksan da bi kez daha düşün bu işe girişmeden çünkü geri dönüşü yok. ben saç ekim işine tam bir sanat gözüyle bakıyorum, bu konuda sanatkar olan insanlarda malesef greftini 2,5 euro lardan ekiyorlar. inşallah ilhan hocanın iyi zamanına denk gelirsin. Allah yolunu bahtını açık etsin

enke

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 13 Aralık 2016, 00:04:01 »
eskiden kanlı gömlek isterlermiş, şimdi konu serdaroğlu olunca kanlı ve kabuklu kafa bekliyoruz :) inşallah çok iyi bir ekim geçirirsin ve fırça gibi saçların olur

trianglebody

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 13 Aralık 2016, 09:37:15 »
Hayırlı olsun arkadaşım, inşallah istediğin sonuca ulaşırsın. Bende İlhan hocayı düşünüyorum yakın zamanda.
kaç greft ekilmesi planlanıyor ve ne kadar ücrete yapılacak?

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 13 Aralık 2016, 16:55:38 »
Hayırlısı olur umarım başkan.
Aylık fotolarını atarsan seviniriz
Suistimal edilmeye en musait yer insanın zaaflarıdır.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 14 Aralık 2016, 08:55:41 »
Yaş kaç? Aslında mevcutta bayağı saçın var, flaştan sanırım çok açık gözükmüş.
Senin Ekiminde bence dikkat edilesi 2 konu var.
1-mevcuttaki saçlarına dikkatli baktığımda farklı kalitede saçlar görüyorum, sanki mevcuttakilere hiç müdehale edilmese bile bugün yarın gidecek gibi.
2-ön çizgi hariç hemen her alanda mevcut saçın var, ekim sırasında tramvaya bağlı mevcuttan kök kaybedebilirsin.

İyi tarafından da bakmak gerekirse, kimse seni kel bilemeyecek , tam kel kalmadan operasyon yapıyor olman avantaj ( tabi ekim ile alakalı bir kompleksin sözkonusu ise ,birilerinin bunu farketmesi seni rahatsız ediyor ise)

Umarım çok memnun kalırsın , herkesin bakarak örnek alacağı bir süreç geçirirmişim.

Şimdiden geçmiş olsun

mealtay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 14 Aralık 2016, 16:10:40 »
Hocam yanlış anlamazsan ben senin yerinde olsam lateral slit ekim tekniğini kullanan doktor yerine, dhi tekniğini kullananlara yönelirdim. Sende çok başarılı sonuç vereceğini düşünüyorum. Sen daha iyi bilirsin tabi.

Bir de serdaroğluna en azından hiç gitmezdim.

Gard

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 14 Aralık 2016, 20:49:18 »
Olan saçların çok ince görünüyor arkadaşım belki biraz güçlendirmek sonucunu daha iyi yapar doktoruna sor ne yapılabilir diye onlarda dökülürse çok az kalır ekilenler şimdiden hayırlı olsun

Gard

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 14 Aralık 2016, 21:00:32 »
Olan saçların çok ince görünüyor arkadaşım belki biraz güçlendirmek sonucunu daha iyi yapar doktoruna sor ne yapılabilir diye onlarda dökülürse çok az kalır ekilenler şimdiden hayırlı olsun
Evet saclarim ince telli dökülmede devam ediyo halen  guclendirmek icin ve dokulmeyi yavaslatmak icin ilac kullanmam gerekicek heralde, bakalim ekimi hayirlisiyla bi atlatalim da mecbur kalirsam finansi falan denicem  artik
ben de düşünüyorum özellikle tepe bölgem için insallah sıkıntı yaşatmaz arkadaşım kolay gelsin

Gard

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 14 Aralık 2016, 21:37:40 »
İçine sindiyse başka yerlerle de görüştüysen kararlıysan yaptır
 deneyimli arkadaşlara sor aynı yerde yaptırmış yardımcı oluyorlar sonra dan pişman olunca iş işten çoktan geçmiş oluyor ben de olumlu olduğundan çok olumsuz yorumlar okudum ama geri dönüşün var mı bilemiyorum

Gard

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 15 Aralık 2016, 19:58:03 »
Çok geçmiş olsun arkadaşım umarım herşey yolunda gider hayırlı olsun

SeLo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 15 Aralık 2016, 20:37:54 »
hayırlı olsun dostum

SeLo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ilhan Serdaroglu 4200 greft (15 Aralik 2016)
« Yanıtla #12 : 15 Aralık 2016, 23:31:37 »
inşallah ona gerek kalmaz , ilk günler dikkat et saçlara. Süreci takip ediyor olacağım :)

enke

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 15 Aralık 2016, 23:43:24 »
yine serdaroğlu ve yine aşırı kanlı kabuklu bir kafa :) cidden merak ediyorum nasıl beceriyor bunu  yani insanda bu konuda yetenek olması lazım ki her ekimi mayın tarlasına çevirebilsin :)) hayırlı olsun ekiminiz, sonuçları açısından ekimleri genelde güzel ama ekim sahasını ve donörü savaşa sokmuş da çıkartmış gibi yapıyor

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 16 Aralık 2016, 08:33:01 »
Dostum geçmiş olsun inşallah istediğin saçlara kavuşursun. Kafa yine malum ilhan Serdaroğlu ekimiyim diye bağırıyor. Halep gibi..
🏇🏇

Facebook Twitter Instagram