Gönderen Konu: ASMED-KORAY ERDOĞAN -- 25-26 Haziran 2020 -- 5001 GREFT  (Okunma sayısı 29373 defa)

jemjemx

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED-KORAY ERDOĞAN -- 25-26 Haziran 2020 -- 5001 GREFT
« Yanıtla #105 : 28 Temmuz 2020, 12:54:09 »
Dostum vitamin takviyesini 2-3 gün kesip sivilce oluşumunu takip eder misin? Ben biotin almaya başladım 1 hafta sonra kafamda ve vucüdüm da sivilceler başladı. Bırakınca sivilce oluşumu da durdu. Bende bıraktım. Sende bir dene. Vitamin eksiğin olmadığı halde kullanıyor olabilirsin
Ben biotin harici almıyorum dostum.. Sadece viviscal içinde olanı kullanıyorum.. Vitamin yıllardır aynısını kullanıyorum onun olduğunu sanmıyorum.. Sanırım kuruyemişi abarttım .. Ama yinede bir denerim onlarıda :D :D
Teşekkür ederim  :)

jemjemx

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #106 : 31 Temmuz 2020, 15:12:06 »
37.gün ıslak hali... Şok çok öbek öbek olmadı arada 3-5 geliyor hala.. Sivilcelenme azaldı sayılır.. Çıkanlarda kendiliğinden kuruyor 2 gün içinde..Stres yapmamak gerek..:)
// Kullandığım Takviyeler //

*Viviscal Tablet
*Propecia 1mg
*Olimp Multi Vitamin
*Omega-3 ve Kolajen Peptit

// Asmed Dr. Koray ERDOĞAN-Saç Ekim Sürecim //
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14840.0

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #107 : 31 Temmuz 2020, 20:51:37 »
Benim de donor kısmında sivilce olustu:/
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

jemjemx

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #108 : 31 Temmuz 2020, 22:29:06 »
İlk 30 gün sıfır sivilce vardı sonra oluştu bende hocam:)... Bir iki güne kendi kendine kuruyor bol masajla.. :))

*Viviscal Tablet
*Propecia 1mg
*Olimp Multi Vitamin

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #109 : 31 Temmuz 2020, 23:53:24 »
O sivilceler sanırın alttan gelen saçlar ile alakalı oluyor. Bende çok sivilceli bir dönem geçiririm diye düşünüyordum şuan için 1 tane bile çıkmadı. Normalde nemlendirici kullanmasam suratımda da çıkıyor sivilceler. Hatta ekim dönemi kestim diye takviyeleri ve kozmetik ürünleri artmıştı baya. Asmed'in verdiği nemlendiriciyi kullanırsanız da azalabilir sivilceler isterseniz danışın merkeze arkadaşlar.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

jemjemx

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #110 : 01 Ağustos 2020, 00:21:59 »
O sivilceler sanırın alttan gelen saçlar ile alakalı oluyor. Bende çok sivilceli bir dönem geçiririm diye düşünüyordum şuan için 1 tane bile çıkmadı. Normalde nemlendirici kullanmasam suratımda da çıkıyor sivilceler. Hatta ekim dönemi kestim diye takviyeleri ve kozmetik ürünleri artmıştı baya. Asmed'in verdiği nemlendiriciyi kullanırsanız da azalabilir sivilceler isterseniz danışın merkeze arkadaşlar.
Evet hocam onla alakalı.. Kendi kuruyup gidiyor 2 güne.. Dermovat donör için ekim bölgesi içinde teramicin olabilir demişlerdi.. Fakat gerek kalmadı.. 30.güne kadar sivilce yoktu hiç.. Tek tük çıkıyor şuan.. Aşırı büyürse zaten şırıngayla hallederim  :D :D

*Viviscal Tablet
*Propecia 1mg
*Olimp Multi Vitamin

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #111 : 01 Ağustos 2020, 00:25:53 »
Evet hocam onla alakalı.. Kendi kuruyup gidiyor 2 güne.. Dermovat donör için ekim bölgesi içinde teramicin olabilir demişlerdi.. Fakat gerek kalmadı.. 30.güne kadar sivilce yoktu hiç.. Tek tük çıkıyor şuan.. Aşırı büyürse zaten şırıngayla hallederim  :D :D

O teramicin ilacını sanırım bandajlar alırken sürüyorlardı değil mi? Bir de ilk yıkama da. Baya rahatlatmıştı beni eğer oysa :). Hatta yıkama da dedim bana neden vermediniz bu ilacı diye :D. Soğuk suyla yıka gitsin dediler kaşıntı olursa :D :D :D.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

jemjemx

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #112 : 01 Ağustos 2020, 00:40:00 »
Evet dostum bandajdan sonra sürüyorlar.. Çok iyi gelmişti.. Ben birde eskişehire dönerken donör bölgeye sürdürmüştüm yolda başıma birşey gelmesin diye :D :D Zor bir süreç ya  :D :D

*Viviscal Tablet
*Propecia 1mg
*Olimp Multi Vitamin

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #113 : 01 Ağustos 2020, 00:44:18 »

Oni bendeki sivilcelenme muhtemelen takviyelerle alakalıdır diyr düşünüyorum. Çünkü ağırlıklı olarak donörde olustu. Çok buyur ise merkeze danısacağım:) ama suan dert değil
Asmed ekimim için:

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #114 : 01 Ağustos 2020, 00:47:16 »
Evet dostum bandajdan sonra sürüyorlar.. Çok iyi gelmişti.. Ben birde eskişehire dönerken donör bölgeye sürdürmüştüm yolda başıma birşey gelmesin diye :D :D Zor bir süreç ya  :D :D

Ben kaç gündür ağrım olmamasına rağmen az az uyuyorum. Bir gün dedim bu boyun yastığıyla azıcık yan yatayım baktım uyandığımda yastık var elimde az kalsın kafama koyacakmışım. Temple ekimi de var ya bende tam çile uyuması. Allah'tan ağrım yok, birde olsa onla uğraşacaktım. Hissizlik, ağrı yok ama kafa da magma gibi çatlıyor her gün :D. Zor gerçekten...

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #115 : 01 Ağustos 2020, 00:49:40 »
Oni bendeki sivilcelenme muhtemelen takviyelerle alakalıdır diyr düşünüyorum. Çünkü ağırlıklı olarak donörde olustu. Çok buyur ise merkeze danısacağım:) ama suan dert değil

Olabilir aslında bana da Umut Bey kullanma dedi  4 - 5 gün vitamin bende bıraktım. Bence takviye de büyük bir ihtimal biotindir. Arginine, d vitamini falan yapmaz sivilcelenme.

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #116 : 01 Ağustos 2020, 00:50:56 »
Olabilir aslında bana da Umut Bey kullanma dedi  4 - 5 gün vitamin bende bıraktım. Bence takviye de büyük bir ihtimal biotindir. Arginine, d vitamini falan yapmaz sivilcelenme.

Biotini de çok almıyorum ki 1000 mg/gün
Asmed ekimim için:

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg

jemjemx

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #117 : 01 Ağustos 2020, 00:52:39 »
Ben kaç gündür ağrım olmamasına rağmen az az uyuyorum. Bir gün dedim bu boyun yastığıyla azıcık yan yatayım baktım uyandığımda yastık var elimde az kalsın kafama koyacakmışım. Temple ekimi de var ya bende tam çile uyuması. Allah'tan ağrım yok, birde olsa onla uğraşacaktım. Hissizlik, ağrı yok ama kafa da magma gibi çatlıyor her gün :D. Zor gerçekten...
Evet temple ekimi cidden zor.. Bende 2. ekim için donör musait olursa isterim ya :D.. Ben boyun yastığını 20 gün kullandım .. Sonra çok alıştım rahat gelmeye başladı :D :D... Eve geldim ekimin 3. günü uyku sersemi donörü kaşıdım elim kan olmuştu.. Sonra beyin kodluyor dokunma diye... Burada bi arkadaş donöre deymemek için ellerim cepte yattım demişti.. ;D

*Viviscal Tablet
*Propecia 1mg
*Olimp Multi Vitamin

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #118 : 01 Ağustos 2020, 01:14:46 »
Evet temple ekimi cidden zor.. Bende 2. ekim için donör musait olursa isterim ya :D.. Ben boyun yastığını 20 gün kullandım .. Sonra çok alıştım rahat gelmeye başladı :D :D... Eve geldim ekimin 3. günü uyku sersemi donörü kaşıdım elim kan olmuştu.. Sonra beyin kodluyor dokunma diye... Burada bi arkadaş donöre deymemek için ellerim cepte yattım demişti.. ;D

Biliyorum o arkadaşı bende okumuştum. Temple inanır mısın kafamı küçülttü resmen :D. Ben çok düşündüm ektirsem mi diye sonra baktım yanlarda incelmiş benim yarın öbür gün bu sefer de orası ince olduğu için canımı sıkacak dedim düşünme ektir gitsin. Ama düzgün bir yerde yaptırmak lazım çünkü doğallık açısından en riskli bölgelerden birisi temple.

jemjemx

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #119 : 01 Ağustos 2020, 14:04:44 »
Biliyorum o arkadaşı bende okumuştum. Temple inanır mısın kafamı küçülttü resmen :D. Ben çok düşündüm ektirsem mi diye sonra baktım yanlarda incelmiş benim yarın öbür gün bu sefer de orası ince olduğu için canımı sıkacak dedim düşünme ektir gitsin. Ama düzgün bir yerde yaptırmak lazım çünkü doğallık açısından en riskli bölgelerden birisi temple.
En iyisini yapmışsın hocam.. Bende zaten seneye duruma göre yaptırmayı düşünüyorum.. 6 ay sonra karar veririm herhalde :D :D :D

*Viviscal Tablet
*Propecia 1mg
*Olimp Multi Vitamin

Facebook Twitter Instagram