Gönderen Konu: 2nd International World FUE Institute Workshop Yunanistan ATINA 2017.  (Okunma sayısı 173982 defa)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 2nd International World FUE Institute Workshop Yunanistan AtTİNA.
« Yanıtla #106 : 24 Haziran 2017, 19:24:24 »
Koray hoca saçları kısaltmadan ekim mi yapıyor artık?
Ya cidden efsane
Var olan saçlara zarar verilmiyor demek
Bir şey sorucam hintell
Saçma mı bilmiyorum ama
Böyle ara ara mesela ayda 300 greft long fue felan eker mi hoca
Böyle ara ara
Seyreklik kapanana kadar?
eker long fue de o sekılde hemde saha iyi olur zaten bu sistem öyle daha mantıklı 6 ayda bir 300 500 ektirceksin long fue inanılmaz bişey

300 -300 ektirecek  isen süper bir teknik ama 3000 greft 10 seansta  ortalama 25-30 bin Euro gibi bir maliyete maaş olur. Sonucta 1500 greft bir al Ekim ile 300 greft long-fuenin maliyeti bir olacaktır.

Bu sistem daha çok para sıkıntısı hiç olmayan, işi ile alakalı yada gizlilik ile alakalı problemi olan açıklığı çok az kişiler için uygun.

3000 greft bu teknik ile ektirecek adam sayılıdır

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #107 : 24 Haziran 2017, 20:09:13 »
Ya cidden efsane
Bir şey sorucam hintell
Saçma mı bilmiyorum ama
Böyle ara ara
eker long fue de o sekılde hemde saha iyi olur zaten bu sistem öyle daha mantıklı 6 ayda bir 300 500 ektirceksin long fue inanılmaz bişey

300 -300 ektirecek  isen süper bir teknik ama 3000 greft 10 seansta  ortalama 25-30 bin Euro gibi bir maliyete maaş olur. Sonucta 1500 greft bir al Ekim ile 300 greft long-fuenin maliyeti bir olacaktır.

Bu sistem daha çok para sıkıntısı hiç olmayan, işi ile alakalı yada gizlilik ile alakalı problemi olan açıklığı çok az kişiler için uygun.

Hocam nasıl 25 bin euro oluyor ki
Long fuede de 2.5 euro değil mi greft başı
300 greft =750 euro
3000 greft 7500
Suistimal edilmeye en musait yer insanın zaaflarıdır.

Cem

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #108 : 24 Haziran 2017, 20:20:32 »
Long fuede bir greft 5 ya da 6 euro olmasi lazim

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #109 : 24 Haziran 2017, 20:58:24 »
Ya cidden efsane
Bir şey sorucam hintell
Saçma mı bilmiyorum ama
Böyle ara ara

Hocam nasıl 25 bin euro oluyor ki
Long fuede de 2.5 euro değil mi greft başı
300 greft =750 euro
3000 greft 7500

1. Si long fue 2,5 Euro degil
2. Kimse 300 greft ekecem diye hastanenin odasını Ve çalışanların o günkü mesaisini sana  normal tarifeden kapatmaZ. Yani normalde 5 euroda olsa senin dediğin şekilde olursa seans basına 2500-3000 Euro'dan asagı iş olmaz

3000 grefti 300 er greftler halinde 10 kere Ekim yaptır, 7500 Euro desin, gel ben öderim parasını:)
« Son Düzenleme: 24 Haziran 2017, 21:00:03 Gönderen: sloocer »

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #110 : 24 Haziran 2017, 21:14:53 »
Haklısın sloccer usta
İşte bizimki bi umuttu.
Suistimal edilmeye en musait yer insanın zaaflarıdır.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #111 : 24 Haziran 2017, 21:18:37 »
Haklısın sloccer usta
İşte bizimki bi umuttu.

Patron koray eksin 1 sene kel gez:)
Short unu buldunuz , long unu mu arıyınuz? Diye sorarlar adama

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #112 : 24 Haziran 2017, 21:27:21 »
100tel ekmek kac dk sürdü? Anlatım yapilmasa direkt işe odaklanilsa nekadar sürüyor?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #113 : 24 Haziran 2017, 22:18:10 »
100tel ekmek kac dk sürdü? Anlatım yapilmasa direkt işe odaklanilsa nekadar sürüyor?
anlatım olduğu için ve  başka bir merkezin ameliyatanesinde olduğu için 2 yada 1'5 saat sürdü  bu sekilde okadar sürdüyse normalde 10 dakika filan sürer sanırım yada daha fazla
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2017, 15:28:03 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

aytuga

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #114 : 26 Haziran 2017, 08:50:58 »

Bu videoda bahsettiğiniz yöntem ile 2500 greft ekildiği söyleniyor.  1-2 sene daha bekleyelim bakalım ne gibi gelişmeler olacak saç ekiminde (;

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #115 : 26 Haziran 2017, 19:11:52 »
forum da en çok Tartışılan gerçek PrP Nasıl yapılır videoları ile paylaşıcam hangi cihazlarla olur  ülkemizdeki tüm merkezler kandan sadece trombosit i ayırıp enjekte ederek bizleri kandırıyor ama artık forumumuz her türlü dogru bilgiyi paylaşarak bizlere ulaşan üyelerimizi kimse kandıramıyacak..
« Son Düzenleme: 26 Haziran 2017, 19:24:56 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #116 : 26 Haziran 2017, 20:05:40 »

Bu videoda bahsettiğiniz yöntem ile 2500 greft ekildiği söyleniyor.  1-2 sene daha bekleyelim bakalım ne gibi gelişmeler olacak saç ekiminde (;

işte hayal ettiğim sistem bu :) saçı kısaltmadan saç telini direk köküyle alıp yerleştirmek.. o zaman teknik olarak bu sistemde şok dökülme olmuyor. olursa bu sistemin bi anlamı yok. hintell hocam böyle sistemin varlığından bizi hiç haberdar etmedin :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #117 : 26 Haziran 2017, 20:22:54 »

işte hayal ettiğim sistem bu :) saçı kısaltmadan saç telini direk köküyle alıp yerleştirmek.. o zaman teknik olarak bu sistemde şok dökülme olmuyor. olursa bu sistemin bi anlamı yok. hintell hocam böyle sistemin varlığından bizi hiç haberdar etmedin :)
nasıl etmedım kardesım long fue long fue diye 1 aydır link paylaşıyorum instagram açtık orda videolar paylaşıyorum hiç mi görmedin :) şala yapıyosun heralde bana ekildi 100 greft dioruz onudamı görmedin ayrıca şok oluyor uzun kısa farketmez sacede kabuklanmıyor ve ekim yapıldını kımse anlamıyo
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2017, 15:29:01 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #118 : 26 Haziran 2017, 20:53:13 »

nasıl etmedım kardesım long fue şong fue diye 1 aydır link paylaşıyorum instagram açtık orda videolar paylaşıyorum hiç mi görmedin :) şala yapıyosun heralde bana ekildi 100 greft dioruz onudamı görmedin ayrıca şok oluyor uzun kısa farketmez sacede kabuklanmıyor ve ekim yapıldını kımse anlamıyo

valla abi ne yalan söyliyim hiç dikkatimi çekmedi. peki neden tüm ekimler bu sistemde yapılmıyor. dezavantajı mı var.. gerçi hastanın psikolojisi için kötü olabilir. yani saçlar uzunken ekiliyor, bi müddet sonra dökülüyor. kötü bir durum olabilir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #119 : 27 Haziran 2017, 10:30:10 »

nasıl etmedım kardesım long fue şong fue diye 1 aydır link paylaşıyorum instagram açtık orda videolar paylaşıyorum hiç mi görmedin :) şala yapıyosun heralde bana ekildi 100 greft dioruz onudamı görmedin ayrıca şok oluyor uzun kısa farketmez sacede kabuklanmıyor ve ekim yapıldını kımse anlamıyo

valla abi ne yalan söyliyim hiç dikkatimi çekmedi. peki neden tüm ekimler bu sistemde yapılmıyor. dezavantajı mı var.. gerçi hastanın psikolojisi için kötü olabilir. yani saçlar uzunken ekiliyor, bi müddet sonra dökülüyor. kötü bir durum olabilir.
dökülme derken şok dökülme ekimden 1 ay sonra dökülüp tekrar çıkıyor. Neden kötü olsun normal ekimde öle :) çok yaptıran vardır bu şuanda bu sistemi Dünya da uygulayan Tek kişi koray hoca özel bir panch geliştirmiş . Bana  100 greft oldu orda ama çok bunaldım bir birini yedi doktorlar izleye bilmek için . Yakında onlarda gelip ögrenip başlar uzun saç ekimine sonuçlarda çok iyi
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2017, 15:30:37 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram