Google arama barý sitemize eklendi.Dr yada saç ekimi uzmaný ismini yazarak site içi hýzlý arama yapabilirsiniz.
Alýntý yapýlan: sýrma saç - 26 Aðustos 2017, 23:41:19Alýntý yapýlan: Cenk49 - 26 Aðustos 2017, 23:38:12Þampuan ne kullanýyorsunuz,saçlar çýkmakta zorlandýðý için sivilce çýkýyor .düzelir ama yaðlanmayý kontrol etmek lazým.Prozinc plus kullanýyorum.Uygun þampuan kullanýyormuþsunuz bu durum için ,o zaman beklemekten baþka çare yok.saçlarýnýzý yýkarken sýcak su kullanmayýnýz ýlýk yada soðuk su kullanýnýz.
Alýntý yapýlan: Cenk49 - 26 Aðustos 2017, 23:38:12Þampuan ne kullanýyorsunuz,saçlar çýkmakta zorlandýðý için sivilce çýkýyor .düzelir ama yaðlanmayý kontrol etmek lazým.Prozinc plus kullanýyorum.
Þampuan ne kullanýyorsunuz,saçlar çýkmakta zorlandýðý için sivilce çýkýyor .düzelir ama yaðlanmayý kontrol etmek lazým.
Güzel görünüyor hocam çizgi oluþmuþ içindeki kararmalar belli bence 160 gün civarýnda harika sonuca ulaþacaksýnýz merakla takipteyiz.
bu saatten sonra ataða kalkar artýk ön çizgi oturuyor yavaþ yavaþ
Destek için herhangi bir ilaç kullnýyorsanýz doktorunuza bir danýþýn çok fazla sivilce var.
Gerçekten sivilce hadsafhada.daha önce ekim bölgesinde bu kadar sivilce görmemiþtim. sanýrým sizin süreç biraz aðýr iþliyor. 5.ay itibari ile bundan daha iyi bir görüntünün olmasý kanaatindeyim. umarým bundan sonraki dönemlerde ataða geçer.
Sýkýntý yok dostum benimde ayný bu þekildeydi 2 ay sonra çok güzel olacak inþ.