Gönderen Konu: Saç Ekimi Sonuçları Forum  (Okunma sayısı 67323 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekimi Sonuçları Forum
« Yanıtla #30 : 27 Kasım 2025, 13:45:14 »
İlhan Serdaroğlu Hocama, baştan sona acısız, ağrısız ve mükemmel sonuç veren saç ekimi deneyimi için en içten teşekkürlerimi sunarım. Hem uzmanlığı hem de insana güven veren yaklaşımıyla süreci olağanüstü bir konfora dönüştürdü. Sonuçtan büyük bir mutluluk ve memnuniyet duyuyorum, iyi ki yolumuz kesişmiş.

Yanlız burada böyle yapılmıyor dostum paylaşımlar :)

Myers Micheal

• Yeni üye
  • *
Ynt:en iyi saç wkimi doktoru
« Yanıtla #31 : Bugün, 00:21:58 »
Arkadaşlar, yaklaşık 3 aydır saç ekimi doktorlarını araştırıyorum.
Başta Koray Erdoğan’da ekim yaptırmayı düşünüyordum, fakat yabancılardan çok olumsuz yorum gördüm. Klinikte işin artık fabrikalaştığını, tam bir hair mill sistemine döndüğünü söylüyorlar. Fiyatı da gereksiz pahalı.Bu yüzden biraz soğudum. Açıkçası para önemli değil ama karşılığının tam alınmayacağını düşünüyorum.

Daha sonra Muttalip Keser’i araştırdım ancak iletişim kurmak çok zor. Geri dönüş yapmıyorlar ve sonuçları çok övülse de bana abartıldığı kadar etkileyici gelmedi.

Şuab  Asuman hanımın ekimlerini inceliyorum fakat çok fazla paylaşım bulamadım. Genelde en iyi doktorlar olarak Koray Erdoğan ve Muttalip Keser gösteriliyor. Bu durumda Asuman hanım onların ne kadar gerisinde merak ediyorum.
Ekim geçirmiş arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

Bu arada Asuman Hair’de ekim yaptırmış dört arkadaşım var ve memnunlar. Ama doktor olmaması beni biraz çekimser bırakıyor.

Daha önce 2k greftlik bir ekim yaptırmıştım. Ön çizgi dışında memnun olmadığım pek bir yer yok. Saçlarım zaten hâlâ var; sadece ön çizginin düzeltilmesine ve biraz sıklaştırmaya ihtiyacım var. Koray Erdoğan’ın değerlendirmesinde 2.5k–3k greft arası yeterli olacağı söylendi ama dediğim gibi çok içime sinmedi.ticarethaneye döndüğü çok belli oluyor.

Facebook Twitter Instagram