Abi 1 ve 4 için daha önce dediğimden farklı ne diyeyim bilemiyorum. Nisan sonuna doğru verteks ekimi düşünüyorum, ihtimalle haziran'a sarkabilir. Gerçekten yavaş yavaş eksik bölgeler tamamlanıyor. 14 aya kadar yolu var, bekliyorum. Ondan sonra kısa kestriricem yoksa öncesinde kısa kestirmek gibi bir niyetim yok. Şu ana kadar iki defa toparlatmak için bir miktar kısalttırdım ancak amacım uzatmak. Zaten saç ektiren adam neden kısa saç kullanır, bilemiyorum. Hoca da vertekse 3000 ekeyim dedi. Verteksi biraz daha açık bırakıp ön bölgeyi biraz daha doldurmak istiyorum. O yüzden verteks wow olmayacak.
2) Doğallıktan ben memnun olamam. Zira nasıl yapıldığını her gün gördüm. Haliyle her zaman ipuçları görüp doğal olmadığını anlayabiliyorum. Sıradan insanlar ekim olduğunu anlamıyor. Çünkü önden fotolarda gördüğün gibi görüyorlar. Ama kafamı öne eğdiğimde ön sıralardaki boşluklar belli oluyor. Bu sebepten ikinci ekimde o bölge bayağı bir dolacak.
3) Yok canım, daha çok aman şurası belli olmasın burası belli olmasın diye tarıyorum. Gördüğün saç stilleri işe yarıyor. Yakında belki biraz daha kusur göstermeye yönelik paylaşımlar yaparım. Ama sonuç olarak gördüğün gibi gayet kabul edilebilir durumda.
Öncesinde tamamen kelken bu hale gelmek gayet başarılı ama bu kadar kökle ancak bu kadar olabilirdi. O açıdan çok memnunum.