Saç Ekimi Sonuçları
Toplam Oy Verenler: 92
Ön hattın sıklığından memnun musun? Üstten gayet güzel duruyor
donör fazla hırpalanmış ve doğal durmuyor hocam. bence revize ister bu ekim. hairmaster pek master değil bu işte belli ki
Merhaba , bu konuda çok yorumlar var , gereksiz diyen ya da faydalı diyenler. Herhangi bir bilimsel kanıtı yok diyenler. Benim nacizane önerim yaptırırsanız iyi olur. Özellikle son dönemde dökülmeler başladı demiştiniz belki faydası olur.
Bu konu da @berbatov a katılıyorum ki PRP konusunu bu forumda iyice araştırmış biri olarak!...gereksiz diyen de var faydalı diyenler de. Herhangi bir bilimsel kanıtı yok diyenler de + yeni ekim yapılmış köklere zarar verecektir diyenler de!!!Doğru kit, doğru santrifüj süresi çok önemli ve tabiki acı eşiğin...
Öncelikle doktor falan değilim sadece mantıksal olarak yorum yapıyorum mesela minoxil ve finasterid gibi düşün. Eğer bunun gerçekten yapınca hemen faydası oluyorsa ömür boyu yaptırman gerekli. Yoksa bırakınca gene eski haline dönecekse ne anlamı var. Onun yerine masaj yöntemini dene kafana düzenli olarak masaj yap internetten bilmiyorsan araştırıp bulabilirsin. Bunu ömür boyu alışkanlık haline getirirsen daha faydalı olur.
daha 7.ayda böyleyse 12.ayda final sonuçları nasıl olacak meraklar içersindeyim
Şok dökülmeye bakıyorum bir de son fotoğraflara, gerçekten çok güzel olmuş umarım 12. aya daha da iyi olacak
Prp yaptırın iyi olur