Gönderen Konu: Asmed by Dilek Çakır saç ekimi fiyat.  (Okunma sayısı 24457 defa)

VanHelsing

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asmed by Dilek Çakır saç ekimi fiyat.
« Yanıtla #61 : 11 Mart 2025, 17:50:07 »
dilek hanımın ekim tekniği nedir ? sapphire fue mi ?

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #62 : 11 Mart 2025, 18:52:39 »
dilek hanımın ekim tekniği nedir ? sapphire fue mi ?

Asmed'de slitleri kendi geliştirdikleri "keep" ile açıyorlar. Saç ekim tekniği de fue ile gerçekleşiyor.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Sanslıkel34

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 14 Mart 2025, 11:42:38 »
Asmed tek geçerim saç ekiminde diğerlerine de imkan yoksa mecburen seçerim ama Dilek çakır

Hlc den bekir bek den ya da diğer o fiyata olanlardan daha uygun ve hiç biri asmed doğallığının yanından geçemez

VanHelsing

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 14 Mart 2025, 21:56:16 »
1,5 euro dilek çakır ve kendi yöntemleri bence bu fiyat aralığında düşünen için TR'de en mantıklı yer.
Zira 1,5 euro üzeri TR de koray erdoğan (teknolojiyi kullanması sebebiyle) dışında hiçbir ekimciye verilmez.
Daha fazlasını verecek olanlarda yurt dışı düşünmeli.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #65 : 18 Mart 2025, 00:54:58 »
Bu arada da yeniden konuya bakarken önce ki yazdığım mesajda dalgınlığıma gelmiş, yanlış yönlendirme yapmayayım. Alınan kökleri "keep" tekniği ile ekiyorlar. Sliti de lateral slit ile açılıyor :)
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

KEL DAMAT

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #66 : 14 Mayıs 2025, 02:23:41 »
Merhaba dilek çakır hocanın yaptıgı yeni 3.000 euro olan kampanyada tüm saça mı mikromotor ile giriliyor. Yoksa ön çizgi manuel geri kalanımı mikromotor ? En doğal sonucu almak istiyorum. Tavsiye alabilirmiyim ?
  • Yaşınız 35
  • Medikal Tedavi Propecia, Xpecia , Vitamin D, Vitamin C

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 18 Mayıs 2025, 11:16:21 »
3 bin euro olan ekim de tüm alım mikro motor
1,5 euro olan ekimlerinde manuel
Global Moderator

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 20 Mayıs 2025, 22:13:05 »
Maddi durumu yeterli olmayanlar mikroda yaptırabilir sonuçta asmedin mikrosu
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 21 Mayıs 2025, 17:36:35 »
3000 euroya saç ekimi hemde asmedde dilek çakırda bulmuşsunuz böyle kanalı bütün istanbulu dolaşsanız bulamazsınız benim 2 ekimimde manuel oldu birdaha yaptırsam microyuda kabul ederim sonuçta asmedin mikrosu

BJKKARA

• Hero Member
« Yanıtla #70 : 22 Mayıs 2025, 15:05:45 »
Detaylar böyle 3 bin euro olan saç ekimi asmed Dilek hanımın

İkinci saç ekimi ihtiyacım olsa bu fırsatı kaçırmazdım asmed Dilek çakır yani

HairForFuture

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #71 : 23 Haziran 2025, 13:29:03 »
3 bin euro olan ekim de tüm alım mikro motor
1,5 euro olan ekimlerinde manuel

Dostum alımda manuel ve mikro motor arasında ne türk farklar avantajlar dezavantajlar var? Sadece alım kısmında fark var gördüğüm kadarıyla? ekim kısmı KEEP ile yapılıyor iki opsiyonda da.

Edit: Manuel ve mikro arasında ilhan hocanın şöyle bir anlatımını buldum. Mantıklı geldi söyledikleri siz ne dersiniz? Özetle ikisininde ucu genişliği derinliği yaptığı şey aynı, grefte zarar verip vermemek kullanan kişinin yeteneğine kalmıştır diyor.

« Son Düzenleme: 23 Haziran 2025, 13:38:48 Gönderen: HairForFuture »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 26 Haziran 2025, 09:00:15 »
asmed odnör alımlarına bakarak konulara farkı çok net anlarsın hiç saç alınmamış gibi donere sahip oluyorsun daha nasıl fark olsun :)

tabi mikroyu da aynı kalitede kullanacaklarını düşünüyorum asmed in ben
Global Moderator

Beyonder

• Hero Member
« Yanıtla #73 : 05 Temmuz 2025, 06:47:25 »
Detaylar böyle 3 bin euro olan saç ekimi asmed Dilek hanımın

Dilek hoca ve ekiple görüşme gerçekleştirdim. İkinci ekim yapılmış birisine ekim yapıyor eğer yapmıyorum dese bile siz tatlı ısrarcı olun. Lakin daha önce operasyon geçirdiyseniz bu broşürdeki kampanyadan asla faydalanamıyorsunuz. Güncel ücret greft başı 1.5 euro ve PRP falan hediye edilmiyor ( Belki ısrarcı konuşulabilir tatlıca) Eksozom tedavisi 1000 euro ve Prp adet 5000 tl. Bana uygun gördüğü max greft çalışmasında 3000 greft+ 500 sakal. Bu da 5250 Euro yapar ve 3000 euro hayalim suya düştü. Üzücü oldu bütçemi aşmış oldu. Orada o fiyata olmak isterdim operasyon. Eğer 3000 eurodan fayda sağlayacaksınız değer gibime geliyor arkadaşlar lakin her ne kadar estetikten anlayan bir uzman da olsa Dilek hanım, 5250 euro (ki bence daha da artacaktır masraflar) fiyat çok fazla oluyor ekim için
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 08 Temmuz 2025, 16:13:19 »
Selamlar, ben net bilgi aldım 3500 greft e kadar olan ekimlerde bu fiyat geçerliymiş bana 5000 gerekli iki seansa bölsek bir yıl sonra kalanı yapsak dedim net bir bilgi gelmedi henüz bekliyorum.
Kardesim öyle bölmeyle senin istedigin gibi olmaz bu iş karşındakiler profesyonel insanlar ne gerekliyse onu söylüyolar yanlış anlama 5 6 bin euro asmed için para degil koray erdogan ekiyor artık 500 binden fazlaya muttalip keser ekiyor 500 binden fazlaya hlc ekiyor 500 binden fazlaya 150 200 bin artık normal bi para saç ekimi için kıyaslayınca

Facebook Twitter Instagram