Gönderen Konu: KUŞLARIN ÖTMESİ  (Okunma sayısı 4999 defa)

ber134

• Full Member
Ynt: KUŞLARIN ÖTMESİ
« Yanıtla #30 : 30 Temmuz 2022, 19:22:26 »
Fin ile başlayıp dut ile devam eden birisi olarak 4 aydır gözlemim herhangi bir cinsel yan etki görmediğim yönünde.Düzenli cinsel ilişkiye giren birisiyim bu arada,onu da belirteyim.Yalnız son zamanlarda Dutasteride etkisiyle ereksiyon sürem bir tık uzadı.Buna kısaca geç boşalma diyebiliriz,sperm kalitesinde vesaire problem yok.Geç boşalma çoğu erkeğin işine gelebilecek bir durum olsa da,kullandığım ilaçtan dolayı benim istemeyeceğim birşey.Zira böyle başlayıp diğer sıkıntılara yol açacağından korkuyorum.Ayrıca herkes bu ilacı cinsel yan etki olarak sorguluyor ama,şuanda benim kulağımda hayatımda görmediğim kadar kabuk ve o kabuğun getirdiği pislik durumu ortaya çıktı.Tek kötü yanı şuanlık bu benim için ayrıca tecrübeli arkadaşlar özellikle Alone45 cevap verirsen sevinirim,saçımda hiç yağlanma olmuyor artık.Bu fin veya dut etkisi mi ?

evet fin veya dut bu tarz kulak ile ilgili problemler yaratabilir. çünkü dhtnin göz kuruluğu ve kulak kiri ile doğrudan bağlantısı var. kulak şu an bir sinyal veriyor, zamanla daha beter olabilir. kısa zamanda doktora görünmenizi tavsiye ederim.
  • Yaşınız 25

shgoon1235

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 30 Temmuz 2022, 20:30:54 »
evet fin veya dut bu tarz kulak ile ilgili problemler yaratabilir. çünkü dhtnin göz kuruluğu ve kulak kiri ile doğrudan bağlantısı var. kulak şu an bir sinyal veriyor, zamanla daha beter olabilir. kısa zamanda doktora görünmenizi tavsiye ederim.
Kulak kuruluğunun Dut ile ilgili olduğunu biliyorum da yağlanmayı sormuştum ben.Yağlanma şuan saçımda hiç yok diyebilirim,anti anrojen düşmanı olarak yorum atman çok mutlu etti beni reis umarım günün birinde keşke seni dinleseymişim demem  :D
  • Medikal Tedavi Ru58841 Setipiprant Dut&Fin ve bazı vitamin takviyeleri

ber134

• Full Member
« Yanıtla #32 : 30 Temmuz 2022, 20:41:44 »
Kulak kuruluğunun Dut ile ilgili olduğunu biliyorum da yağlanmayı sormuştum ben.Yağlanma şuan saçımda hiç yok diyebilirim,anti anrojen düşmanı olarak yorum atman çok mutlu etti beni reis umarım günün birinde keşke seni dinleseymişim demem  :D

bizim gibi kellerin saç kökleri dhtye karşı çok fazla duyarlı olduğu için dhtyi kafa derisinden belli miktarda kovduğumuzda haliyle saç yağlanması da kesilecektir. yani yağlanma kesilmesi normal. normal insanlarınki gibi haftada 1 falan yağlanır anca.

antiandrojen düşmanıyım evet kesinlikle kullanılması taraftarı değilim :D ama eğer kullanmaya karar verdiyseniz de lütfen testlerinizi ve vücudunuzun verdiği sinyalleri es geçmeyin. umarım yanetki yaşamayan gruptan olursunuz, iyi akşamlar :)
  • Yaşınız 25

h.trn95

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 30 Temmuz 2022, 21:23:31 »
bizim gibi kellerin saç kökleri dhtye karşı çok fazla duyarlı olduğu için dhtyi kafa derisinden belli miktarda kovduğumuzda haliyle saç yağlanması da kesilecektir. yani yağlanma kesilmesi normal. normal insanlarınki gibi haftada 1 falan yağlanır anca.

antiandrojen düşmanıyım evet kesinlikle kullanılması taraftarı değilim :D ama eğer kullanmaya karar verdiyseniz de lütfen testlerinizi ve vücudunuzun verdiği sinyalleri es geçmeyin. umarım yanetki yaşamayan gruptan olursunuz, iyi akşamlar :)

hocam hangi bölüme ne testi yapılır bunun için?

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #34 : 30 Temmuz 2022, 21:26:24 »
Hocam senin saçında bir dökülme yok gibi duruyor ya maşallah yakışıklı adamsın da  açıklık falan da görülmüyor sadece fotoğraflara bakarak yorumluyorum bu arada referans noktam bu bunun haricinde yine de sen saçlarının döküldüğünü düşünüyorsan ve genetik olarak en azından şimdi değil de ileride açılabileceğini düşünüyorsan eğer finasteridi koruma amaçlı alabilirsin ilacı almak için reçeteye gerek yok ilacı reçetesiz olarak eczaneden temin edebilirsin zaten bir açıklığın yok gibi duruyor ama tercih meselesi ona bir şey diyemem olurda ilacı alıp kullanırsan sonraki süreçte elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
İlaca başlamak istiyorum ama şu sakal dökme olayı çok kafama takıldı.
Sakala önem veren bir insanım.
Benim sakal ve bıyıklarım 1 yıldır her gün dökülür normalde. Şuana kadar bir açılma söz konusu olmadı. Günlük dökülme falan herhalde.
Ama finasteride ile döküp, açıklık yaratmaktan korkuyorum.

ber134

• Full Member
« Yanıtla #35 : 31 Temmuz 2022, 00:50:37 »
hocam hangi bölüme ne testi yapılır bunun için?

endokrinoloji, testosteron dht testi diye özel olarak belirtmelisiniz
  • Yaşınız 25

jamesblond

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 31 Temmuz 2022, 05:29:52 »
İlaca başlamak istiyorum ama şu sakal dökme olayı çok kafama takıldı.
Sakala önem veren bir insanım.
Benim sakal ve bıyıklarım 1 yıldır her gün dökülür normalde. Şuana kadar bir açılma söz konusu olmadı. Günlük dökülme falan herhalde.
Ama finasteride ile döküp, açıklık yaratmaktan korkuyorum.
Sakalın nesinden korkuyosun minoxil kullanırsın minoxidil sakalda kalıcı ve hızlı etki veriyo

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #37 : 31 Temmuz 2022, 05:54:22 »
Sakalın nesinden korkuyosun minoxil kullanırsın minoxidil sakalda kalıcı ve hızlı etki veriyo
Bu sakal dökme olayı herkes de oluyor mu ?
Yoksa ben mi denk geldim forumda

jamesblond

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 31 Temmuz 2022, 06:13:54 »
….

jamesblond

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 31 Temmuz 2022, 06:17:26 »
Bu sakal dökme olayı herkes de oluyor mu ?
Yoksa ben mi denk geldim forumda
Tabiiki herkeste olmuyo sakalım döküldü diyenin de köse kalmadığına eminim

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #40 : 31 Temmuz 2022, 06:38:21 »
Tabiiki herkeste olmuyo sakalım döküldü diyenin de köse kalmadığına eminim
Neyse başlayalım bakalım ilaca.
Umarım yan etkisiz koruyabilirim saçları.
Tek bütçe dostu tedavi bu şuan, umarım elimde kalmaz.

jamesblond

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 31 Temmuz 2022, 06:44:59 »
Neyse başlayalım bakalım ilaca.
Umarım yan etkisiz koruyabilirim saçları.
Tek bütçe dostu tedavi bu şuan, umarım elimde kalmaz.
iç ve unut formda da özellikle kullanmayan hatta kullanmayacak olup hala korku saçmaya çalışanlara kulak asma. mesela ben ekim düşünmediğim için ekim konularına bakmıyorum bile ama fin kullanmayan kullanmak da istemeyenler her gün fin konularında ahkam kesiyo :D dutasteride korkutucu olabilir ama fin değil

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 31 Temmuz 2022, 09:50:32 »
Merhabalar hocam şimdi öncelikle kulak kiri ve yağlanma sorularınıza cevap vereyim dutasterid ve finasterid gibi ilaçlar aynı zamanda vücutta sebum bezlerini de küçülterek genel cilt ve saç yağlanmasını çok iyi bir şekilde azaltıyor yabancı forumlarda okuduğum yazılar ve akademik makaleler olsun oradaki konunun özetinde aşırı saç yağlanmasının da kesin olmamakla birlikte genel olarak genetik saç dökülmesiyle paralel gittiğine dair varsayımlar bile var ama bu kesin olarak ispatlanamamış bir şey yıllar ne gösterir bilemeyiz tabi hatta çoğu yabancı forumlarda finasterid dutasterid ve daha da fazla spironolaktone diane 35 androcur gibi anti androjen ilaçlarının ciltte yağlanma ve  sivilceleri bile geçirdiğine dair paylaşımları bizzat gördüm kulak etrafınızdaki kabuklanma bundan mıdır bilemem ama böyle yan etki yaşayan birkaö kişiyi daha gördüm sonra ne yaptılar bilmiyorum inanın bence biraz gözlemleyerek ilacı kullanmaya devam edin derim baktınız gerçekten iş çığrından çıkıyor ilacı çok uzatmadan dozajı azaltırsınız veya kesersiniz daha önceden de söylediğim gibi bu ilaçları leblebi gibi tüketmiyoruz günde 1 kapsül alıyoruz ve insan vücududa basit bir mekanızma değil çoğu şeyi tolere edebilen kuuvetli bir yapı herhangi bir durum olup hemen önlem alınırsa bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 31 Temmuz 2022, 09:57:19 »
Ek olarak şunu da söyleyeyim kulak kirinin azalması da DHT nin azaldığının bir işaretidir bir de sakal ile ilgili soru soran arkadaşa tekrar cevap vermek istiyorum finasterid ya da dutasterid sakalında aman aman bir dökülme yapmaz kaldı ki sakalların gayette güzel kardeşim bu böyle bitkiyi kökten söküp öldürmek gibi bir şey değil gerçekten söylüyorum bak insanlar çok abartıyorlar hele de bizim ülkemiz de aşırı derece de abartılan bir şey bizim ülkemizde saç dökülmesi ve cilt hakkında olsun saç ekimi hakkında olsun  adam gibi doktor olup bu konuda araştırma yapan hatrı sayılır doktorların sayısı toplasan 2 elin parmağını geçmez gerçekten her konuda olduğu gibi bu konuda da ülkemiz çok çok geri kalmış bir durumda malesef işte o yüzden bizde çareyi cahil bir tüketici toplumu olarak aktarlarda kozmetik marketlerde boşu boşuna bize hiçbir fayda sağlamayacak ürünlerde arayıp milyarlarımızı veriyoruz kozmetik dünyasının %80 -% 90 ı yalan ama biz o kadar tembeliz ki sırf üzerinde yağlanma karşıtı kepek şampuanı diye bir ürüne para verip tüketiyoruz vs. vs. bu böyle uzar gider

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 31 Temmuz 2022, 10:02:15 »
Son olarak saç yağlanması konusunda gerçekten finasterid dutasterid saç  yağlanmasını azaltıyor bunun ben de farkındayım bunun DHT nin azaldığını düşünüyorum çünkü aşırı yağlanma gerçekten saç hacmini de düşürüyor sonrasında yıkayıp temizlesen bile 1-1.5-2 günde yağlanan saçlar gerçekten insanı çok yoruyor görünümü aşırı etkiliyor abi siz finasterid kullanıp bunu gözlemliyorsunuz gel bide bana sor roaccutane dutasterid aga e tablet balık yağı hapı  geçen deneydim üzerimde çok özür dileyerek söylüyorum ama 5 gün yıkanmadım bildiğin saçım banyodan yeni çıkan adamın saçı gibiydi o yüzden ben bu yağlanmanın kararında azalmasının DHT nin düşürüldüğünün habercisi olduğunu ve de 6-8 aylar içerisinde de saçlarda büyük oranda bir canlılık dolgunluk ve hacimin ve saç çıkışlarının farkedileceğini gerçekten de düşünüyorum
bakalım zaman ne gösterecek zaman içerisinde her ay hem cilt hem de saç paylaşımlarımı yapacağım bakalım

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

Facebook Twitter Instagram