Gönderen Konu: finhair kullananlar yorum  (Okunma sayısı 10480 defa)

ber134

• Full Member
Ynt: finhair kullananlar yorum
« Yanıtla #1 : 01 Eylül 2022, 22:12:52 »

propecia ile aynı 1mg Finasteride Tablet halinde. ben kullanmıyorum ama bi ahbabımızın oğlu kullanıyor. henüz daha 1 hafta falan oldu. sıkıntı yok propecia ile aynı fiyatı da 348TL içinde 28 günlük doz var.

edit: pardon tablet halinde demişim minik küçük hap şeklindeymiş.
  • Yaşınız 25

alibaba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 02 Eylül 2022, 01:29:59 »

propecia ile aynı 1mg Finasteride Tablet halinde. ben kullanmıyorum ama bi ahbabımızın oğlu kullanıyor. henüz daha 1 hafta falan oldu. sıkıntı yok propecia ile aynı fiyatı da 348TL içinde 28 günlük doz var.

edit: pardon tablet halinde demişim minik küçük hap şeklindeymiş.

ben bu finhairi ucuz sanıyordum propecia ile aynı fiyat ise bunu almak için çok sebep yok o zaman .eczanede propecia bulmazsak o zaman alınabilir belki.

ber134

• Full Member
« Yanıtla #3 : 02 Eylül 2022, 10:14:15 »
ben bu finhairi ucuz sanıyordum propecia ile aynı fiyat ise bunu almak için çok sebep yok o zaman .eczanede propecia bulmazsak o zaman alınabilir belki.

evet eczanelerde propecia bulunamıyor zaten o yüzden buna yönelebilir kullanmak isteyen
  • Yaşınız 25

theodin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 02 Eylül 2022, 16:49:50 »
Aynı bence,fark yok..Benim kuzen de ondan( FINHAIR)... içti,şimdi  dışardan sürüyor finasteridi..
Ben de finasteride+minoksidil jel kullanıyordum 2 yıldır.Şişli fulya eczanesinden  şimdi minoksidil köpük aldım bakalım..Finasterid jel  ve minoksidil köpük ayrı deneyeceğim..Alkollü formüller  için  saç derisinde kepek yapıyor dediler eczaneden .Ben de jel ve köpük tercih ediyorum
  • Ekim Tarihi: 10.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi serkan aygın
  • Greft Miktarı 3168
  • Yaşınız 40
  • Medikal Tedavi finasteride gel, hair 360 tablet, hair 360 growth faktör şampuan

aliveli123

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 07 Eylül 2022, 20:07:36 »
Hocam peki proscar bulamıyor musunuz eczanelerde

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 09 Ekim 2022, 15:12:30 »
finhair 350 tl fiyatı ,propecia ise 500 tl ye dayandı fiyatı bu durumda ben gene propecia tercih ediyorum ,fiyat olarak pek bir avantajı yok finhair'in.

Facebook Twitter Instagram