Gönderen Konu: MEDEKS // 4900 Greft / 32 Yaş / 10Eylül  (Okunma sayısı 8402 defa)

violence53

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: MEDEKS // 4900 Greft / 32 Yaş / 10Eylül
« Yanıtla #31 : 18 Eylül 2022, 18:19:48 »
Hocam ekiminiz hayırlı olsun umarım çok güzel sonuç alırsınız.Dönor bölge için bana da rahat bırak birşey sürme dediler ama kremin faydası var mı kullansam mı acaba

iamanengineer

• Full Member
  • Saç Önemli
« Yanıtla #32 : 18 Eylül 2022, 18:22:32 »
Hocam ekiminiz hayırlı olsun umarım çok güzel sonuç alırsınız.Dönor bölge için bana da rahat bırak birşey sürme dediler ama kremin faydası var mı kullansam mı acaba

teşekkürler :) 2 gündür sürmüyordum. Birkaç gün daha sürme kararı aldım kendi kendime :) 2 gün gözlemleyip ona göre devam ya da tamam kararı alıcam. Hafif hafif masaj yapıyorum donör bölgeye
  • Ekim Tarihi: 10/09/2022
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 4900
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Xpecia

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 18 Eylül 2022, 20:34:13 »
Gayet temiz saç ekilen alan yıkamalara düzenli devamm
Global Moderator

iamanengineer

• Full Member
  • Saç Önemli
« Yanıtla #34 : 19 Eylül 2022, 19:25:48 »
Fitoyu sürünce çok fena kaşınıyor. Bugün sürmedim

8. Yıkamayı da yaptım son hali böyle.

Yarın sabah xpecia kullanmaya başlayacağım

Aksilik olmazsa aile hekimine gidip vitamin değerlerime de bi baktıracam eksik olanları takviye olarak alacağım
  • Greft Miktarı 4900
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Xpecia

adsız

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 19 Eylül 2022, 20:17:38 »
Tipik medeks.

Profesyonellik 0, operasyon sonra ilgi alaka 0. Konu sahibinin yaşadığı çoğu şeyi ben de yaşadım. İnsan en azından operasyon sonra bir telefon olmasa dahi, basit bi mesaj bekliyor fakat nerede. Ekim için görüşmeye gittiğinizde de çoğunlukla paradan bahsediyorlar. Örneğin ben daha ekim günü almak için gittiğimde daha gün belirlemeden kapora istediler. Ekim günü gittiğimde de merhaba bile demeden elimden parayı aldılar. Toplasan 100₺ etmeyecek takviyelerden 500₺'den fazla para aldılar. Bunlar çoğu kişinin yaşadığı meseleler. Yukarıda da belirttiğim gibi ilgi, alaka, profesyonellik 0. Örneğin benim 2 prp hakkım vardı onları kullanmadım. Yakın zamanda kullanmak için mesaj atacağım bakalım ne diyecekler.

Umarım ekiminiz beklediğinizden iyi sonuçlanır da yaşanılanlara değer.

iamanengineer

• Full Member
  • Saç Önemli
« Yanıtla #36 : 19 Eylül 2022, 20:22:29 »
Tipik medeks.

Profesyonellik 0, operasyon sonra ilgi alaka 0. Konu sahibinin yaşadığı çoğu şeyi ben de yaşadım. İnsan en azından operasyon sonra bir telefon olmasa dahi, basit bi mesaj bekliyor fakat nerede. Ekim için görüşmeye gittiğinizde de çoğunlukla paradan bahsediyorlar. Örneğin ben daha ekim günü almak için gittiğimde daha gün belirlemeden kapora istediler. Ekim günü gittiğimde de merhaba bile demeden elimden parayı aldılar. Toplasan 100₺ etmeyecek takviyelerden 500₺'den fazla para aldılar. Bunlar çoğu kişinin yaşadığı meseleler. Yukarıda da belirttiğim gibi ilgi, alaka, profesyonellik 0. Örneğin benim 2 prp hakkım vardı onları kullanmadım. Yakın zamanda kullanmak için mesaj atacağım bakalım ne diyecekler.

Umarım ekiminiz beklediğinizden iyi sonuçlanır da yaşanılanlara değer.

Her kelimesi doğru. Bu konuda kendilerini geliştirmeleri lazım. Mesela geçen gün yazdım gökhan beye cevap bile yazmadı :)

Eyvallah hocam inşallah sonuçlarımız çok iyi olur
  • Greft Miktarı 4900
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Xpecia

mıstık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 19 Eylül 2022, 22:19:41 »
Çok temiz bşr ekin olmuş geniş bir açıklık olmasına rağmen umarım sonu da güzel olur
Bende Medeks te  ektirdim güncel halimi  birazdan atacağım ama sizin dediklerinizi yapamadım açıkçası gayet ilgililer evet işlem sonrasında aramıyorlar ama ne zaman aklıma takılan bir soru olsa hemen geri dönüş yapıyorlar tüm hastaları tek tek arayabileceklerini düşünmek yersiz olur diye düşünüyorum zaten
Benim için sonuç önemli zaten 

iamanengineer

• Full Member
  • Saç Önemli
« Yanıtla #38 : 19 Eylül 2022, 22:46:47 »
Çok temiz bşr ekin olmuş geniş bir açıklık olmasına rağmen umarım sonu da güzel olur
Bende Medeks te  ektirdim güncel halimi  birazdan atacağım ama sizin dediklerinizi yapamadım açıkçası gayet ilgililer evet işlem sonrasında aramıyorlar ama ne zaman aklıma takılan bir soru olsa hemen geri dönüş yapıyorlar tüm hastaları tek tek arayabileceklerini düşünmek yersiz olur diye düşünüyorum zaten
Benim için sonuç önemli zaten

Tek tek herkesle ilgilenen ekim merkezleri var. Adını bile duymamış olabilirsiniz. Girişte oturan kızın ilk yıkamamı yapmasına şaşırdım ama girişte oturan kız hastalarla iletişim kursa şaşırmam :) 

Ekiminiz hayırlı olsun.
  • Greft Miktarı 4900
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Xpecia

Bilemedim

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 19 Eylül 2022, 22:50:01 »
.
« Son Düzenleme: 19 Eylül 2022, 22:59:54 Gönderen: Bilemedim »

iamanengineer

• Full Member
  • Saç Önemli
« Yanıtla #40 : 19 Eylül 2022, 22:58:27 »
Sağol dostum
Dediğim gibi ben sorun şıkıntı yaşamadım hatta çok iyi bir süreç geçirdim süreçte aynı şekilde devam ediyor herkesin saçı gönlüne göre olur inşallah

Yine tekrar edeyim, yanlış anlaşılma olmasın.

Ekimden ben de çok memnunum. Bazı konularda okuyoruz insanlar mağdur oluyor. Medeksi tercih etmemizin sebebi ekim kaliteleri. 10. Gün hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ama sıkıntı yaşamamamın sebebi medeksten aldığım bilgiler değil, bu forumda araştırıp okuyup öğrendim şeyler sayesinde.

Mesela ekimden sonra boyun yastığının bu kadar önemli olabileceğini düşünmemiştim. Dayım aylar önce ataşehirde bi hastanede ekim yaptırdı ordan vermişler. Ekimden sonra ben de dayımda kaldım. Boyun yastığını verdi kullanayım diye.Çok işime yaradı

Medeks gibi bir ekim merkezinin ekimden sonra boyun yastığı vermesini canı gönülden isterim. Umarım mesajımı görür dikkate alırlar

Önemli olan ekimdi. Son derece memnunum şu an için. İnşallah hiçbir aksilik sorun sıkıntı olmadan şok dökülme ve sonrası çıkış dönemini de atlatacaz.
  • Greft Miktarı 4900
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Xpecia

hammut

• Sr. Member
« Yanıtla #41 : 19 Eylül 2022, 23:02:45 »
Medeks işinde çok iyi evet bende aynı şekilde çok memnunum süreçten ama bana da vermediler boyun yastığı bak ufak ama önemli bir detay umarım görürler

iamanengineer

• Full Member
  • Saç Önemli
« Yanıtla #42 : 19 Eylül 2022, 23:06:48 »
Medeks işinde çok iyi evet bende aynı şekilde çok memnunum süreçten ama bana da vermediler boyun yastığı bak ufak ama önemli bir detay umarım görürler

Konusu açılmışken söyleyeyim.

İlk yıkama için losyon ve şampuanınızı yanınızda getirin demeleri de çok ilginç değil mi :)

Bilmiyorum belki ben çok farklı bir açıdan ve acımasız düşünüyor olabilirim lütfen yargılamayın . Bana göre yanlış.

Böyle yapmayan ekim merkezleri var. Fark nedir?
  • Greft Miktarı 4900
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Xpecia

iamanengineer

• Full Member
  • Saç Önemli
« Yanıtla #43 : 21 Eylül 2022, 12:22:49 »
Ekimin 12. Günü
Yıkamanın 10.günü
Yıkamaları bugün itibari ile ikiye çıkardım.

Çok farketmedim ama sanırım ince ince kabuklar döküldü. Çok az bişey kaldı

Ekimin 11. Günü itibari ile de sabah/akşam xpecia kullanmaya başladım.
  • Greft Miktarı 4900
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Xpecia

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 21 Eylül 2022, 13:54:38 »
Tepeyi bu ekim kapatamaz o yüzden iki ayrı ekim düşünmeliydin saç tellerinde ince çünkü ön orta iyi olur süreç sonuda bir sıklaştırma gerekebilir
Bunun dışında saç ekimin temiz güzel ve kaliteli

Süreçte sağlıklı şok dökülmende hissettirmeye başlamış kendini çok hafif olarak
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram