Arkadaşlar merhaba. Öncelikle hepimizin başı sağolsun., çok zor bir süreçten geçtiğimiz şu günlerde inanın ne söyleyebileceğimi bilmiyorum kelimeler boğaza düğümleniyor.insanın eli kolu titriyor.
Somada Yeraltı kömür madeninde 7 yıldır çalışan bir maden mühendisiyim. Depremin yaşandığı gece işteydim yani gece vardiyasında çalışıyordum. Sabah saatlerinde işten çıkınca telefon bildirimlerinden deprem olduğunu ve çok ciddi büyüklükte olduğunu fark eder etmez acilen deprem bölgesine gitmek istedğimi işletme yönetimi ve sendika görevlilerne bildirdim.bu bildirimi sürekli yeniledim her gün her gün. Bir ara gider gibi oldum ama maalesef yine olumsuz oldu. Nokta atış ekipler yani işçiler seçilerek gönderiliyor . İşletmeden bağımsız gitmeyi de doğru bulmadığım için maalesef deprem bölgesine gidemedim
Ne kadar üzgün acılı olduğumu tarif edemem. Birde soğuk aldım ciğerleri üşüttüm 3 gündür yataktan çıkamıyorum.
Allah bölgede olanların yardımcısı olsun enkaz altında olup hala nefes alan varsa bir an önce ulaşılmasını diliyorum. Çok zor çok. Tüm ülkenin başı sağolsun
bir yandan da hayat devam ediyor bu yönde ekimimin güncel halini sizinle paylaşayım.
Tam olarak 5 ay oldu
3 gündür xpecia kullanmıyorum bu saatten sonra kullanmayı da düşünmüyorum. Doğal seyrine bırakacağım artık. Donör bölgeyi fotoğraflamadım ama durumu çok iyi hiç bi iz vb bişey kalmadı
Seyrek görüntü var evet ama altta uzamayı bekleyen saçları da görüyorum tüylenmeler çok sayıda var. Sağ ön şakak tarafım sola göre geriden geliyor ilk günden beri öyle.
Bugüne kadar sabredip bekledik bugünden sonra da farklı bişey yapmayacağız. Sabırlı olup 2-3 ay daha bekleyeceğiz. Peki Neden bekleyeceğiz? Dipte Tüy şeklinde olan saçlar uzasın şu an uzun olan saçlar güçlensin ve kararmalar iyice belirginleşsin diye. Umud ediyorum 2 ay sonra çok daha güzel bi görüntü ortaya çıkacaktır. 2 ay sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın