Gönderen Konu: MEDEKS // 4900 Greft / 32 Yaş / 10Eylül  (Okunma sayısı 8391 defa)

iamanengineer

• Full Member
  • Saç Önemli
Ynt: MEDEKS // 4900 Greft / 32 Yaş / 10Eylül
« Yanıtla #106 : 01 Nisan 2023, 13:44:36 »
Süreç nedir şu an?

Hocam saç traşı oldum toparlanmasını bekliyorum . Bayramdan sonra fotoğraflicam
  • Ekim Tarihi: 10/09/2022
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 4900
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Xpecia

iamanengineer

• Full Member
  • Saç Önemli
« Yanıtla #107 : 04 Mayıs 2023, 11:31:46 »
Herkese selamlar saygılar. Nasılsınız bakalım :)

Benim 8. Ayın dolmasına 5 gün kalmış. Merak edenler için güncel durumu fotoğrafladım.

Sonuç beni gayet memnun etti. Üst kısımda seyreklikler var ama artık kel olmamanın verdiği haklı gururu yaşadığım için hiç sorun yok :)

saç ekim işine bulaşıp bu zahmeti çeken herkese en az benimki kadar güzel bir sonuçla karşılaşmasını dilerim

Saç uzamaları devam ediyor. Hiçbir takviye kullanmıyorum. Doğal akışına bıraktım.şu an için değil ama  İlerde belki bir sıklaştırma ekimi düşünebilirim

Özellikle hintele bol teşekkürler
  • Greft Miktarı 4900
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Xpecia

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #108 : 04 Mayıs 2023, 16:22:20 »
hocam öncelikle hayırlı olsun çok güzel görünüyor ekiminiz. Önemli olan tabiki sizi tatmin etmesi bu da olmuş görünüyor. Ben de medexte ektirdim. Bugün 18. günümdeyim şok dökülme 13. günden beri var. Benim sorum kendi verdikleri şampuan çok kaşıntı yapıyor. Bende eskiden beri yağlı egzema çıkıyor. Gökhan beye sorduğumda vichy dercos yaglı ve normal saçlar için olanı kullanabilirsin dedi. Acaba bu şampuanı dönüşümlü olarak prozinc plusla kullansam sıkıntı olur mu. Yada sadece vichy kullansam sıkıntı olur mu. Bilen arkadaşlar da yanıtlarsa sevinirim. Merkezin verdiği şampuanı bırakmak istiyorum.

iamanengineer

• Full Member
  • Saç Önemli
« Yanıtla #109 : 04 Mayıs 2023, 17:12:52 »
hocam öncelikle hayırlı olsun çok güzel görünüyor ekiminiz. Önemli olan tabiki sizi tatmin etmesi bu da olmuş görünüyor. Ben de medexte ektirdim. Bugün 18. günümdeyim şok dökülme 13. günden beri var. Benim sorum kendi verdikleri şampuan çok kaşıntı yapıyor. Bende eskiden beri yağlı egzema çıkıyor. Gökhan beye sorduğumda vichy dercos yaglı ve normal saçlar için olanı kullanabilirsin dedi. Acaba bu şampuanı dönüşümlü olarak prozinc plusla kullansam sıkıntı olur mu. Yada sadece vichy kullansam sıkıntı olur mu. Bilen arkadaşlar da yanıtlarsa sevinirim. Merkezin verdiği şampuanı bırakmak istiyorum.

Hintelin söylediği gibi. İdeali vischyi tavsiye ederim bende.
Karıştırmanı tavsiye etmem. Birini alıp sürekli kullanmalısın. Değiştirme yani
  • Greft Miktarı 4900
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Xpecia

uyma

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #110 : 04 Mayıs 2023, 21:24:03 »
Bence güzel görünüyor. Vertexin durumu nasıl?
Saç Ekimi Sürecim:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=29462.0

-Xpecia / sabah akşam
-Alpha lipoic acid / her gün sabah
-Kiperin Collagen / her gün akşam
-Solgar vm 2000 / 2 günde bir öğlen
-Prozin plus şampuan ve losyon / her gün
-Scalp masajı her yıkamada (1-2dk)

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #111 : 05 Mayıs 2023, 08:03:50 »
Hintelin söylediği gibi. İdeali vischyi tavsiye ederim bende.
Karıştırmanı tavsiye etmem. Birini alıp sürekli kullanmalısın. Değiştirme yani
Hocam vichy egzema için kullanılan bir şampuan bu çeşidi herhangi bir sıkıntı olmaz mı sürekli kullanımda. yani dönüşümlü derken haftada bir veya 2 defa vichy diğer günler prozinc . egzema geçişnce sadece prozinc şeklinde. benim endişem saç dökülmesine karşı bi şampuan değil vichynin bu çeşidi

iamanengineer

• Full Member
  • Saç Önemli
« Yanıtla #112 : 05 Mayıs 2023, 08:23:12 »
Hocam vichy egzema için kullanılan bir şampuan bu çeşidi herhangi bir sıkıntı olmaz mı sürekli kullanımda. yani dönüşümlü derken haftada bir veya 2 defa vichy diğer günler prozinc . egzema geçişnce sadece prozinc şeklinde. benim endişem saç dökülmesine karşı bi şampuan değil vichynin bu çeşidi

Bu konuyla ilgili forumda birçok konu,mesaj var aslında. Arama kısmından yazıp ulaşırsan daha önce aynı problemle karşılaşan arkadaşların değerli yorum ve tavsiyelerini görebilirsin.
  • Greft Miktarı 4900
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Xpecia

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #113 : 05 Mayıs 2023, 08:26:24 »
Bu konuyla ilgili forumda birçok konu,mesaj var aslında. Arama kısmından yazıp ulaşırsan daha önce aynı problemle karşılaşan arkadaşların değerli yorum ve tavsiyelerini görebilirsin.
tamamdır hocam teşekkür ederim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #114 : 05 Mayıs 2023, 12:15:59 »
Açık alana göre güzel mutlu olmana sevindim saç ekiminden güzel günlerde tara saçlarını
Global Moderator

kelbabangida

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #115 : 05 Mayıs 2023, 12:25:20 »
ekim öncesine bakarak sıon durum gayet iyi dostum ayrıca saç tellerin çok ince olmasına rağmen böyle bir sonuç çıkmış ortaya bunuda göz önünde bulundurmak lazım belki saç tellerini güçlendirip kalınlaştırmaya yönelik bir tedavi uygulasan sonuç çok daha iyi olabilir.

Facebook Twitter Instagram