Sibel ulusan doğallık problemini çözse aslında çok iyi ekimci.
Kovan burdayken bir çift lafımda sana olacak: bu linki incele https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=3511.135#msg102110
Senin yüzünden adam ulusandan vazgeçip izmir clinichaire gitmiş.kadından intikam almak için forumu kullandın ve harbi günaha girdin.
Bak dostum sana çok açık konusucam
Ben bugüne kadar kimseye sibel ulaşana gitmeyin demedim şu ekimciye gidinde demedim
Ben ekimimi paylaştım ve kadının bu kotu ekimin arkasında durmadığını söyledim.
Şimdi sen kalkıp diyorsun ki senin yüzünden şu ekimciye gitmiş arkadaş.Buradaki herkesin muhakeme yeteneği var çok şükür ,kimseninde yönlendirilmeye ihtiyacı yok. Biz aciK şekilde paylaşım yaparız insanlarda kendine bir yol çizer.
Ben izmir genelinde iyi ekimci olmadığı hep söylerim şimdi izmirdeki adam kalkıp istanbulda ekim yapıyor ve bu ekim kotu sonuçlanıyorsa sen "bak sen izmirde iyi ekimci yok dediğin icin boyle oldu"mu diyeceksin bu nasıl bir sığ bakış açısı.
Ben ulusan in ekimlerini beğenmiyorum evet bunu acı bir tecrübeyle öğrendim kendisi yaptığı isin arkasında da durmuyor.
Bana ulaşan başka sibel mağdurlarida var onlar istemediği için paylaşmıyorum burda onuda soyliyeyim.
Ben ekim yapacak insanlara hizmet ediyorum sen kime hizmet ediyorsun.
Zaten arkadaş cevabı vermiş
Benim cevapliyamacagim hiçbir soru yok merak ettiği birşey varsa buyur gel benim konuya konuşalım
Burada elektiriğin konusni kirletmeyelim
Ben bu foruma 2016dan beri uyeyim yani daha ekim yaptırmadan çok önce üye oldum yani forumu kullanma gibi durum söz konusu olamaz.
Sen mağduriyet yaşadığında basini one egenlerden olabilirsin ama ben değilim