O marka serumu yaklaşık 1.5 yıl kullanmıştım .
Aşırı iyi sonuç almıştım içeriği trendyol sitesinde şu şekildeydi
WOW
HAIR CARE
Ukkozmetik
Merhaba, Serum IÇERIK: Aqua, Alcohol, Propylene, Glycol, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Serenoa Serrulata Fruit Extract (Saw Palmetto), Aloa Vera Extract, Keratin, Biotin, Caffeine, Azelaic Acid, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Riboflavin, Niacin, Panax Ginseng Root Extract, Pantothenic Acid, Pyridoxine, Inositol, Folic Acid, Cyanocobalamin, Retinly Palmilate, Citric Acid, Urtica Diocita Extract, Romarinus Officinalis Extract, Aroma Potissium Sorbate, Phonexyethanol,
C177491, CI42090, CІ7200
Ben bu mavi serum vs konuları hakkında hiç bir fikrim yok serum olarak sadece arkadaşımda ki etkisini görünce kullanmaya başlamıştım 6 ay dhermaroller ile kullandığımda saçlarımı aşırı kalınlaştırıp bebek saçları kalınlaştırmıştı. İçeriğinde saç derisi koyulaştıran kahverengi boya veren hafif şekilde de olsa koyu gösteren bir içeriği vardı. O kısım göz boyuyordu ama gerçekten etkiliydi serum yani bunu reklam için yazmıyorum gerçekten saçlarımı aşır gürleştirmişti. Hatta bu serum böyle yaptıysa saç ekimine gerek yok bence diyordum. Zaten 2020 yılında Life Hair Şahin Çelik hocaya ön randevüya gittiğimde donmr bölgemin yetersiz oladuğunu saçı eksem bile içime sinmeyeceğini vs söylemişti beim için saç ekim macerası bitti diye düşünürken işte arkadaşımın saçında ki değişimi görünce ben de deneyeyim bari bu woww haşt care serumu demiştim. Hiç beklentim yoktu açıkçası ama aga saçlarımı gün ve aylar geçtikçe müthiş geliştirdi dhermaroller işte vitamin takviyesi bla bla kullanarak müthiş bir sonuç aldım. Hatta ben den gören herkes ne kullandığımı soruyordu çok kişiye vesile olmuşumdur. Ürün tamamen bitkiseldir sağlıklıdır vs güzellemesi yapmıyorum. Bişey var içinde muhtemelen ama minoksil vs fıss yanında. Nitekim üretümdende kaldırıldı trendyol vs satışı bitmiş site kapanmış uk kozmetik firma adı araştırmıştım. Şimdi sadece whatsaptan satış yapıyor yani sağlam pabuç olsa satıştan üretimden kalkmazdı ama ürün bence çok başarılıydı özellikle saç ekimine uygun olmayan kişilerin kullanımı için.. yan etki vs de görmedim ben. Keşke o ürün şeffaf bir şekilde yeniden üretilse vs bence çok faydalı idi saç ekimi yapılamayacak kişiler için. Ama tabi içeriği yazdığı gibi mi yoksa başka maddeler var nı bilemiyoruz.
Bu maviserum diye geçen ürünün klonu mu değil miydi hiç bilgim yok ama bence ürün çok başarılıydı. Başka kullanan kişiler vs olsa da yorum yapsa. Forumda da araştırdım ama woww hair serum özelinde ileti vs konu bulamadım.