Gönderen Konu: 29 Kasım Özgür Nalbant 3013 greft ön bölge  (Okunma sayısı 70263 defa)

kararsizadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 29 Kasım Özgür Nalbant 3013 greft ön bölge
« Yanıtla #256 : 19 Mayıs 2018, 23:57:51 »
Hocam 170. güne göre harika. 1 yılda hemen hemen süreç tamamlanıyor. O zamana kadar bir yüzde 10 daha çıkar ve saçlar kalınlaşırsa zaten olay bitmiştir.

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #257 : 20 Mayıs 2018, 00:07:09 »
Fenerlim saclae gayet guzel 2 Ay sonra cok daha yogun bir goruntu olcak masallah  ;)
Sağol Latent önden güzel de arkadan bakınca vertex açık olduğundan görüntü kötü

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #258 : 20 Mayıs 2018, 00:14:06 »
Hocam 170. güne göre harika. 1 yılda hemen hemen süreç tamamlanıyor. O zamana kadar bir yüzde 10 daha çıkar ve saçlar kalınlaşırsa zaten olay bitmiştir.
Bende en çok onu merak ediyorum. 120-150 arası %40-60 180-210 arası %60-80 1yılda %100 çıkış olduğunu söylüyor yapılan araştırmalar, 1 yıl tamamlanınca benimki nasıl sonuçlanacak. Acaba bende şimdiden%80 çıkış tamam mı

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #259 : 20 Mayıs 2018, 11:33:04 »
Sağol Hatayli abi sende yorum yapmasan kimsenin birşey diyeceği yok. İnşallah biraz da arkada çıkar verteks civarı elime batan saçlar var orada
Günaydin Fenerlim. Bu forumda dengeli bir dagilim/dagitim yok. Iki- üc ekim merkezleri disinda, baska yerlere, ilgi gösterenlerin sayisi sifira yakin. Bu forumda birkac merkez popüler durumda, onlardan birine sac ektirmeye daha yeltenme planindayken bile " abi gözün aydin, hadi yirttin, sonucun simdiden hayirli olsun".. adam daha ektirmeden tonlarca yorum aliyor. Senin ekim merkezinde sac ektirmek isteyenlerin sayisi az oldugu icin, o yüzden, girip te yorum yapmiyorlardir. Bence sen takma kafana " duanlara yasamadik, bedduanlarla ölelim" !!! Yani bu saclar yorumsuz da cikacak kardesim :)

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #260 : 20 Mayıs 2018, 14:47:00 »
Sağol Hatayli abi sende yorum yapmasan kimsenin birşey diyeceği yok. İnşallah biraz da arkada çıkar verteks civarı elime batan saçlar var orada
Günaydin Fenerlim. Bu forumda dengeli bir dagilim/dagitim yok. Iki- üc ekim merkezleri disinda, baska yerlere, ilgi gösterenlerin sayisi sifira yakin. Bu forumda birkac merkez popüler durumda, onlardan birine sac ektirmeye daha yeltenme planindayken bile " abi gözün aydin, hadi yirttin, sonucun simdiden hayirli olsun".. adam daha ektirmeden tonlarca yorum aliyor. Senin ekim merkezinde sac ektirmek isteyenlerin sayisi az oldugu icin, o yüzden, girip te yorum yapmiyorlardir. Bence sen takma kafana " duanlara yasamadik, bedduanlarla ölelim" !!! Yani bu saclar yorumsuz da cikacak kardesim :)
Sağol abi. Dediğin gibi gibi bazı merkezlere Ekim yapınca orada yaptıranlar yorum yağdırıyor. Hele bir tanesi var ki orada ektirenlerin başka yerde ektirenlere yorum yaptığına şahit olmadım sanki sözleşme imzalamış lar orayla başka bi yere yorum yapmayacağız diye. Moderatörler kadıköy sloocer Latent. Sen ve birkaç arkadaş harici genel herkese yorum yapan yok.
Sen daha şanssızsın senn merkeze senden başka Ekim yaptıran hiç yok forumda ama sen kendi çabanla bayağı yorum aldın 

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #261 : 20 Mayıs 2018, 15:00:20 »
Dogru yorumlamak onemli olani guzel kardesim burda kotu ilerleyen sureclerede iyi gidiyor guzel diye yorum yapan arkadaslar oluyor bu yanlis bence belki ekim merkezi calisanlari orasini bilemiyorum moral bozucu kirmadan geregini soylemek gerek cunku forumda tecrubesiz sac ekimi yaptirma asamasinda olan arkadaslar var  o yorumlari okuyorlar sanki hersey yolundaymis gibi iyi guzel gidiyormus gibi dusunuyorlar kafalarinda oyle bir dusunce olusuyor kimseyi yanlis yonlendirmeye gerek yok bu buyuk bir vebaldir sayqilar  :)

Legolas35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #262 : 20 Mayıs 2018, 15:19:38 »
Hayırlı olsun ekiminiz çok güzel olmuş nasip olursa ben de yazın Özgür hocayla görüşemeye gidicem

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #263 : 20 Mayıs 2018, 15:33:07 »
Sağol abi. Dediğin gibi gibi bazı merkezlere Ekim yapınca orada yaptıranlar yorum yağdırıyor. Hele bir tanesi var ki orada ektirenlerin başka yerde ektirenlere yorum yaptığına şahit olmadım sanki sözleşme imzalamış lar orayla başka bi yere yorum yapmayacağız diye. Moderatörler kadıköy sloocer Latent. Sen ve birkaç arkadaş harici genel herkese yorum yapan yok.
Sen daha şanssızsın senn merkeze senden başka Ekim yaptıran hiç yok forumda ama sen kendi çabanla bayağı yorum aldın
Tüm samimiyetimle söylüyorum, bu foruma yorum alabilmek icin, veya yönlendirmek icin üye olmadim. Amac, hangi dönemlerde hangi ilerlemeler olur, bu dönemlerde neler yasanilir lari göstermektir. Cünkü ben bile, ilk ekimimde merakla bu sorularin cevabini hep aradim. Yükledigim fotolar ve bilgiler, bazi üyelere kabataslak bir bilgi, ve kafalarindaki sorulara bir cevap olarak faydali olabilmistir umarim. Bu arada aktardiklarima yorum alabilirsem, ben de sevinirim, en azindan cabamin karsiligini aldim derim, pozotif veya negatif farketmez. Ama almasamda kafaya takmam.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #264 : 20 Mayıs 2018, 15:40:54 »
Hatayli abi sen cansin ;)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #265 : 20 Mayıs 2018, 15:57:41 »
Dogru yorumlamak onemli olani guzel kardesim burda kotu ilerleyen sureclerede iyi gidiyor guzel diye yorum yapan arkadaslar oluyor bu yanlis bence belki ekim merkezi calisanlari orasini bilemiyorum moral bozucu kirmadan geregini soylemek gerek cunku forumda tecrubesiz sac ekimi yaptirma asamasinda olan arkadaslar var  o yorumlari okuyorlar sanki hersey yolundaymis gibi iyi guzel gidiyormus gibi dusunuyorlar kafalarinda oyle bir dusunce olusuyor kimseyi yanlis yonlendirmeye gerek yok bu buyuk bir vebaldir sayqilar  :)
Konuya ilgi gösteripte yorum almak önemli. Yorumlarimiz fotolara dayali oldugu icin nekadar dogrudur acaba?? Sac ekimi yaptirma asamasinda olan arkadaslar, sac ekiminde sonucu iyi olmayan arkadaslarin fotolarini görüp, kendi baslarina karar verebileceklerini tahmin ediyorum. Yani olay yönlendirme degil, bilgilendirmektir.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #266 : 20 Mayıs 2018, 15:59:05 »
Hatayli abi sen cansin ;)
Valla LaTent, sende en azindan benim kadar cansin :)

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #267 : 20 Mayıs 2018, 16:13:29 »
Konuya ilgi gösteripte yorum almak önemli. Yorumlarimiz fotolara dayali oldugu icin nekadar dogrudur acaba?? Sac ekimi yaptirma asamasinda olan arkadaslar, sac ekiminde sonucu iyi olmayan arkadaslarin fotolarini görüp, kendi baslarina karar verebileceklerini tahmin ediyorum. Yani olay yönlendirme degil, bilgilendirmektir.

Kendi baslarina illaki karar verceklerdir dedigin gibi bilgi vermek ve kafalarinda birsey canlandirmak amacli yorumlar hatayli abi benim demek istedigim su senin gordugun benim yada daha tecrubeli arkadaslarin gordukleri ince ayrintilari goremedikleri ve yapilan yanlis yorumlar onlarin kafasinda haaa bu adam tecrubeli demekki bu ekim basarili diyerek kafalarinda yanlis yonlendirme yaratmamak  amacli yazimi  yazdim yanlis anlasilma olmasinda  ;D

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #268 : 20 Mayıs 2018, 17:25:30 »
Haklısın 7-8 ay olmuş hala daha vakit var bekle tarzı ya da sende bir sorun vardır tarzı yorumlar oluyor ve yönlendirmeli yorumlar objektif değerlendirme yapmayı engelliyor

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #269 : 20 Mayıs 2018, 17:30:33 »
Hayırlı olsun ekiminiz çok güzel olmuş nasip olursa ben de yazın Özgür hocayla görüşemeye gidicem
Teşekkürler. Bir an önce ektirin. Ben geç kaldığıma pişman oldum keşke 4-5y yıl önce ektirseydim.
Hoca konusunda da yönlendirmek istemem siz kendiniz ince eleyip sık dokuyun kalite ve fiyat konusunda en iyi hocayı bulun

Facebook Twitter Instagram