Gönderen Konu: 29 Kasım Özgür Nalbant 3013 greft ön bölge  (Okunma sayısı 70548 defa)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 29 Kasım Özgür Nalbant 3013 greft ön bölge
« Yanıtla #331 : 05 Haziran 2018, 22:03:25 »
Bı yorum yapın  arkadaşlar yaww:)
Selam sirmasac kardesim. Bu konunun basligina, ve konunun sahibine odaklanarak, hem takip hem yorumlar yapiyoruz. Simdi konunun icine konu acmak, ve yorum beklemek, konu sahibinin sovunu calmak gibi biseye benzer. Sen kendine güzel bir konu ac, sac ekimi sürecini anlat, ekimden önceki durumunu foto vasitasiyla göster ki, gelismenin olumlumu olumsuzmu degerlendirebilelim. Tepeye ve vertekse ekilen greftlerin cikisi, önlere nazaran daha gec baslar. Yani üstlerin tamamlanmasi rahatlikla 1 sene - 1,5 seneyi bile bulabilir.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #332 : 05 Haziran 2018, 22:04:03 »
Almanyada

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #333 : 05 Haziran 2018, 23:17:32 »
Almanyada
Memur olmasam bende yurtdışı a çıkardım İskandinav ülkelerine. Memlekette ortam iyice sıkıyor beni. İnsanlar çok maddiyatçı olmuş. Eski dostluklar kalmadı. İlişkiler zayıfladı.

soraro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #334 : 06 Haziran 2018, 01:06:43 »
Almanyada
Memur olmasam bende yurtdışı a çıkardım İskandinav ülkelerine. Memlekette ortam iyice sıkıyor beni. İnsanlar çok maddiyatçı olmuş. Eski dostluklar kalmadı. İlişkiler zayıfladı.
Abi öyle diyonda gitsen valla özlemekten geberin 😀
Bide orda saç ekimi 3000 greft 5bin euro yani toplam 25bin burda mis gibim ekerler valla 5bin e 😀
Ha o söylediklerin ise devir değişti abi. Kapilatliz düzende kimse kimseye eyvalah etmiyor. Bak ab ülkelerine. Boşver abi memleket gibisi var mı yaaa

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #335 : 06 Haziran 2018, 01:53:36 »
Almanyada

Fenerlim Ali Koç u Başkan yaptık daha ne istersin :) gel kal burada alalım kombineleri maça gidelim. Bu seçim çok başka bir umut doğurdu ülkede ve bu umut sadece fbliler için doğmadı. Bu ülkede vizyonun ve kalitenin öne çıkabileceği umududur bu.
The World is Yours

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #336 : 06 Haziran 2018, 02:38:24 »
Almanyada
Abi öyle diyonda gitsen valla özlemekten geberin 😀
Bide orda saç ekimi 3000 greft 5bin euro yani toplam 25bin burda mis gibim ekerler valla 5bin e 😀
Ha o söylediklerin ise devir değişti abi. Kapilatliz düzende kimse kimseye eyvalah etmiyor. Bak ab ülkelerine. Boşver abi memleket gibisi var mı yaaa
En azından onların dilinden anlamayacağım. Onların hali umurumda olmayacak o memleketin hali için kafa yormaya ağımıza. Azıcık aşım kaygısız başım misali

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #337 : 06 Haziran 2018, 02:46:48 »
Almanyada

Fenerlim Ali Koç u Başkan yaptık daha ne istersin :) gel kal burada alalım kombineleri maça gidelim. Bu seçim çok başka bir umut doğurdu ülkede ve bu umut sadece fbliler için doğmadı. Bu ülkede vizyonun ve kalitenin öne çıkabileceği umududur bu.
Tony kardeş, Ali Koç aziz Yıldırım fark eder mi, birisi sabataycıların kapani kolundan diğeri karakaşi soyundan. Bunlar yıllardır kendi içlerinde kavga ederler biz Türklerle Kürtlere dertleri yoktur biz onlar için yönetilecek koyunuz.
Ben siyonizm tapınakçılsr illimümünati, boyut kapıları, kadim türkler vb. Normal vatandaşın deli saçması diyeceği konuşanları en kibar ihtimalle komple teorisyeni diye yaftalayacağı şeylerle ilgileniyorum her gün bizim bir grup var hepsi benden yaşça büyük bu konuları saatlerce konuşuyoruz. İçlerinden bazıları bunlarla ilgili her kitabı okumuş internetteki her siteyi takip eden bu konularda müthiş bilgili insanlar. Kendi öğrendiğim ve bunlardan öğrendim çoğu bilgi neticesinde bizlerin bir tiyatronun figüranı olduğuna inanıyorum o yüzden bunlardan uzaklaşmak istiyorum. Mesela siz bilir misiniz hangi parti olursa olsun her partiden belli bir oranda gladyonun siyonistlerin tapınakçıların bizim ihtiyarların adamları milletvekili seçilir, siyaset sanat spor edebiyat sinema büyük oranda sabataycıların elindedir. Falan filan fazla derine inip kafanızı da karıştırmayalım.

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #338 : 06 Haziran 2018, 12:50:41 »
Bu vertex foto sizce buraya ne kadar greft gider

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #339 : 06 Haziran 2018, 12:51:20 »
3000 greft
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Knight Rider

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #340 : 06 Haziran 2018, 13:22:07 »
Forumda benzer açıklıkta Muttalip Keser hocaya yaptırılmış yanılmıyorsam 1.500 greftlik bir vertex ekim örneği var. O yol gösterici olacaktır. İsterseniz bir inceleyin.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #341 : 06 Haziran 2018, 13:43:03 »
Greft sayısı bırazda donör bölgesınde bulunan saç ortalamana baglı eger çoklu greftlerin çok fazla ise sayı düser az ise sıklık yakalamak için çıkar tabı bunlarıda detaylı bir Analizle anlarız

Atıyorum ortalaman 2’33 ise 2000 greft 2.10 ise 2500 greft ama sen ben çok sık istiyorum dersen ortalamanda yüksek ise 2700
Global Moderator

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #342 : 06 Haziran 2018, 14:43:46 »
Sağolun arkadaşlar yorumlarınız için.
Ben o kadar sık istemiyorum zaten greft ortalamam da yüksek çıkmaz. Kapansın yeter. Herhalde bu bilgilere göre, 2000 greft benim işimi görür.

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #343 : 06 Haziran 2018, 18:23:07 »
Greft sayısı bırazda donör bölgesınde bulunan saç ortalamana baglı eger çoklu greftlerin çok fazla ise sayı düser az ise sıklık yakalamak için çıkar tabı bunlarıda detaylı bir Analizle anlarız

Atıyorum ortalaman 2’33 ise 2000 greft 2.10 ise 2500 greft ama sen ben çok sık istiyorum dersen ortalamanda yüksek ise 2700
Hintell hocam bu fotoda büyük gibi durabilir ama benim vertex açıklığı enine doğru bazı yerlerde maksimum 7 cm dikey olarak ise maksimum 6 cm. Bu ölçülerle cm 2 ye 50 greft ortalama ile eksikse 1500 yeterli olmaz mı

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #344 : 06 Haziran 2018, 23:28:16 »
Fenerlim, verteksi daire olarak hesapla, dairenin capi 8 cm´den eder 50cm2 lik bir aciklik. Capini 10cm den hesaplasan eder takriben 80cm2 lik alan. Ortalama cm2 basina 35 greft ekilse, 1820 greft ile 2870 greft arasi olur. Hintelin de dedigi gibi greft ortalamasi kas sac ediyor, 2.1?? 2,3?? Bunun da kapaticilik icin önemi var tabi.

Facebook Twitter Instagram