Gönderen Konu: 29 Kasım Özgür Nalbant 3013 greft ön bölge  (Okunma sayısı 70292 defa)

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 29 Kasım Özgür Nalbant 3013 greft ön bölge
« Yanıtla #121 : 03 Ocak 2018, 10:24:51 »
Sağol hocam yorumların için.
İlaç olarak biotin hp marka 5 mg kullanıyorum.
Başka ilaç tavsiye eder misiniz.

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #122 : 03 Ocak 2018, 10:27:54 »
2_6 hafta arasıydı dimi sok dokulme dokulsun onemli değil doğru yer ekince nasılsa geri geliyor bence dahada çok olcaktır şok dokulme
Sağol hocam. İnşallah kısa zamanda geri gelir.
İlaç olarak biotin hp marka 5 mg kullanıyorum başka bir ilaç önerir misin.
Yanlış hatırlamıyorsam xpecia önermiyordun. Geçen alacaktım. Senin yazdıklarını hatırlayınca vazgeçtim.
Hair skin tablet mi öneriyordunız.
Saw Palmetto için ne dersin. İnternette çok değişik markalar var ve fiyatları da çok farklı.
Hangisi gerçek hangisi sahte nasıl ayırt edeceğiz.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #123 : 03 Ocak 2018, 10:31:27 »
ekilen saç için bir seye gerek yok yeterki doğru eller eksin.olanı korumak için finasterid içmiosan bloker losyonları arastırabilrisin cakma spiro ru sanırm etkili onuda millet toplanıp dısardan alıo sınırda takılma sorunu falan var samırm tepe falan ilaçla az gurleşsin istmeion herhalde minoxidille çilede bu iş saçlar bir var bir yok oluyor sık donguye soluo kafayı yedirmeye adama genel saç için biotin 5mg kalınlaştırır 4 bucuk ayda falan patmala olur saçlarda  şimdi safak sayma vakti ben bazı ekimlerde hç safak saymadım bazılarında eş dost stres yaptı banada buılaştı beklerken  bir askerlik daha yaptım takmadan sureci bekle hep sey opurn saç kokle gelir ele yıkarken fazla gelir şuı bu insan sok dokulmede buna takar kok aşağıda 3 gun carpma ceksen gelmio o saçın dibindeki şeler kok değil kişi hep bunlara takar kafayı ondan sadece sureci bekle olanı korumak falan istmeiosan ekim dısı sactan bahsediom şidmi sadece sureci bekle
saçları ekmeydi dersin

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #124 : 03 Ocak 2018, 10:33:26 »
biotin solgar iyidi şimdi uretilmio hangisi ii bende bilsem ondan alcam
xpecia boş urun bence
hayır herhangibi bişi onermedim gerekte yok
saepalmertto zaten faydası yuzde 3 5  gerekte yok finasterid içmiosan baska hap durdurmaz dokulmeyi biotin dısında bişiye gerek yok o zaman
saçları ekmeydi dersin

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #125 : 03 Ocak 2018, 10:35:26 »
Ben dökülme için değilde ekilen saçların gür kaliteli çıkması için ilaç kullanmak istiyorum

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #126 : 03 Ocak 2018, 10:37:43 »
eskide ekimciler derlerdi minoxidil kullan daha kalın çııksın falan cart curt pantogar verirlerdi saçı guzelleştiren bir haptaı çok pahalıuydı ama 1 sene sonra hayrını goruodun oda saç daha parlak  guzel olsa ne olur olmasa ne olur aman amanda bir etkisi yoktu ekilen saçın daha kaliteli çıkması için bence kullanılcak bişi yok biotin yeter bu tamamen ekimcinin kalitesine bağlı ilaca değil
saçları ekmeydi dersin

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #127 : 03 Ocak 2018, 10:38:38 »
ekilen saç için bir seye gerek yok yeterki doğru eller eksin.olanı korumak için finasterid içmiosan bloker losyonları arastırabilrisin cakma spiro ru sanırm etkili onuda millet toplanıp dısardan alıo sınırda takılma sorunu falan var samırm tepe falan ilaçla az gurleşsin istmeion herhalde minoxidille çilede bu iş saçlar bir var bir yok oluyor sık donguye soluo kafayı yedirmeye adama genel saç için biotin 5mg kalınlaştırır 4 bucuk ayda falan patmala olur saçlarda  şimdi safak sayma vakti ben bazı ekimlerde hç safak saymadım bazılarında eş dost stres yaptı banada buılaştı beklerken  bir askerlik daha yaptım takmadan sureci bekle hep sey opurn saç kokle gelir ele yıkarken fazla gelir şuı bu insan sok dokulmede buna takar kok aşağıda 3 gun carpma ceksen gelmio o saçın dibindeki şeler kok değil kişi hep bunlara takar kafayı ondan sadece sureci bekle olanı korumak falan istmeiosan ekim dısı sactan bahsediom şidmi sadece sureci bekle
Sağol hocam birşey gerekmiyorsa kullanmam.
Minoxsil asla kullanmam zamanında vertekse kullandım olan saçlarda döküldü. Finansı da yan etkilerinden dolayı kullanmam 100 kişiden 1 kişide yan etki yapar o da ben olurum çok talihli biri olduğumdan:)

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #128 : 12 Ocak 2018, 19:08:22 »
44.gün şok dökülme tüm hızıyla devam ediyor.
Benim anlamadığım aynaya bakınca banyoda saçım çok var gibi duruyor ama tepeden flaşlı flaşssız foto çekince özelikle flaşssız saç yok gibi duruyor kendi saçlarımda mı döküldü anlamadım.

recklai85

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #129 : 12 Ocak 2018, 19:15:03 »
kendı saclarında soka gırıyor  ekımden etkılenıyo yanı 2 - 2.5 aydan sonra duzelmeye baslar merak etme

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #130 : 12 Ocak 2018, 19:35:52 »
Ben beklemiyordum kendi saçlarımın şoka gireceğini hatta ekilemlerin bir kısmı da dökülmez diye umut ettik olmadı.
Hocaya az önce gösterdim fotolarımı biraz dökülmüş bir süre sonra geri gelir dedi.

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #131 : 12 Ocak 2018, 19:37:15 »
Benim moralimi bozan flaşssız fotolar. Sanki kafada hiç saç yok gibi.

EsaliEs26

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #132 : 12 Ocak 2018, 19:42:30 »
aynı şey bende de oluyor aynada gayet güzel gözüküyor ama foto çektirince acı gerçek ortaya çıkıyor  :(

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #133 : 12 Ocak 2018, 19:57:23 »
Senin kaç gün olmuştu hocam

EsaliEs26

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #134 : 12 Ocak 2018, 20:44:43 »
Senin kaç gün olmuştu hocam