Saç Ekimi Sonuçları
cm kare basına sık ekimi damarı zedelemeden ekmek gerek herkes yapamaz.facesinde sık ekimleri var dr ozgurun .bir arkadasım dunusuo ekimleirnimn onden yukardan her açıdan cekilmiş orneklerine ulaşamıoz bu adam 10 sene once koray erdoğan falan isim yapmamışken dr korayla beraber gelece vaadeden biri olarak gosteriliyordu denizli dısına açılmak istemedi.geniş alanlarda etkili doğallığınıda geliştirmiş
Bu ay sonu özgür hocaya ben de görüneceğim. Telefondan resimlerimi gönderdim. Tek seansta ekmeyeceğini, 1 sene sonra ikinci seansı gerçekleştireceğini söyledi. İlk operasyonda 3200 greft ekeriz dedi. Donörünüz çok uygun falan dedi
özgür nalbant f/p ye göre mantıklı bir seçim aslında adam dr, mikromotorda da yüksek greftlere çıkmıyor donörü tokatlamıyor. ektiğide çıkıyor gibi.tek eksisi cm2 de yüksek greftlere çıkabileceğini düşünmüyorum şahsi görüşüm.bu sınıfta onu z.kul iyi yapıyor o da tuhaf birisi.bakalım özgür nalbant manuele geçtiğine göre greft sayısında sınırlayan bir şey de kalmadı yüksek greftlerde fark yaratabilecekmi görücez.beklentiniz çok yüksek değilse bu ekim sizi tatmin eder diye düşünüyorum.
ışıklı ortam ışıksız ortam bakma hastlığına yakalanmışsın ondan kurtul en gür saçlar bile guneste ışıkta yok gibi gozukebiliyor o rahatsızlık takıntı araba cantlarından dukkan aynalarından kendini alamazsın evde kimse yokken ceşitli ışıklarda 50 kere bakarsn saça 4 ay oncesi ufak kıpırdanmalar yanıltmasın yoksa moral bozuklığu olur 130 gunden aşağı kıpırdanmalar artar tam umut bağlansın yavaslar uzulusun az artar şu bu çıkmaz sanıcan bunları herkes yasıo 4_5 ay arası patlama var genelde boyle oluyor sana bu donemdede surec bitti ondan sonra aralıklarla ataklar şu bu sonuc bir seneye kadar belli olur .patlama dediğim 3bin grfetin bini çıkar bir ayda ama birden çıktığı için patlama olur
Merhaba arkadaşlar bugün 85 günde bitti. 90. Günde inşallahPaylaşım yapacağım. Korkudan 40 gündür fotoğraf çekmedim moral bozmamak için.Aynaya ışıksız ortamda bakınca saç var gibi yoğun ışık vurunca tepeden kel gibi. Yakından bazen bakıyorum ön tarafta küçük saçlar çok var ama çok küçük ve inceler. İnşallah 90. Günde çektiğim fotolar moralimi yükseltir.