3 mayısta özgür hocaya saç ektirecek biri olarak mesajların neredeyse tamamını okudum. Bence psikolojinizin pek yerinde olduğunu söyleyemeyeceğim. Kafaya oldukça takmışsınız. Forum sahibi ve diğer üyeler sakın yanlış anlamasın, forum oldukça iyi bir amaca hizmet ediyor ama ben ekim yaptırdığımda buraya ne fotoğraf göndermeyi, ne de bütün gününü acaba bana kim ne yorum yapacak diye bekleyerek geçirmeyeceğim. (Geçiren ekim adayları ve ektirmiş hastalar var, iyi biliyorum).
Bundan 10 sene önce minoxidil + biotin + proscar + çinko ile elde ettiğim efsane bir sonuç vardı. Bu ilaçlarla ve tedavi yöntemiyle tanışmam da yine bu forum gibi bir yer sayesinde olmuştu. Ne zaman tedavimden yeterince soruç aldım, o zaman siteye girdim ve fotoğrafları gönderdim. Bu işte psikoloji çok önemli. Kimse yanlış anlamasın ama yapılan en küçük olumsuz yorum bile insanların psikolojisinde büyük değişiklikler yaratıyor. Çalıştığım iş yerinde bir polis memuru ismini vermeyeceğim ve hepinizin ekimlerine hayranlıkla baktığı bir hocaya ekim yaptırdı ama sonuç hüsran. Ne zaman lavaboya gitsem ayna karşısında görüyordum kendisini. Ben yine forumda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.