Gönderen Konu: 29 Kasım Özgür Nalbant 3013 greft ön bölge  (Okunma sayısı 70246 defa)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 29 Kasım Özgür Nalbant 3013 greft ön bölge
« Yanıtla #211 : 07 Nisan 2018, 12:16:55 »
Daha aydınlık bir ortamda ters ışık olmadan çekme şansınız olursa net yorum yapılabilir. Bu haliyle de fark belli oluyor. Ancak ayrıntılı bir görüntü yok.

Daha 128 gün oldu. İnşallah 150 de daha fazla artış olur
Fenerlim. En net atmis oldugun fotonu büyüttüm, görünen saclarinin hepsi ayni kalinlikta degil. Tepeden seyrek görünen tablonun nedeni iste bundan kaynaklaniyor. Aralarda ayni uzunlukta, daha besinlenme isini tamamlamamis olan birhayli saclarin var (kiyaslarsan cok daha ciliz telli ). Onlarda ilerleyen zamanda, adamakilli beslendikten sonra, digerlerinin kalinligina ulastiklari zaman, ayni anda suan yeni yeni cikislarinda bulunan saclarini da o kivama getirdiginde, bu tablo dahada gürlesir. Zaten suan bile güzel bir degisiklik var saclarinda. Adina hayirli olsun!

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #212 : 07 Nisan 2018, 12:24:42 »
Daha aydınlık bir ortamda ters ışık olmadan çekme şansınız olursa net yorum yapılabilir. Bu haliyle de fark belli oluyor. Ancak ayrıntılı bir görüntü yok.

Daha 128 gün oldu. İnşallah 150 de daha fazla artış olur
Fenerlim. En net atmis oldugun fotonu büyüttüm, görünen saclarinin hepsi ayni kalinlikta degil. Tepeden seyrek görünen tablonun nedeni iste bundan kaynaklaniyor. Aralarda ayni uzunlukta, daha besinlenme isini tamamlamamis olan birhayli saclarin var (kiyaslarsan cok daha ciliz telli ). Onlarda ilerleyen zamanda, adamakilli beslendikten sonra, digerlerinin kalinligina ulastiklari zaman, ayni anda suan yeni yeni cikislarinda bulunan saclarini da o kivama getirdiginde, bu tablo dahada gürlesir. Zaten suan bile güzel bir degisiklik var saclarinda. Adina hayirli olsun!
Sağol Hatayli hocam.
Şu foto çekme işini tam beceremiyorum. Telefonda kaliteli çekmiyor. İyi görüyorsun. İnşallah dediğin gibi hepsi kalınlaşınca güzel olur. Aynada bile fark ediliyor eskiye göre

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #213 : 07 Nisan 2018, 12:33:03 »
Hatayli hocam kasdettiğin ince saçlar bu mu.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #214 : 07 Nisan 2018, 12:54:38 »
Aynen. Bak kap kalin simsiyah tellerin yaninda, ayni uzunlukta, saclar var... kalinlklarini kiyaslarsan, bayagi ince duruyorlar. Hani bizim hatayda bir terim vardir deriz ki " zibil gibi", bilmem bu terim türkiyenin her yerinde kullaniliyormudur??? Kelimenin kökeni arapcadan gelme oldugu icin " bir seyin haddiden fazla cok oldugunu belirtmek" icin kullaniriz. Senin de öyle ince saclarin zibil gibi var yani. ( Zibilin asil anlami cöptür ) :)

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #215 : 07 Nisan 2018, 14:02:40 »
Aynen. Bak kap kalin simsiyah tellerin yaninda, ayni uzunlukta, saclar var... kalinlklarini kiyaslarsan, bayagi ince duruyorlar. Hani bizim hatayda bir terim vardir deriz ki " zibil gibi", bilmem bu terim türkiyenin her yerinde kullaniliyormudur??? Kelimenin kökeni arapcadan gelme oldugu icin " bir seyin haddiden fazla cok oldugunu belirtmek" icin kullaniriz. Senin de öyle ince saclarin zibil gibi var yani. ( Zibilin asil anlami cöptür ) :)
İyi mi kötü mü yani zibil gibi derken hocam :)

JaCKiE_BrOwN

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #216 : 07 Nisan 2018, 14:20:13 »
3 mayısta özgür hocaya saç ektirecek biri olarak mesajların neredeyse tamamını okudum. Bence psikolojinizin pek yerinde olduğunu söyleyemeyeceğim. Kafaya oldukça takmışsınız. Forum sahibi ve diğer üyeler sakın yanlış anlamasın, forum oldukça iyi bir amaca hizmet ediyor ama ben ekim yaptırdığımda buraya ne fotoğraf göndermeyi, ne de bütün gününü acaba bana kim ne yorum yapacak diye bekleyerek geçirmeyeceğim. (Geçiren ekim adayları ve ektirmiş hastalar var, iyi biliyorum).

Bundan 10 sene önce minoxidil + biotin + proscar + çinko ile elde ettiğim efsane bir sonuç vardı. Bu ilaçlarla ve tedavi yöntemiyle tanışmam da yine bu forum gibi bir yer sayesinde olmuştu. Ne zaman tedavimden yeterince soruç aldım, o zaman siteye girdim ve fotoğrafları gönderdim. Bu işte psikoloji çok önemli. Kimse yanlış anlamasın ama yapılan en küçük olumsuz yorum bile insanların psikolojisinde büyük değişiklikler yaratıyor. Çalıştığım iş yerinde bir polis memuru ismini vermeyeceğim ve hepinizin ekimlerine hayranlıkla baktığı bir hocaya ekim yaptırdı ama sonuç hüsran. Ne zaman lavaboya gitsem ayna karşısında görüyordum kendisini. Ben yine forumda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #217 : 07 Nisan 2018, 14:29:25 »
3 mayısta özgür hocaya saç ektirecek biri olarak mesajların neredeyse tamamını okudum. Bence psikolojinizin pek yerinde olduğunu söyleyemeyeceğim. Kafaya oldukça takmışsınız. Forum sahibi ve diğer üyeler sakın yanlış anlamasın, forum oldukça iyi bir amaca hizmet ediyor ama ben ekim yaptırdığımda buraya ne fotoğraf göndermeyi, ne de bütün gününü acaba bana kim ne yorum yapacak diye bekleyerek geçirmeyeceğim. (Geçiren ekim adayları ve ektirmiş hastalar var, iyi biliyorum).

Bundan 10 sene önce minoxidil + biotin + proscar + çinko ile elde ettiğim efsane bir sonuç vardı. Bu ilaçlarla ve tedavi yöntemiyle tanışmam da yine bu forum gibi bir yer sayesinde olmuştu. Ne zaman tedavimden yeterince soruç aldım, o zaman siteye girdim ve fotoğrafları gönderdim. Bu işte psikoloji çok önemli. Kimse yanlış anlamasın ama yapılan en küçük olumsuz yorum bile insanların psikolojisinde büyük değişiklikler yaratıyor. Çalıştığım iş yerinde bir polis memuru ismini vermeyeceğim ve hepinizin ekimlerine hayranlıkla baktığı bir hocaya ekim yaptırdı ama sonuç hüsran. Ne zaman lavaboya gitsem ayna karşısında görüyordum kendisini. Ben yine forumda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.
Yok hocam iki aydır eskisi gibi takmıyorum saçlara.
Aynaya bakınca gördüğüm görüntü beni memnun ediyor. Normalde 150 günden önce foto atmayacajtım 90 sonrası istek gelince paylaştım. İster çıkar ister çıkmaz nasip artık

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #218 : 07 Nisan 2018, 16:24:45 »
Senin surec benden hizli ilerlemis cok guzel olucak bu sac
[/IMG quote]

Sağol keskin hocam senin yarın kadar olsun yeter bana.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #219 : 07 Nisan 2018, 21:46:18 »
Burada kullanilan amaca bakilinca, ince saclarinin ( cok oldugunu ) belirtmek istedim.... Yani pozitif anlaminda.

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #220 : 07 Nisan 2018, 23:01:13 »
Burada kullanilan amaca bakilinca, ince saclarinin ( cok oldugunu ) belirtmek istedim.... Yani pozitif anlaminda.
İnşallah kalın saç ordusuna dönüşür

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #221 : 08 Nisan 2018, 14:37:12 »
Benden aldigini bana sattin :)
Hic merak etme, o ince saclarin orduya dönüsür!!

akın Harman

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #222 : 08 Nisan 2018, 15:28:09 »
Maaşallah güle güle tarayın saçlarınızı

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #223 : 08 Nisan 2018, 18:52:19 »
Maaşallah güle güle tarayın saçlarınızı
Sağolun hocam

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #224 : 12 Nisan 2018, 20:54:47 »
Daha 135. Gün
Önler hala çok seyrek aynadan çok sıkı.
Tam çıksa hacimlense bile bence arkadaki yoğunluk gibi hiçbir zaman olmayacak. Buna da şükür Elhamdülillah.

Facebook Twitter Instagram