Gönderen Konu: Lifehair Şahin Çelik 2800 greft (Yaş 22)  (Okunma sayısı 12231 defa)

|Logan|

• Hero Member
Ynt: Lifehair Şahin Çelik 2800 greft (Yaş 22)
« Yanıtla #121 : 21 Aralık 2023, 12:51:15 »
5.ay

Valla umutsuz gibiyim artık sonuçtan. Forumda güzel sonuçlara bakıyorum ekilenler 5.ayda taranabilecek halde oluyor benimki hala bu durumda. Forumda o kadar insanın şahin çeliği övdüğünü beğendiğini yüksek oranda başarılı olduğu yazılarını görüp gittim ama sonuç tatmin etmeyecek gibi. Son zamanlarda revize konuları da artışa geçmişti zaten. Olumsuz sonuçların altına da illa ekimcinin kötü sonuçları da olacak hep iyi sonuç olmaz gibi yorumlar yazılıyordu ancak şu aralar göze çarpan Ahmet Tosunun o kadar fazla konusu açılıyor ama revize konusu çok da fazla değil. Bilmiyorum kafam karışık belki de yanılırım sonuç iyi olur ama sanmıyorum.

Saçımın bir kısmında sürekli yara çıkıyor kabuk bağlayıp dökülüyor sonra geri kanayıp oluyor bunu da yazdım kaşıma falan dendi ama artık kaşımıyorum da zaten.

Büyük ihtimal 1 2 kişi yorum yapacak ama sırf devam ettirmek için ettiriyorum konuyu yoksa çok da içimden gelmiyor yazmak
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #122 : 21 Aralık 2023, 13:11:01 »
dostum sadece 5. ay şuan merak etme zamanla daha da iyi olacak. baktın sonuç başarılı olmadı revize yaptırırsın dert etme

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #123 : 21 Aralık 2023, 13:26:56 »
 hocam dur daha 5 ay.donem done forumda erken çıkış beklentisi oluyor erken çıkmayınca umutsuzluk oluyor baska ekime hızlı çıkınca kişi kendinide hızlı istiyor.bole bişi yok.bir maç dk 30 da 3 0 oldu diye hepsi ole olcak deği.dur daha yarıya gelmedin gidisatında sorun yok
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #124 : 21 Aralık 2023, 14:56:42 »
Bence çok iyi çıkışlarıniz 5.aya göre...Masajı sert yaptıysanız zamanında ve deri bir kere soyulduysa Ekim alaninda çok ellerseniz zor iyileşiyor...Bence de o bolgeyi çok ellemeyin...

chech

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #125 : 21 Aralık 2023, 21:09:12 »
Hocam ben çok beğendim bir iki ay içinde muazzam olacaktır eminim

Domaçlı

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #126 : 22 Aralık 2023, 19:10:31 »
Loga kardeşim senin hemen hemen aynida ektirdik yaklaşık 20 gun var aramızda bendede arar ara oluyor umutsuzluk ama umudu kaybetmeyelim daha iyi olacaktır inşallah 

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #127 : 22 Aralık 2023, 20:19:59 »
 surec olumlu logan
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #128 : 29 Ocak 2024, 19:18:45 »
6.ay

Merhaba bu aralar yoğunum ondan foruma çok girip bakamıyorum. En azından takip eden birkaç kişiye ayıp olmasın diye atıyorum fotoğrafları. İkinci attığım kısım hala çok geriden geliyor geçen ayla arasında pek fark yok gibi. Sadece finasterid ve dutasterid devam ediyorum.

Sonuç hiç beklediğim gibi değil benim asıl büyük sorun çektiğim kısım zaten 2. ve 3. fotoğraftaki kısım ve pek ilerleme olmuyor orda. 2020den beri fin kullanıyorum saç kılları sağlam olmalı donör sağlam olmalı yani benlik hiçbir sorun olduğunu düşünmüyorum. Zaten dediğim gibi de şahin çelik ekimlerinde son zamanlarda başarı düşüşü var. Çıkanlar kalınlaşmıyor vs. Zweig diye bir arkadaş vardı mesela o da fin kullandı genç yaşta ama başarısız olmuştu onun ekim de.
Mesaj atıp sormuştum şahin çelik yardımcısına whatsapptan ve 8.aya kadar devam edeceğini söyledi çıkışların. Ancak forumda birçok ekim konusunu okudum gördüm 6.aylardan itibaren bu işin önemli bir kısmı hallolmuş oluyor zaten.

Genç yaşta donörümü boşa harcamak çok istemiyorum zaten ancak şimdi bir de revize yaptırırsam ilerde sıkıntı olabilir
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #129 : 29 Ocak 2024, 20:09:50 »
Resimler çok yakın az daha uzaktan genel kendi saçlarınızla beraber resim paylasmaniz mümkün mü acaba...? Ekim saçını ayırınca bir de çok yakından fotograglayinca yorum yapmak zor...

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #130 : 07 Şubat 2024, 18:15:58 »
Resimler çok yakın az daha uzaktan genel kendi saçlarınızla beraber resim paylasmaniz mümkün mü acaba...? Ekim saçını ayırınca bir de çok yakından fotograglayinca yorum yapmak zor...

Tıklayınca daha büyük gösteriyor
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #131 : 07 Şubat 2024, 21:25:23 »
6.ay da sürec tamamlanmamış ama evet biraz geriden geliyor gibi ekiminiz ...Saçlar da ayrıldığı için yanıltıcı da olabilir ama en güzeli 12.ayin sonunda ki değerlendirme...Bence 12.ayin sonunda daha doğru değerlendirilir...Size de Ekim merkezine de haksızlık yapmayalim...sonuçta Ekim süreci 12 aylık bir süreç...ama 6.aya göre konuşursak biraz geriden geliyor gibi...Ancak finalin güzel olmayacağı anlamına da gelmez...

karaprens

• Full Member
« Yanıtla #132 : 08 Şubat 2024, 08:41:52 »
1-2 aya süreç tamamlanınca tekrar değerlendirmek lazım. Sanki diplerde küçük saçlar var gibi.
Diğer yandan kullanılan hormonal takviyelere göre şimdiden sağlam bir şeyler olması lazımdı diye düşünüyorum.

muhammetali

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #133 : 09 Şubat 2024, 10:28:00 »
6.aya göre sonucunuz az gibi. Çok daha fazla olması lazım. Sigara veya alkol kullanıyorsanız bunlar süreci yavaşlatabilir. Yani başarısız bir ekim demekle dememek arasında kaldım. en kötü revize gerekebilir.sizin yerinizde olsam 2.ekimi aynı klinikte olmazdım güvenemezdim. tabiki sizin kararınız.

Beekeeper

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #134 : 09 Şubat 2024, 17:51:54 »
2800 greft yetersiz kalmis olabilir. Moral bozmayin cikislar devam edecektir, donorunuz guzel, saclariniz kalin, belki greftleriniz tekli ama cok buyuk sorun olmaz, 1, 2 ay daha bekleyip sureci tekrar karsilastirin

Facebook Twitter Instagram