Gönderen Konu: Serkan Aydın ekibi saç ekimi 4000 greft yaş 24  (Okunma sayısı 27409 defa)

Yusuf33

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Serkan Aydın ekibi saç ekimi 4000 greft yaş 24
« Yanıtla #256 : 10 Şubat 2026, 20:34:43 »
Anlamadığım bazı noktalar var :
Orada 4.000 greftlik bir açıklık yok gibi duruyor.
24 yaşında 4.000 greft gibi yüksek bir ekim yapmak riskli değil m?
Mevcut dökülmeniz muhakkak ki devam ediyordur. Finasteride tarzı şeylerle dökülmenizi durdurdunuz/yavaşlattınız mı? Ekilen saçların döküldüğünü sanmıyorum. Güvenli alanlardan alındığı için genetik dökülmeye dirençlidir.

bekoteko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #257 : 15 Şubat 2026, 10:54:03 »
Dostum umarım her şey istedigin gibi olur, sürecin başından beri kullandığın vitaminler ve ilaçlar neler? egzozom, prp veya mezo yaptırmışmıydın ?

lacon07

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #258 : 18 Şubat 2026, 18:57:52 »
Anlamadığım bazı noktalar var :
Orada 4.000 greftlik bir açıklık yok gibi duruyor.
24 yaşında 4.000 greft gibi yüksek bir ekim yapmak riskli değil m?
Mevcut dökülmeniz muhakkak ki devam ediyordur. Finasteride tarzı şeylerle dökülmenizi durdurdunuz/yavaşlattınız mı? Ekilen saçların döküldüğünü sanmıyorum. Güvenli alanlardan alındığı için genetik dökülmeye dirençlidir.
Evet baktığımda kendi saçlarım dökülüyor hep ama ekilenler de dökülüyor ama onlar bazıları geri çıkıyor ama çıkmayanda var sanki

lacon07

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #259 : 18 Şubat 2026, 18:59:18 »
Dostum umarım her şey istedigin gibi olur, sürecin başından beri kullandığın vitaminler ve ilaçlar neler? egzozom, prp veya mezo yaptırmışmıydın ?
Hayır bunları hiç birini yaptırdımadım sadece bi tane multi vitamin kullanmıştım bi süre de xpecia günlük bir tane olmak üzere kullanmıştım uzun süredir de bir şey kullanmıyorum

Yusuf33

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #260 : 18 Şubat 2026, 19:03:34 »
Hocam donörünüz dökülmenize yetişemeyebilir. Fin kullanmayı düşünüyor musunuz

lacon07

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #261 : 21 Şubat 2026, 12:00:02 »
Hocam donörünüz dökülmenize yetişemeyebilir. Fin kullanmayı düşünüyor musunuz
Hayır fin çok yan etkileri var xpeci a kullanasım var yine

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #262 : 21 Şubat 2026, 12:30:33 »
Finasterid ile desteklersen güçlenir toparlar kaınlaır ve sıklaşır bu durumda
Global Moderator

Yusuf33

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #263 : 21 Şubat 2026, 12:35:53 »
Baştan aşağı bakayım dedim konunuza ve sonucunuz gerçekten çok efsaneymiş. (özellikle 1 yıl 10 günkü güncellemeniz.)
Saç ekiminde bence hata yok. Asmed ya da Asumanlık bir durum yok. Bence yaşınız çok genç ve muazzam sayıda (4.000 greft) nakil yapılmış. Medikal tedaviyle bile erken ki siz bir de medikal tedavi kullanmıyorsunuz. Saygı duyarım, ben de kullanmakta çekince duyuyorum o yüzden ektirmiyorum (yaşım 30)
Ama saç ektirme işine girdiğiniz anda özellikle gençseniz medikal tedavi almanız gerekiyor. Yaşınız aynı dökülmeyle 50 olsaydı derdim tamam gerek yok. Şu an havuzda bir delik var ve o deliği kapatmadan siz ilk tank suyu doldurdurdunuz ve şimdi tekrar yeniden su doldurmayı düşünüyorsunuz (2. ekim) lâkin delik hala orada.

Tesadüfen bugün gördüğüm bir podcast  :

4:46 itibariyle yayındaki kişi : "Deneyimlerime istinaden 25 yaşından önce yüksek greft ekim yapan bir kişinin (burada 5.000 demiş) uzun zamanda başarılı olma şansı düşük diyor medikal tedaviyle bile. "
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2026, 12:42:42 Gönderen: Yusuf33 »

lacon07

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #264 : 21 Şubat 2026, 18:29:05 »
Finasterid ile desteklersen güçlenir toparlar kaınlaır ve sıklaşır bu durumda
Yan etkilerinden korkuyorum hocam

lacon07

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #265 : 21 Şubat 2026, 18:36:18 »
Baştan aşağı bakayım dedim konunuza ve sonucunuz gerçekten çok efsaneymiş. (özellikle 1 yıl 10 günkü güncellemeniz.)
Saç ekiminde bence hata yok. Asmed ya da Asumanlık bir durum yok. Bence yaşınız çok genç ve muazzam sayıda (4.000 greft) nakil yapılmış. Medikal tedaviyle bile erken ki siz bir de medikal tedavi kullanmıyorsunuz. Saygı duyarım, ben de kullanmakta çekince duyuyorum o yüzden ektirmiyorum (yaşım 30)
Ama saç ektirme işine girdiğiniz anda özellikle gençseniz medikal tedavi almanız gerekiyor. Yaşınız aynı dökülmeyle 50 olsaydı derdim tamam gerek yok. Şu an havuzda bir delik var ve o deliği kapatmadan siz ilk tank suyu doldurdurdunuz ve şimdi tekrar yeniden su doldurmayı düşünüyorsunuz (2. ekim) lâkin delik hala orada.

Tesadüfen bugün gördüğüm bir podcast  :

4:46 itibariyle yayındaki kişi : "Deneyimlerime istinaden 25 yaşından önce yüksek greft ekim yapan bir kişinin (burada 5.000 demiş) uzun zamanda başarılı olma şansı düşük diyor medikal tedaviyle bile. "
Yorumun için çok teşşekür ederim başta çok kısa bir dönem sadece xpecia kullandım günlük 1 olma şartıyla bide multi vitamin tek kutu sonra bir şey kullanmadım dökülme hep devam etti hiç durmadı ilk seneyle şimdi ki sene arasında tabiki fark var daha açık duruyor ama önemli olan çıkanların yerine yine saçlar gelecek mi şuanlı yine çok kısa veya çok uzun kullanmayarak orta seviyede saçı tutuyorum kapatıcılık yine var ama biraz daha hızlanıp geri çıkmazsa kapatamayacağım dereceğe gelecek işte ozaman 2. Ekimi düşünüyorum ilk zor ve acılı geçti tahminim 30 yaşımda düşünüyorum umarım o zmana kadar çok açılmaz 30 da ektirip sonra medikal takviyelerde almayı düşünüyorum zaten o da giderse artık bitmiştir

Facebook Twitter Instagram