Yani dikkat etmem gereken noktayı söylerseniz maddiyatı bir şekilde hallederim hocam. Ama aynı yerde yaptırma iyi olur deyince karar veremedim sonuç şahin bey kendini ispatlamış biri ve revize etmeyi kabul etti. Bu durumda aynı yerde yaptırmanın dezavantajını merak ettiğim için sordum
isim vermeyeceğim ama başarı oranı daha yüksek bir kliniğe gitmeni tavsiye ederim. tabi ki fiyatı da yüksek olacak.
Burada herkes şahın bey iyi niyetlidir revize yapar diyor, hakikaten de iyi niyetli ve yapıyor ama benim için önemli olan iyi niyet değil ekilen saçın çıkmasıdır.
saç çıkmıyorsa iyi niyetin, bedava revizenin, prp lerin, güleryüzün, ücretsiz bakım kitlerinin bir anlamı yok. hepsi çöp

saç ince telli mi güçsüz mü, donör mü yetersiz, sivilce mi var, skar mı var ekme arkadaş. tedavi ol öyle gel de.
Velhasıl karar senin başka yerde yaptır dememizin sebebi teknik farklı olur, bu ekimcinin göremediği şeyi veremediği tavsiyeyi diğeri görebilir, verebilir.
ben fikrini değiştirmek istemem saça bi tık önem verdiğim için böyle yazıyorum, tüm karar sana ait.