Gönderen Konu: ASMED-KORAY ERDOĞAN - B GRUBU - 31.08.2023 - 3600 Kök  (Okunma sayısı 11025 defa)

Hairtransplant

• Hero Member
Ynt: ASMED-KORAY ERDOĞAN - B GRUBU - 31.08.2023 - 3600 Kök
« Yanıtla #76 : 14 Eylül 2024, 12:40:53 »
Çok aşırı güzel bir Donörünüz varken sizi memnun etmeyen bir sonuc çıkarmalarıni Koray Erdoğan bizzat kendisi revizyon yaparak telafi etmeli ayrıca yaptığınız ödemeyi de iade etmeli boşa giden graftler ...zamanınız ve yaşadığınız mutsuzluğa  karşılık.

evet hocam üstüne bir ev bir de arabada verilmeli :))) ya hocam saç ekimi bu her saç süper olmaz bazen küçük revizeler gerekir bu da hallolur  sonuç olarak adamlar herkese aynı operasyonu yapıyor sonuçlar kısmet artık..

Psikolog

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 01 Aralık 2025, 15:11:29 »
Selam herkese, ekim işlemi üzerinden 2 yıl 3 ay geçti. Güncel durumu paylaşıyorum. Bu süre zarfında ek olarak bir takviye, solüsyon vb birşey kullanmadım. Sadece ekimin ilk zamanlarında çinko ve  balık yağı takviyesi kullanıyordum ek olarak ekimden sonra PRP seanslarım oldu. Bu süreçte üst bölgede gördüğünüz saçların %60-70'i ekilen saçlar olduğunu düşünüyorum.

- Birkaç yıl içerisinde yoğun bir dökülme olmazsa , ekim işleminin 7. veya 8. yılında ek bir ekim işlemi daha düşünmekteyim

Psikolog

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 01 Aralık 2025, 15:12:24 »
Ek olarak farklı açılar :

alfonzomontana

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 01 Aralık 2025, 21:12:54 »
Üşenmedim baştan sonra kadar her şeyi okudum. Ekimi yapan klinik Asmed olunca tanık olduğumuz güzellemeler, teselliler gözümü kanattı.
Asmed’in balon olduğunu, fin olmadan s**kindirik işçiliklerini olduğunu anlamış olduk; satış sonrası destek olarak nitelendirirsek sınıfta kaldığını, ayrıca 18 ay beyanları ise tamamen hayal satma, baştan savma, manipülasyon için zaman kazanma olarak tahmin ettiğimi  söyleyebilirim.
Yazık 3600 adet kaliteli grefti şakak bölgesine Ezelin kör annesi Meliha Anamız ekse daha fazla başarı oranına erişirdi buna rağmen hala Asmed milliyetçiliği güzellemesi devam etmekte. :D
18 ay dolunca da fin kullanmadığınız için böyle oldu diyecekler.
(Asmed’e saç ektirecek bütçem olmasına rağmen sırf FİNE yanladıkları için tercih etmedim; Asmed milliyetçilerinin tepkisini çekmek istemediğim için dip not düşüyorum.)

Arkadaşımız ciddi bir maddi külfete katlanarak büyük büyük büyüüüük beklentilerle Asmed’e gitmiş sonuç hüsran.
Ben ilk ekimimi 2020 yılında yapmıştım o zamanlarda bile Asmed’in patlayan ekimleri mevcuttu o zamanlar forumda aktiftim, yıllar sonra yine geldiğimde gördüğüm tablo şu ASMED ve diğerleri değişen hiç bir şey olmamış.

tuncik61

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 03 Aralık 2025, 17:18:41 »
Üşenmedim baştan sonra kadar her şeyi okudum. Ekimi yapan klinik Asmed olunca tanık olduğumuz güzellemeler, teselliler gözümü kanattı.
Asmed’in balon olduğunu, fin olmadan s**kindirik işçiliklerini olduğunu anlamış olduk; satış sonrası destek olarak nitelendirirsek sınıfta kaldığını, ayrıca 18 ay beyanları ise tamamen hayal satma, baştan savma, manipülasyon için zaman kazanma olarak tahmin ettiğimi  söyleyebilirim.
Yazık 3600 adet kaliteli grefti şakak bölgesine Ezelin kör annesi Meliha Anamız ekse daha fazla başarı oranına erişirdi buna rağmen hala Asmed milliyetçiliği güzellemesi devam etmekte. :D
(Asmed’e saç ektirecek bütçem olmasına rağmen sırf FİNE yanladıkları için tercih etmedim; Asmed milliyetçilerinin tepkisini çekmek istemediğim için dip not düşüyorum.)

Arkadaşımız ciddi bir maddi külfete katlanarak büyük büyük büyüüüük beklentilerle Asmed’e gitmiş sonuç hüsran.
Ben ilk ekimimi 2020 yılında yapmıştım o zamanlarda bile Asmed’in patlayan ekimleri mevcuttu o zamanlar forumda aktiftim, yıllar sonra yine geldiğimde gördüğüm tablo şu ASMED ve diğerleri değişen hiç bir şey olmamış.

İmza atarım bu yoruma. Siz nereden ekim yaptırdınız hocam?

Fb19071907

• Full Member
« Yanıtla #81 : 04 Aralık 2025, 00:42:27 »

Sac ekimi kendini 6 ayda zaten genelde belli ediyor 90%. Yok 12 ay yok 18 ay bunlarım hepsi boş. Asmedin gerçekten çok tutmayan ekimi var.
Asuman, Bekir Bek, Hakan Klinic... bu klinikler başarı oranı olarak çok daha iyiler bence.

alfonzomontana

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 04 Aralık 2025, 14:17:30 »
İmza atarım bu yoruma. Siz nereden ekim yaptırdınız hocam?

5 yıl ara ile iki ekimimi de Şahin ÇELİK’e yaptırdım.

Facebook Twitter Instagram