Üşenmedim baştan sonra kadar her şeyi okudum. Ekimi yapan klinik Asmed olunca tanık olduğumuz güzellemeler, teselliler gözümü kanattı.
Asmed’in balon olduğunu, fin olmadan s**kindirik işçiliklerini olduğunu anlamış olduk; satış sonrası destek olarak nitelendirirsek sınıfta kaldığını, ayrıca 18 ay beyanları ise tamamen hayal satma, baştan savma, manipülasyon için zaman kazanma olarak tahmin ettiğimi söyleyebilirim.
Yazık 3600 adet kaliteli grefti şakak bölgesine Ezelin kör annesi Meliha Anamız ekse daha fazla başarı oranına erişirdi buna rağmen hala Asmed milliyetçiliği güzellemesi devam etmekte.

18 ay dolunca da fin kullanmadığınız için böyle oldu diyecekler.
(Asmed’e saç ektirecek bütçem olmasına rağmen sırf FİNE yanladıkları için tercih etmedim; Asmed milliyetçilerinin tepkisini çekmek istemediğim için dip not düşüyorum.)
Arkadaşımız ciddi bir maddi külfete katlanarak büyük büyük büyüüüük beklentilerle Asmed’e gitmiş sonuç hüsran.
Ben ilk ekimimi 2020 yılında yapmıştım o zamanlarda bile Asmed’in patlayan ekimleri mevcuttu o zamanlar forumda aktiftim, yıllar sonra yine geldiğimde gördüğüm tablo şu ASMED ve diğerleri değişen hiç bir şey olmamış.