Gönderen Konu: ASMED KORAY ERDOĞAN & DİLEK ÇAKIR / 5060 GREFT / YAŞ 35 / AÇIK ALAN / 19.06.2024  (Okunma sayısı 23037 defa)

hasanhair

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Booss güncel bir fotoğraf alsaydık 1.500 greft öncesi ve sonrası içinde analiz yapardık,

BOSS

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları

Beyonder

• Hero Member
asmed artık sakaldan da alım mı yapıyor ?

Zaten yapıyordu ben görüşmeye gittiğimde Dilek hoca 500 greft alalım sakaldan demişti Ahmet Tosun da 700-800 arası alırız demişti.
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

Adotelli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Neredeyse bütün sayfayı baştan sonra okudum ve kendi sürecimden de bir şeyler gördüm. Benim de etrafımda hem pozitif hem negatif yorum yapan bir sürü insan var. Artık kime inanacağımı şaşırmış bir vaziyette süreci geçiriyorum fakat ben de sizin gibi şu an memnun değilim. Umarım 2. ekimden sizi memnun edecek bir sonuç alırsınız. Naçizane fikirlerimi belirtmem gerekirse;
-Ön hat çizginiz konusunda sizinle aynı fikirde değilim.
-fiyat/performans olarak sonucu iyi bulmadım. Harcadığınız paraya göre beklentinizin yüksek olmasını normal ve doğru buluyorum. Ben de aynı beklentide olurdum. Forumda benzer açıklıklarda bir sürü 40-50 bin tl arasında inanılması güç sonuçlar gördüm.

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Zaten yapıyordu ben görüşmeye gittiğimde Dilek hoca 500 greft alalım sakaldan demişti Ahmet Tosun da 700-800 arası alırız demişti.

eskiden yapmıyorlardı yeni başlamışlar

Facebook Twitter Instagram