Herkese selamlar. Bir süredir bu siteyi takip ediyordum sessizce ve 2 senedir ekim yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsizdim fakat artık durum canımı sıkmaya başlayınca iyi bir clinic bulup yaptırmaya karar verdim. Bu siteyi keşfettim konulara bakarak en güvenilir yer olarak Asuman ve Asmed olarak karar verdim fakat 2-4 günde kalmak istememden ve biraz daha profesyonel çalıştıklarından dolayı Dilek hanımı tercih ettim. Konuya dönersek 5 ay önce gittiğimde 5000greft çok zor saçın ince demişti bunu kendi kuaförümde soylemisti zaten farkindaydim durumdan. Dilek hanım finasterid propecia önerdi bana, bazı çekincelerim olsada denemeye karar verdim ve yaklaşık 5 aylık süre bazında ciddi bir yan etki görmedim. Propecia 5 ayda gerçekten işe yaramiştı özellikle donör ve tepe bölgesinde. Ekimden 20 gün önce kafamda egzama oluştu belirtmek istiyorum bazı losyonlar vesair kullanarak önünü aldim baya azaltmiştım ekim gününe, büyük ihtimalle stresden dolayı tekrarlamiştı.Yüzümdede egzama problemi var uzun suredir tedavi ve diyetlerlere idare ediyorum. 6 sene oncede saçimda egzama sorunu yasamiştim. Neyse ekim günü geldi çattı Dilek hanım ön saç çizgisini bundan yaklaşık 5 sene önceki halime göre ayarladı bende bu şekilde istiyordum zaten, 2 günde toplamda 5000 greft ekildi beni biraz durum yorsada sabrettim ve inşallah meyvelerini 4,5. ay itibariyle yavaş yavaş almaya başlayacağım. Şuanda 2. Günümdeyim ilk yıkama yapıldı kafamda bazı sizintılar akmalar assagi doğru mevcut, yer yerde hafif kanamalar ama bunları araştirdigim için ilk 3-5 gün normal olduğunu biliyorum. Teşekkürler.