Gönderen Konu: Özgür Nalbant 3013 greft...  (Okunma sayısı 23821 defa)

kararsizadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Özgür Nalbant 3013 greft...
« Yanıtla #45 : 14 Mart 2018, 20:38:32 »
Arkadaşlar merhaba, fikrinize ihtiyacım var.

Duşta sanırım pek iyi durulamadığımdan mütevellit (tahminimce) beyaz bir kalıntı kalıyor duştan sonra. Onu bugün parmak ucumla çıkartayım derken de bir sürü saç teli ile beraber geldi. Henüz şok dökülmem de tamamlanmadı. Bu sizce NORMAL MİDİR 53. GÜN İÇİN? Tırnaklama yapmadım. Sadece parmak ucumla bastırarak sıyırdım. Eğer bu normal ise yarın da bu şekilde o beyaz kalıntıyı çıkartayım mı saç telleri ile beraber?

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 15 Mart 2018, 00:19:22 »
Emekli kel ağanın bana ve pek ok kişiye dediği gibi ekimden 13-14 gün sonra cımbızla çeksen kök gelmez. 53. Günde hiçbir şey olmaz. Onlar şok dökülmede dökülecek saçlardır.

kararsizadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 15 Mart 2018, 07:02:52 »
Emekli kel ağanın bana ve pek ok kişiye dediği gibi ekimden 13-14 gün sonra cımbızla çeksen kök gelmez. 53. Günde hiçbir şey olmaz. Onlar şok dökülmede dökülecek saçlardır.

Ama kendi kendine dökülmüyor olması canımı sıktı hocam... Benim o beyaz şeyi sıyırmamla geliyor ancak saçlar. Bu da acaba benim zorumla mı çıkıyor yerinden diye düşündürdü.

vogueman

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 15 Mart 2018, 12:43:22 »
Hocam enteresan kaç greft var o parmagında 5li 6lı kök mü normal bi dökülme değil sanki

kararsizadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 15 Mart 2018, 19:22:40 »
Hocam enteresan kaç greft var o parmagında 5li 6lı kök mü normal bi dökülme değil sanki

Greft yok, saç teli onlar. Köksüz geliyorlar. Az bir kısmı ise L şeklinde geldi.

Kalanları da sıyıra sıyıra ya da ovarak yıkayıp çıkartmaya çalışıyorum. İnşAllah yanlış bir şey yapmıyorumdur... Bu arada hoca manuel alımda greft başı 1 euro alıyormuş.

Sacekimsorusu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 15 Mart 2018, 20:13:05 »
Sizinle tamamen ayni şeyi yaşıyorum 55. Gündeyim kendi kendine dökülmesi beyaz kalıntı oluyor elimle uğraşarak doluyorum gibime geliyor elleyince sonra üzülüyorum acaba kendimmi alıyorum sonra diyorum şok dökülmesi eğer şok sökülme olmasa el ile dediğimizde gelecekse zaten durmaz

kararsizadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 15 Mart 2018, 20:29:26 »
Sizinle tamamen ayni şeyi yaşıyorum 55. Gündeyim kendi kendine dökülmesi beyaz kalıntı oluyor elimle uğraşarak doluyorum gibime geliyor elleyince sonra üzülüyorum acaba kendimmi alıyorum sonra diyorum şok dökülmesi eğer şok sökülme olmasa el ile dediğimizde gelecekse zaten durmaz

Keşke bunu tecrübe etmiş arkadaşlar iki kelam yazsa da içimiz ferahlasa.

Sacekimsorusu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 15 Mart 2018, 20:36:59 »
Hocam şok sökülme uzun süre yaşamadım ama kaşınıyor bide beyazlık kalıyor elimle ovalama yapıyım diyorum masaj yapıyım diyorum dolaşım artsın diye elime geliyor bazen tırnak bile attım ama şöyle düşünüyorum saç bu kadar güçsüz kalacaksa zaten ise yaramaz bence şok sökülme bu bide şundan korkuyorum bu güçsüz saçlar dirilmezse kökler havasız kalcak hava alamiycak alttan güçlü saçlar cikmiycak diye

Umut_R

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 15 Mart 2018, 21:21:37 »

Hocam rahat olun herkes bu aşamaları yaşadı. Ayrıca özgür hoca çok anlayışlı bir insan kendisiyle bu durumu paylaşabilirsiniz. O da sizin içinizi rahatlatabilir. Parmaklarınızla ovalayarak dokebilirsiniz ama tirnaginizi kullanmayın

kararsizadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 15 Mart 2018, 21:38:37 »

Hocam rahat olun herkes bu aşamaları yaşadı. Ayrıca özgür hoca çok anlayışlı bir insan kendisiyle bu durumu paylaşabilirsiniz. O da sizin içinizi rahatlatabilir. Parmaklarınızla ovalayarak dokebilirsiniz ama tirnaginizi kullanmayın

Sağ olun hocam, çok teşekkür ederim.

@Sacekimsorusu: Hocam tırnağınızı kullanmayın bence. Greft kaybına yol açabilirmiş.

Fue Surgeon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 16 Mart 2018, 12:29:27 »
Özgür hoca manuel alım yapıyor muymuş ?? İlginç

bozkurt

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 16 Mart 2018, 15:15:13 »
Eskiden manuel alımı zaten yapıyormuş. Talep çok olunca isteyene grefti 1 avrodan yeniden yapmaya başlamış.

kararsizadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 17 Mart 2018, 11:33:51 »
Özgür hoca manuel alım yapıyor muymuş ?? İlginç

Bir kaç ay öncesine kadar yapmıyordu. Ama yeniden başlamış sanırım. Fakat hocanın otomatiği manuel gibi zaten:) Bir kaç hafta içinde donör bölgede çok belirgin bir iyileşme olur.

bozkurt

• Hero Member
« Yanıtla #58 : 17 Mart 2018, 15:32:40 »
Bence de Özgür Nalbant'a ektirmek isteyenlerin manuel aldırmasına gerek yok. Greft veya donör zaiyatı yaşanmıyor bence.

kararsizadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 19 Mart 2018, 20:11:50 »
58. gün... Şok dökülme ne seviyede oldu bilemiyorum.

Facebook Twitter Instagram