Gönderen Konu: Dr. Muttalip keser - / 4 Nisan 2024 / 2400 Greft / Ikinci Ekim  (Okunma sayısı 9728 defa)

tmrözdmr

• https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36520.0
  • Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Muttalip keser - / 4 Nisan 2024 / 2400 Greft / Ikinci Ekim
« Yanıtla #61 : 01 Aralık 2025, 06:20:27 »
Son durum nedir acaba?
  • Ekim Tarihi: 19.10.2024
  • Ekim Merkezi ismi ahmet tosun

ludacris

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 24 Mart 2026, 06:21:12 »
Nasıl yani? Önce 2400 ekildi sonra birkaç ay sonra 1600 greft iyileştirme mi yapıldı? Biraz daha derli toplu anlatırsan biz de ona göre analiz edelim.

selamlar,

evet iki farkli ekim yapildi
ilk ekim, 2022 aralikta yapildi
ikinci ekim, 2024 nisanda yapildi.

ikisini de attim son durumu 1 hafta icinde aticam bu ara yogunum fotograf cekemedim

ludacris

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 24 Mart 2026, 06:21:54 »
Muttalip Hoca Kimi Tanınmış Başarı Oranı İyi Bir Hocanın Bu denli Bir ekim yapmasıı hoş olmamış ama finanstred şart malesef en azından 40 yaşına kadar kullanmam lazım ataklar geçene kadar

:(

ludacris

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 24 Mart 2026, 06:22:44 »
Tamamen dogru, greft sayisi yetersiz, bu kadar basit.
greft sayisi yetersiz derken, planlamami yanlis sizce yoksa greftlerin kalitesinden mi bahsediyorsunuz

brezilya98

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 24 Mart 2026, 07:13:59 »
Hocam sanki ekilenler çıkmış ama ekimden önce var olan saçlarda dökülme olmuş. Paylaştığın resimlerden benim gördüğüm bu. Çok doğal bir ekim, orası tartışılmaz zaten. Muttalip hoca ile görüştün mü? Fin kullanımı haricinde ne diyor bu duruma?

ludacris

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 24 Mart 2026, 07:48:07 »
kapali los isikta, asansor gibi dusunebilirisiniz

ludacris

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 24 Mart 2026, 07:54:46 »
+

ludacris

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 24 Mart 2026, 07:58:03 »
++

ludacris

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 24 Mart 2026, 08:05:26 »
Hocayla en son ocak 2025de konusmusum 9. Ay sonunda “ Saç tellerin incelmiş onun için yoğunluk oluşturmuyor ilaç tedavisi şart” demis.
Sanirim o noktada ben umudumu kesmistim yeni ekimi dusunmeye baslamistim.

Bu noktada onericeginiz hekim var mi arkadaslar benzer bir dokulme sorunu yasayip basarisiz ekimler yasamis ornekler varsa cok sevinirim paylasirsaniz.

Su an asmed dilek hocayi dusunuyorum, ne dersiniz ?
Ve ilac kullanmayi dusunmuyorum acikcasi yan etkilerinden dolayi

ludacris

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 24 Mart 2026, 08:12:12 »
Hocam sanki ekilenler çıkmış ama ekimden önce var olan saçlarda dökülme olmuş. Paylaştığın resimlerden benim gördüğüm bu. Çok doğal bir ekim, orası tartışılmaz zaten. Muttalip hoca ile görüştün mü? Fin kullanımı haricinde ne diyor bu duruma?
Ekilenlerin cikip cikmadigi konusunda emin degilim acikcasi ozellikle tepe bolgesine baktigimda :((
Hocanin cevabini yukarida paylastim

Yusuf33

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 24 Mart 2026, 12:13:16 »
Hocayla en son ocak 2025de konusmusum 9. Ay sonunda “ Saç tellerin incelmiş onun için yoğunluk oluşturmuyor ilaç tedavisi şart” demis.
Sanirim o noktada ben umudumu kesmistim yeni ekimi dusunmeye baslamistim.

Bu noktada onericeginiz hekim var mi arkadaslar benzer bir dokulme sorunu yasayip basarisiz ekimler yasamis ornekler varsa cok sevinirim paylasirsaniz.

Su an asmed dilek hocayi dusunuyorum, ne dersiniz ?
Ve ilac kullanmayi dusunmuyorum acikcasi yan etkilerinden dolayi

Hocam Dilek hanım'da dünya'nın bilmediği sihirli bir iksir varsa saç kalınlaştırmak için gidebilirsiniz ama Muttalip hoca doğru söylüyor. Saç telleriniz ince, yaşınız genç ve dökülmeniz devam edecek. Kök sebep olan DHT'yi kaldırmadan ekim yaptırman delik olan şişeye su koymak gibi olacak. Zaten ASMED'de Koray hoca da finasteride önerecek sana değişen bir şey olmayacak.
Kullanıp da mı yan etki gördün yoksa hiç kullanmadan okudum bu kötüymüş mü diyorsun?
Bir de not düşeyim, finasteride'in asıl etki alanı verteks'dir ki senin en çok ihtiyacın olduğu yer. Oradaki minyatürleşmiş saçlarını geri kazanabilirsin ve olanları da korursun.

ludacris

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 24 Mart 2026, 15:07:53 »
Hocam Dilek hanım'da dünya'nın bilmediği sihirli bir iksir varsa saç kalınlaştırmak için gidebilirsiniz ama Muttalip hoca doğru söylüyor. Saç telleriniz ince, yaşınız genç ve dökülmeniz devam edecek. Kök sebep olan DHT'yi kaldırmadan ekim yaptırman delik olan şişeye su koymak gibi olacak. Zaten ASMED'de Koray hoca da finasteride önerecek sana değişen bir şey olmayacak.
Kullanıp da mı yan etki gördün yoksa hiç kullanmadan okudum bu kötüymüş mü diyorsun?
Bir de not düşeyim, finasteride'in asıl etki alanı verteks'dir ki senin en çok ihtiyacın olduğu yer. Oradaki minyatürleşmiş saçlarını geri kazanabilirsin ve olanları da korursun.

Evet kullandim brain fog ve spermimim yapisinda degisiklik gordum.

Hoca konusunda acikcasi ikinci bir opinion almak istedigim icin bakacacagim asmed dilek hoca ve serkan aygindi sanirim.
Benim caseimde kan degerlerine bakilmasi scalpin incelenmesi de belki yararli olucaktir sadece ekim yapmak yerine o yuzden 3. Ekimi daha hastane ortami olan bir yerde dusunuyorum.

Snbjk39

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 24 Mart 2026, 15:46:23 »
Muttalip hocanın çözemedigini bu saydıklarının hiçbiri çözemezm, benim düşüncem

Facebook Twitter Instagram