Gönderen Konu: Dr serkan aygın Sabırsızlıkla geçen saç ekim süreci ve 3 ekim  (Okunma sayısı 2615 defa)

ugurbey22

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bu kadar eğitime rağmen donör İyi duruyor iyi bir alım yapmış Serkan Hoca 👨🏻‍⚕️ ve ekibi
Saç ekimi gayet güzel olmuş sık bir ön hat güzel bir çizgi kabuk sonrası da gayet güzel duruyor maşallah iyi bir sonuç Alacaksın diye düşünüyorum

Yorumun benim için çok değerli abim teşekkür edelim bakalım sabırla bekliyorum insallah güzel olucak

Mehmet ahmet Yilmaz

• Jr. Member
  • **
Yok ya bir daha sanmıyorum yaptırcagımı donor cok kötü gibi toparlamaz gibi hissediyorum cok seyrelmiş gibi

Toplamda 3 ekimde 6500 kök alındı
Reis şuan kaç yaşındasın Ekim yaptırdığın yaş aralıkları kaç?

ugurbey22

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
24 te ilk Ekim 25 de 2. Ekim 30 da 3. Ekim

ugurbey22

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
herkese hayırlı günler bugün 3. Ekimde 1. Ayı devirdik şok dökülme %90 bitti tek tük L K dökülmeler devam ediyor kullandığım takviyeler solgar biotin 1000 ml perfectil bide her gün çörek otu yiyorum ölümden başka uher derde deva insallah saçımıza faydası olucaktır

ugurbey22

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
61. Gün son durum böyle

ugurbey22

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
herkese hayırllı günler 3. Ayı geride bıraktık  son durum bu sekılde dökülmeler kendi saçımda 50-100 tel arası devam ediyor kullandığım takviyeler ise solgar 1000m biotin ve perfectil

chester

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Reis öncelikle çokgeçmiş olsun. Şu an bence ne oldu değil de, ne yapılabilir onu düşünüp onu uygulaman daha sağlıklı olur. Donör alanı için kantaron yağı iyi gelir diye duydum. Onu kullan istersen. Ama donörde iyi yönde ilerleme var gibi

Romanadam

• Hero Member
kullandığın takviyeler bir işe yaramaz bu yüzden dökülmelerin devam etmesi sürpriz değil bu arada ekimin gerekli takviyeleri kullanmadığın halde iyi gidiyor.

ugurbey22

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Reis öncelikle çokgeçmiş olsun. Şu an bence ne oldu değil de, ne yapılabilir onu düşünüp onu uygulaman daha sağlıklı olur. Donör alanı için kantaron yağı iyi gelir diye duydum. Onu kullan istersen. Ama donörde iyi yönde ilerleme var gibi

Geçen belli bir süre kullandım ara vermiştim tekrar kullanıcam teşekkür ederim

ugurbey22

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
kullandığın takviyeler bir işe yaramaz bu yüzden dökülmelerin devam etmesi sürpriz değil bu arada ekimin gerekli takviyeleri kullanmadığın halde iyi gidiyor.

Ne kullanmamı önerirsiniz??

ugurbey22

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı akşamlar 4. Ayı geride bıraktık son durum bu sekılde

Pisagorr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
donör bölgen iyi toparlamış dostum ekimde gayet şık duruyor bu süreçte moral de önemli motivasyonunu bozma

ugurbey22

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
150. Gün 5. Ayı geride bıraktık son durum bu şekilde

ugurbey22

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
6. Ayı geride bıraktım son durum bu sekıl

Facebook Twitter Instagram