Gönderen Konu: 4750 greft yaş 44 dr Meldan Çelik ekibi istanbul Ekim tarihi 26.10.2024  (Okunma sayısı 7380 defa)

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi yavaş ilerlediğine kendini ikna etmişsin. Aksini yazsak da ikna olamıyorsun bir türlü. :) 120 gün için seyir çok normal. Önden de gitmiyorsun geriden de gelmiyorsun.

s.gunaydin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi yavaş ilerlediğine kendini ikna etmişsin. Aksini yazsak da ikna olamıyorsun bir türlü. :) 120 gün için seyir çok normal. Önden de gitmiyorsun geriden de gelmiyorsun.

Tşk ederim. Psikoloji çok önemli demekki.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
6. aya girene kadar sabret, senin planlamadan iyi, kabuk dökümü sonrası görüntü sağlıklı, olur diye düşünüyorum. 6. ayda çıkışların ana atakların başlar. 8. ay sonuna kadar devam eder. Sonra kalınlaşması vs derken istediğingibi olur. Yani nerden baksan total görüntü için 120 güne daha ihtiyacın var.

s.gunaydin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
6. aya girene kadar sabret, senin planlamadan iyi, kabuk dökümü sonrası görüntü sağlıklı, olur diye düşünüyorum. 6. ayda çıkışların ana atakların başlar. 8. ay sonuna kadar devam eder. Sonra kalınlaşması vs derken istediğingibi olur. Yani nerden baksan total görüntü için 120 güne daha ihtiyacın var.

Formda 4. Ayda çok güzel sonuçlar görünce insan tereddüt ediyor. İnşaallah dediğiniz gibi olur. Tşk ederim yorumunuz için.

s.gunaydin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
4. Ay 10 gün
Yorumlarınızı bekliyorum üstadlar.

keltosadayadayi

• Full Member
Hayırlı olsun hocam süreç olarak benden 8 "gün önde gidiyorsunuz ama hemen hemen aynıdır benim saçlar da sizinkiyle 3.aya göre gelişmeyi kendiniz gördünüz moral bozmak yok saçlar şimdi şimdi çıkmaya başlıyor. Hayırlı olsun
  • Ekim Tarihi: 04.11.2024
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

s.gunaydin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Üstadlarım yorum bekliyorum. Süreç nasıl

s.gunaydin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun hocam süreç olarak benden 8 "gün önde gidiyorsunuz ama hemen hemen aynıdır benim saçlar da sizinkiyle 3.aya göre gelişmeyi kendiniz gördünüz moral bozmak yok saçlar şimdi şimdi çıkmaya başlıyor. Hayırlı olsun

Üstad benim Ekim 26.10.2024. Sizden 1 ay 8 gün önce :)

s.gunaydin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
145 gün oldu arkadaşlar. Yorumlarınızı bekliyorum. 

Eminacil

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Son ayda bayağı atak yapmış gelişmeye de devam edecek 180e doğru seyrek bölgeler de kapanmaya başlar

s.gunaydin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tşk ederim. İnşaallah. Bekliyoruz inşaallah. Hilter hocam ve diğer kıdemli üabiler hiç yorum yapmadınız. Sizinde bi yorumunuzu alsak.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
25 günde gözle görülür bir değişim var, arkası gelir.

s.gunaydin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
İnşaallah üstad. Tşk ederim.

s.gunaydin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
155. Gün. Değerli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Takviyeler aynı devam. Özellikle Hilter hocam hiç yorum yapmadı. Neden ki

Facebook Twitter Instagram