Gönderen Konu: 2025 Saç Ekimi Fiyatları güncel  (Okunma sayısı 93481 defa)

aragon006

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 2025 Saç Ekimi Fiyatları güncel
« Yanıtla #46 : 05 Ocak 2025, 17:59:49 »
Terbiyesiz sensin hadsiz herif yazdıklarını idrakta edemiyor  :D

Kagan06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #47 : 05 Ocak 2025, 21:13:42 »
Merhabalar araniza yeni katildim.

Bugun sahin celik sac ekim merkezi ile Ergin bey ile whatsap gorusmesi yaptik. 70 bin ile 80 bin arasinda fiyat verdiler.

İstanbuldan serkan aydin sac ekim merkezinden ise 1 gun otel konaklamasi dahil 58 bin lira fiyat verdiler. Ankara da bu is neden pahali?

Yarin mesen sac merkezindende fiyat alacagim.
Fiyatlar biraz pahali geldi sanki.

Muribab

• Hero Member
« Yanıtla #48 : 07 Ocak 2025, 01:17:21 »
Merhabalar araniza yeni katildim.

Bugun sahin celik sac ekim merkezi ile Ergin bey ile whatsap gorusmesi yaptik. 70 bin ile 80 bin arasinda fiyat verdiler.

İstanbuldan serkan aydin sac ekim merkezinden ise 1 gun otel konaklamasi dahil 58 bin lira fiyat verdiler. Ankara da bu is neden pahali?

Yarin mesen sac merkezindende fiyat alacagim.
Fiyatlar biraz pahali geldi sanki.

o pahalı değil kalite dostum herkes aynı saçı mı ekiyor sanıyorsun sen ?
mercedes ile datca aynı kalite mi ? neden mersedes aldın diye soruyormusun alana ? sormuyorsun enden çünkü neden pahalı olduğunu biliyorsun saç ekimi de böyle bir şey
ers var 35 bin bütçen yetmiyorsa ucuz ve en iyi eken merkez ona da bak

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 07 Ocak 2025, 01:19:23 »
Konu amacından sapmış biraz.

Ekleme yapalım.

Dr. Hakan Clinic 100.000 tl.
Dr Bekir Bek 2 € grefti

Tartışacaksak euro fiyat verilmesi tartışılmalı.

hakan klinik 80 bin
bekirbek 1,75 euro

sen yurt dışında mı yaşıyorsun ?
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 07 Ocak 2025, 01:23:30 »
Sen ne biliyorsun reklam yapmaktan başka? Burası fiyat konusu fiyat paylaşmak suç mu? Senin gibi her konuda gizli firma reklamı yapmak serbest mi? Kazık yediysen herkes kazık mı yemek zorunda? Piyasa fiyatlarının 120 bin lira olması senin neden işine geliyor? Biz kazık yiyecek salak değiliz. Hangi firmada çalışıyorsun müşteriniz yok aç mı kaldınız? Söylede oraya gidelim yaptığın reklam bir işe yarasın. Sende azıcık yüz olsaydı foruma girmeye utanırdın.

kardeş  sabrediyorum da saçma sapan ne kadar merkez varsa bulup geliyorsun hadi ona da eyvallah kime istiyorsan ektir de bir de onları karşılaştırıyorsun Ferrari ile şahini yarıştıramazsın boşuna uğraşma artık  bir de üstüne saç ektirmiş konusunu ay ay  paylaşan insanlara reklamcı diyorsun:)))  kafan mı güzel senin ? biraz kendine gel artık ne dersin ?
eğer birisi reklamcı damgası yiyecekse burada sensin amacın klinik ön plana çıkarmak gibi :) bu ucuz pahalıya gitmeyin kerizimsiniz şeklinde ilerliyorsun da yanlış yapıyorsun benden uyarması yapma bunları işine bak dostum  kimseyi forumdan banlamak istemiyorum o yüzden konu burada kapansın..

saç ekimi hakkında tek bilgin kimin ne kadar daha ucuz saç ektiği saç ekimi bizim için böyle bir şey değil.. lütfen
Global Moderator

Karar-sızım

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 07 Ocak 2025, 01:32:47 »
hakan klinik 80 bin
bekirbek 1,75 euro

sen yurt dışında mı yaşıyorsun ?

Hayır, geçen hafta sordum iki kliniğe de. Bekir bey en erken ağustosa randevu veririm arada iptal olursa erkene çekebilirim. Fiyatta 1.75 o zaman olur dedi. Kesin olan 2 euro yani.

Hakan bey direk 100.000 tl dedi.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 07 Ocak 2025, 01:34:15 »
Hayır, geçen hafta sordum iki kliniğe de. Bekir bey en erken ağustosa randevu veririm arada iptal olursa erkene çekebilirim. Fiyatta 1.75 o zaman olur dedi. Kesin olan 2 euro yani.

Hakan bey direk 100.000 tl dedi.

zaten bekir bey den boş olan yerleri almak daha mantıklı o zaman daha ucuza geliyor
hakan beyle de konuşun belki indirim yaparlar
Global Moderator

Karar-sızım

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 07 Ocak 2025, 01:39:15 »
zaten bekir bey den boş olan yerleri almak daha mantıklı o zaman daha ucuza geliyor
hakan beyle de konuşun belki indirim yaparlar

Yine de bana göre pahalı hocam Bekir Bey. Bir de ulaşmak çok zor. Gece yarısı mesajlaşıyoruz :)

Hakan bey e selamını iletirim Hintell. Foruma özel indirim bekliyoruz kliniklerden.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 07 Ocak 2025, 01:55:30 »
Yine de bana göre pahalı hocam Bekir Bey. Bir de ulaşmak çok zor. Gece yarısı mesajlaşıyoruz :)

Hakan bey e selamını iletirim Hintell. Foruma özel indirim bekliyoruz kliniklerden.

valla beni tanımıyor sadece indirim istesen daha mantıklı yani bu yanlış anlaşılmaya sebep olur herkes benim adımla gider saçma olur :)
rica et sadece yaparlar mı bilmiyorum umarım yaparlar
Global Moderator

Kagan06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #55 : 07 Ocak 2025, 03:15:23 »
o pahalı değil kalite dostum herkes aynı saçı mı ekiyor sanıyorsun sen ?
mercedes ile datca aynı kalite mi ? neden mersedes aldın diye soruyormusun alana ? sormuyorsun enden çünkü neden pahalı olduğunu biliyorsun saç ekimi de böyle bir şey
ers var 35 bin bütçen yetmiyorsa ucuz ve en iyi eken merkez ona da bak

Mesen sac ekim merkezind yarin icin anlastik. Aslinda referans alarak gittim. Daha once yaptiran birisi onerdi. Bakalim yarin olunca neler olucak gorecegim. Google de ki yorumlar da guzel. Sikayet var da da herhangi olumsuz bir durum gormedim. Birazda butce meselesi. İslem yapilinca buraya atarim insallah.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 08 Ocak 2025, 01:32:59 »
Mesen sac ekim merkezind yarin icin anlastik. Aslinda referans alarak gittim. Daha once yaptiran birisi onerdi. Bakalim yarin olunca neler olucak gorecegim. Google de ki yorumlar da guzel. Sikayet var da da herhangi olumsuz bir durum gormedim. Birazda butce meselesi. İslem yapilinca buraya atarim insallah.

bu forumdasın bir de gelip buraya yazıyorsun yani :)))  o kadar saç ekimi paylaşılıyor olumlu olumsuz bir çok merkezin ama sen 1 arkadaşın önerdi diye gidip oraya saç ektiriyorsun google ve şikayet e bakıyorsun öyle mi ? valla arkadaş gerçekten sonra bu insanlar nasıl madur oluyor ? böyle işte
Global Moderator

Kagan06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #57 : 08 Ocak 2025, 11:46:52 »
bu forumdasın bir de gelip buraya yazıyorsun yani :)))  o kadar saç ekimi paylaşılıyor olumlu olumsuz bir çok merkezin ama sen 1 arkadaşın önerdi diye gidip oraya saç ektiriyorsun google ve şikayet e bakıyorsun öyle mi ? valla arkadaş gerçekten sonra bu insanlar nasıl madur oluyor ? böyle işte
Hintel bey
Ben bu konu hakkinda arastirmami sadece burda yapmadim. Degerli gorusleriniz icinide tesekkur ederim.

aragon006

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 12 Ocak 2025, 16:30:41 »
Satılmış rezil , kimse reklam yapmıyor . Sen reklam yapıyorsun ezik herif . Sonuçlar ortada ,iyi işlemler ortada Hinteli suçluyor bide reklam yapmakla ruh hastasına bak . Senin gibi reziller kasapların eline dusmeye mahkum sonra sağda solda zırlama soytarı

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 13 Ocak 2025, 11:18:53 »
Hintel bey
Ben bu konu hakkinda arastirmami sadece burda yapmadim. Degerli gorusleriniz icinide tesekkur ederim.

Derdim iyi bir saç ekimi yaptırıp mutlu olman dostum
Hepsi bu sizi sizden korumak için bazen sert çıkmak gerekiyor çünkü
Bu işin en acımasız tarafını yaşamış biriyim bu işlemi yaptırmadan ne olduğunu anlamak çok zor dikkatli olun ve sadece sonuçlara güvenin forumdaki merkezleri takip ederek kararlarınızı gözden geçirin ve saç ekimini anlamaya çalışın öğrenmeye çalışın her geçen gün bakış açınız değişecektir … mutlu olmanı dilerim.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram