Sen ne biliyorsun reklam yapmaktan başka? Burası fiyat konusu fiyat paylaşmak suç mu? Senin gibi her konuda gizli firma reklamı yapmak serbest mi? Kazık yediysen herkes kazık mı yemek zorunda? Piyasa fiyatlarının 120 bin lira olması senin neden işine geliyor? Biz kazık yiyecek salak değiliz. Hangi firmada çalışıyorsun müşteriniz yok aç mı kaldınız? Söylede oraya gidelim yaptığın reklam bir işe yarasın. Sende azıcık yüz olsaydı foruma girmeye utanırdın.
kardeş sabrediyorum da saçma sapan ne kadar merkez varsa bulup geliyorsun hadi ona da eyvallah kime istiyorsan ektir de bir de onları karşılaştırıyorsun Ferrari ile şahini yarıştıramazsın boşuna uğraşma artık bir de üstüne saç ektirmiş konusunu ay ay paylaşan insanlara reklamcı diyorsun:))) kafan mı güzel senin ? biraz kendine gel artık ne dersin ?
eğer birisi reklamcı damgası yiyecekse burada sensin amacın klinik ön plana çıkarmak gibi

bu ucuz pahalıya gitmeyin kerizimsiniz şeklinde ilerliyorsun da yanlış yapıyorsun benden uyarması yapma bunları işine bak dostum kimseyi forumdan banlamak istemiyorum o yüzden konu burada kapansın..
saç ekimi hakkında tek bilgin kimin ne kadar daha ucuz saç ektiği saç ekimi bizim için böyle bir şey değil.. lütfen