Saç Ekimi Sonuçları
3 ay güncellemesi arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.Kullandığım takviyelerOmega 3Solgar vm 2000 veSolgar alpha lıpoıc acid 3 günde 1 Coledan d vitamini haftada 1Mossi Hair vitamin sabah akşamDermoreller 0.5 mm 3 günde 1Alopexy t sabah akşam yıkama sonrasıYıkamalar 2 gün prozinc şampuan ve 1 gün konozal şeklinde devam
90. Güne göre harika duruyor iki ay sonrasına harika olacağına eminim maşallah diyelim
Ağırlıklı ekim tepeye yapıldığı için oraları daha çok paylaştım. Asuman hanım dercos aminexil clinical 5 önerdi. Bu ürünü daha önce kullanan varmı? Etkileri nasıl epey pahalı ürün ondan sormak istedim. Hintel senin bilgin varmı?
Bunu bende merak ediyorum açıkçası
Sonuç iyi gidiyor. Hocam dermaroller a kaçıncı gün başladın
Buna benzer yine vichy nin dercos gibi bişeydi tam hatırlayamadım serumunu kullandım.şöyle anlatayım ilk ayın sonunda saçlar kalınlaştı açıklar kapandı bende şaşırdım.sonra ikinci kutu derken 3 kutu kullandım.fotolara bile baktığımda çok şaşırdım.tabiki pahalı bir üründür sonra ara verdim ve malesef bir ay sonunda herşey başa döndü sonra bi eczacı arkadaş onlar geçici silikon bazlı ürünler demişti.umarım yardımcı olmuşumdur.
Adı neydi ürünün dostum
Ekilen bölge hareketli.Kabuk dökümü sonrası da çok çok iyi.
Vichy dercos neogenic di ürünün adı.
Üstad durumunu guncellemen mümkün mü?