Gönderen Konu: Oğuz Akıncı klinik 4500 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 3016 defa)

başpınar07

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Oğuz Akıncı klinik 4500 greft saç ekimi
« Yanıtla #45 : 21 Şubat 2025, 14:25:08 »
Teşekkür ederim arkadaşlar. Sabah prp yaptırdım, yeni pek bişey yok saçta. Değişim olursa belki bir foto gelir.
Sigarayı bırakmak mümkün gözükmüyor şimdilik. Keşke bırakabilsem, sadece saç değil, her konuda zarar.
Beyaz saç ve açık tenli olmanın en kötü yanı, kafada ki (ekilen-ekilmeyen kısım) renk farklılıkları, dışarıda şapkaya devam.
Nekroz konusunda ben de çok endişelendim, sırf bunun için uzman bir dermatoloğa göründüm, nekroz değil dedi. Benim tam o noktada daha önce bir saç kisti (yağ bezesi benzeri) vardı, onu aldırmıştım. Skar bölge olmasından ötürü sanırım biraz fazla kanadı ve kabuk dökülmedi. Ama o kısımdan ümidim az, saç çıkmayabilir.
1/4 proscar ve günde 2 xpecia ya devam ediyorum, şampuan olarak bir kaç denemeden sonra Yves Rocher 'ın anti hair loss ve repair şampuanlarını dönüşümlü kullanıyorum.

Bu aralar benim tek bir endişem var; forumu da araştırdım benzer sorular var ama net bir yanıt yok. Şimdi benim saçın %20-25 i şok dökülmeden kurtuldu. Bu şoktan kurtulanların bazıları 2 cm kadar uzadı ama bazıları hala minicik duruyor. Forumda bazı arkadaşlar demiş ki, bunlar kökü tutmayıp, kesik (kanal açma) deride sıkışıp kalanlar. Bugün ekim merkezine danıştım, sorun olmaz dediler. Hepsi dökülmediği için yeni çıkan var mı bilmiyorum ama 65 günde yeni saç çıkışı pek görmedimç

keltosadayadayi

• Full Member
« Yanıtla #46 : 22 Şubat 2025, 15:30:09 »
Teşekkür ederim arkadaşlar. Sabah prp yaptırdım, yeni pek bişey yok saçta. Değişim olursa belki bir foto gelir.
Sigarayı bırakmak mümkün gözükmüyor şimdilik. Keşke bırakabilsem, sadece saç değil, her konuda zarar.
Beyaz saç ve açık tenli olmanın en kötü yanı, kafada ki (ekilen-ekilmeyen kısım) renk farklılıkları, dışarıda şapkaya devam.
Nekroz konusunda ben de çok endişelendim, sırf bunun için uzman bir dermatoloğa göründüm, nekroz değil dedi. Benim tam o noktada daha önce bir saç kisti (yağ bezesi benzeri) vardı, onu aldırmıştım. Skar bölge olmasından ötürü sanırım biraz fazla kanadı ve kabuk dökülmedi. Ama o kısımdan ümidim az, saç çıkmayabilir.
1/4 proscar ve günde 2 xpecia ya devam ediyorum, şampuan olarak bir kaç denemeden sonra Yves Rocher 'ın anti hair loss ve repair şampuanlarını dönüşümlü kullanıyorum.

Bu aralar benim tek bir endişem var; forumu da araştırdım benzer sorular var ama net bir yanıt yok. Şimdi benim saçın %20-25 i şok dökülmeden kurtuldu. Bu şoktan kurtulanların bazıları 2 cm kadar uzadı ama bazıları hala minicik duruyor. Forumda bazı arkadaşlar demiş ki, bunlar kökü tutmayıp, kesik (kanal açma) deride sıkışıp kalanlar. Bugün ekim merkezine danıştım, sorun olmaz dediler. Hepsi dökülmediği için yeni çıkan var mı bilmiyorum ama 65 günde yeni saç çıkışı pek görmedimç

Merhaba abi, güzel haberlerini almak bizi de mutlu ediyor.

Gerek YouTube gerek forum gerekse kendim ve çevremde ekim yaptıranlar için duymuş ve yapmış olduğum araştırma sonuçlarına göre sormuş olduğun soruya şöyle cevap vereyim.

1- Herkeste şok dökülme olmak zorunda değil tamamıyla bünye ile ilgili bir durum.

2- Şok dökülme çok olursa ekim başarılıdır diye bir kaide yoktur.

3- Benim de ekimden sonra çok dökülmem oldu fakat kafamın içerisinde birsürü 4/5 günlük kesilmeyen sakal gibi minik minik ekim yapılan saçlar duruyordu. Sayısı oldukça fazlaydı böyle diyeyim hatta seninle aynı düşünceye kapıldım.

4- Aynı durumu beraber ekim yaptırdığımız arkadaşım daha yoğun yaşadı fakat onun saçı benimkine göre daha kalın ve güçlü çıktı yani tamamen bünye ile ilgili durum. Hatta daha önceden bahsetmiştim bu nekroz konusunda aynı arkadaşım.

5- Kendi tecrübelerime ve sürecime göre yorum yapacak olursam bugün 110. güne girdim ve sabah kalktığımda aynaya baktığımda baya mutlu oldum. O minik gördüğün saçlar dökülse bile yenisi çıkıyor çünkü kök olarak derinin altında duruyor. Ramazan bayramında havaların da ısınmasıyla çok güzel saçların olacağına inanıyorum.

Gerçekten gördüm ki bu işin ilacı sabırmış.
  • Ekim Tarihi: 04.11.2024
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

İstanbullu1905

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 22 Şubat 2025, 15:34:53 »

90.gundeyim bunları mutlaka yaptırın

Solgar biotin tablet
Prp mezoterapi ikiside şart
Yüksek frekans trendyolda satılıyor

keltosadayadayi

• Full Member
« Yanıtla #48 : 13 Mart 2025, 02:25:00 »
Sa. Abi güncelleme ne zaman gelir
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

başpınar07

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 13 Mart 2025, 14:47:45 »
Sa. Abi güncelleme ne zaman gelir
Aleyküm selam gardaşım, sen yazınca baktım da 85. günmüş bugün, 120 ye doğru falan belki gelir. Çok iç açıcı bir görüntü yok şu an, deri rengi hala biraz kızarık gibi, dökülmeyip baya bi uzayanlar var, dökülmeyip pek uzamayanlar var. Sol tarafımda saç daha yoğun, daha önce yara olan yerden de kaynaklı olabilir bilemiyorum. Benim telefon çok iyi çekmiyor, şu an da yalnızım ofiste, fırsat bulursam çektirip atarım bi tane

başpınar07

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 13 Mart 2025, 14:56:29 »
Hadi, senin için kötü de olsa 2 tane çekip atayım;

keltosadayadayi

• Full Member
« Yanıtla #51 : 13 Mart 2025, 15:08:03 »
Abi bir ay içerisinde kızarıklık gitmiş olur diye düşünüyorum. Haricinde yanlar biraz fazla mı uzamış ne. Gidişat güzel şimdiden hareketlilik başlamış bayrama kadar tepedeki ufak filizler devam eder bayramdan sonraki iki haftaya da artık ufak ufak örtmeye başlar diye düşünüyorum.  |-nazarboncugu-|
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

başpınar07

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 13 Mart 2025, 15:19:32 »
Evet yanlar bi hayli uzadı, sanki berbere para veriyormuş gibi, bayadır traşa gitmedim, fırsat olmadı, bu cumartesi ekimden sonraki 2. traşıma gitmeyi düşünüyorum. Şu an kafama takılan tek şey homojen bir görüntü olmaması, bakalım zamana bırakıcaz artık biraz.

keltosadayadayi

• Full Member
« Yanıtla #53 : 13 Mart 2025, 15:24:07 »
Evet yanlar bi hayli uzadı, sanki berbere para veriyormuş gibi, bayadır traşa gitmedim, fırsat olmadı, bu cumartesi ekimden sonraki 2. traşıma gitmeyi düşünüyorum. Şu an kafama takılan tek şey homojen bir görüntü olmaması, bakalım zamana bırakıcaz artık biraz.

Saçlar beyaz olduğundan dolayı fotoğrafa girip yakınlaştırmadan pek belli etmiyor fakat ufak kıpırdamalar kendini gösteriyor. Homojen görüntüyü 120/130. günlerde görürsün abi bende o zamana kadar haftalık gelişimleri yüz gülümsetir ufak ufak.
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

başpınar07

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 18 Mart 2025, 16:46:16 »
Tam 90. gün. Traş sonrası bir kaç foto ekliyorum.
Süreçte sorularıma cevap veren, yorumlayan arkadaşlara, özellikle de @keltosadayadayı teşekkür ederim. Seçenek olsa hesabı toptan silecektim, ama bulamadım forumda.
Müsaade edelim de, kendilerini ve de gözde merkezlerini ''eleştirmeyi'' kabul edemeyen arkadaşlar rahatça takılsınlar, ne de olsa site onların, yapacak bir şey.
Sağlıcakla kalın, saçlı kalın...

keltosadayadayi

• Full Member
« Yanıtla #55 : 24 Mart 2025, 03:20:43 »
Merhaba abi normalde foruma ara vermiştim konunla ilgili mail gelince cevap vermek istedim. Maalesef ki dediğin şeylerde oldukça haklısın saçına gelince bence gelişmeler var tüy tüy olarak ince ince saçlarını görebiliyorum yakınlaştırınca fakat biraz geriden geliyor gibi hissettirdi umarım son hali iyidir . 120.günde bir fotoğraf daha atarsan biraz daha birşeyler yerine oturmuş olur. O günlerde Dipten gelen saçlar kendini daha net belli ediyor. Tam 90 gün olduğu için birşey diyemedim. Fakat umutluyum olacak bu iş.
« Son Düzenleme: 24 Mart 2025, 03:49:04 Gönderen: keltosadayadayi »
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 24 Mart 2025, 13:53:27 »
Tam 90. gün. Traş sonrası bir kaç foto ekliyorum.
Süreçte sorularıma cevap veren, yorumlayan arkadaşlara, özellikle de @keltosadayadayı teşekkür ederim. Seçenek olsa hesabı toptan silecektim, ama bulamadım forumda.
Müsaade edelim de, kendilerini ve de gözde merkezlerini ''eleştirmeyi'' kabul edemeyen arkadaşlar rahatça takılsınlar, ne de olsa site onların, yapacak bir şey.
Sağlıcakla kalın, saçlı kalın...

Hocam, sen paylaşım yapıcan, Ali paylaşım yapacak, veli paylaşım yapacak. Birgün senin ektirdiğin yerde gözde haline gelecek.

Elbetteki insanlar en çok Ekim yapılan yerleri bilhassa takip ediyorlar. Bunun nedeni de çok paylaşım ve başarı oranı
  • Ekim Tarihi: 14 Şubat 2025
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia

başpınar07

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 25 Mart 2025, 09:48:57 »
Hocam, sen paylaşım yapıcan, Ali paylaşım yapacak, veli paylaşım yapacak. Birgün senin ektirdiğin yerde gözde haline gelecek.

Elbetteki insanlar en çok Ekim yapılan yerleri bilhassa takip ediyorlar. Bunun nedeni de çok paylaşım ve başarı oranı

Mail bildirimi açık kaldığı için gördüm, yoksa girmeyecektim, açıklayayım,
Hocam sorun benim konuma yorum yapılmaması değil, onu bi şekilde geçtik, @keltosadayadayı da bilir, başka bir konuda (400 binlik ekim) adam benimle dalga geçer gibi yorum yazmış, yazdığım cevap ta küfür, hakaret vs. olmamasına rağmen sayın moderatör arkadaş sinirlenmiş, sonrasında sorduğum bir kaç soru neticesinde de yorumlarımı silmiş.
Şuna itirazım yok, reklam alsınlar, reklam yapsınlar, sponsor bulsunlar ok, ama bunu insanların açtığı konular ve yorumlar üzerinden yapmasınlar.
Bak benim bu gün 97. gün oldu ekim yapılalı, henüz kimseye ekim merkezimi tavsiye etmedim, hiç bir yerde reklamını yapmadım, herkese diyorum ki sonucu görün, fiyatı sorun, gidin görüşün, içinize sinerse gidin yaptırın.
Neyse sağlıcakla kalın, bizim saç olacaksa forumsuz da olacak nihayetinde.

keltosadayadayi

• Full Member
« Yanıtla #58 : 25 Mart 2025, 18:07:28 »
Aynı şekilde benim de yorumlar silinmiş zamanında o kadar moderatör beyden yorum istememe rağmen aradan 3/4 ay geçtikten ve benim yorumu sildikten sonra yorum atma lütfüne vasıf olmuştur.

Bu yorumum da konunun kapatılması ve hesabımın silinmesi talebi olsun. Forumda verilerimin kalmasını istemiyorum.
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

Geldim Gördüm

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #59 : 25 Nisan 2025, 08:23:36 »
Bi güncelleme gelir mi ben de 24 yaşındayım oğuz beye ekim yaptirmayi düşünüyorum

Facebook Twitter Instagram