Gönderen Konu: Serkan aygın 5000 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 2000 defa)

Mehmet Dgn

• Full Member
Ynt: Serkan aygın 5000 greft saç ekimi
« Yanıtla #16 : 22 Ocak 2025, 01:15:51 »
Bence çok güzel planlanmış Ekim  inşallah sonuçta istediğiniz gibi
Takviye almalısınız

mansur

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 22 Ocak 2025, 09:55:33 »
Teşekkür ederim. Serkan aygının paketi aldım 175€ biraz pahalı gibi ama ekime 2500€ verdik burdan kaçmayalım dedim en azından ilk 3 ay kullanacağım. Minoksil sprey de aldım bir de biotin ve magnezyum kullanıyorum. Kafamda biraz şişlik ve sivilcelenme var. Masaj yapmaya çalışıyorum. Özellikle duş alıp spreyleri sıkınca biraz rahatlıyor. Yavaş yavaş dökülmeler de başladı.

mansur

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 22 Ocak 2025, 10:13:19 »
26.12.2024 tarihinde istanbulda ekimi yaptırdım. Saçlarım çok aşırı dökük değildi fotoları atmıştım.tepe bölgesinden özellikle çok açılma oldu arkadan görüntü rahatsız ettiği için saç ekimini düşünmeye başladım. Ama tam dökülmediği için de var olan görüntüyü kaybedersek diye korkuyordum. Özellikle ön taraftan çok rahatsız değildim. O yüzden doğal görünmesi benim için çok önemliydi. Çok yerle görüştüm. Ama bir arkadaşım yaptırdığı ve bu forumdaki paylaşımlardan dolayı serkan aygına  gitmeye karar verdim. Piyasadaki pazı yerlerin 3 bazı yerlerin 2 katı fiyatta. Çok yoğun ama ilgililer. Serkan aygını 1 kere görüyorsunuz. O da çizgileri çizim planlamayı yaparken. O fotoyu da atmıştım. Operaston günü bile görmüyorsunuz. Onun çizdiğine bakarak tekrar çiziyorlar. Sedasyonlu olduğu için ağrı sızı yok. Operasyon esnasında da ilgileniyorlar baya. Zaten o esnada çok da bişey düşünmüyorsunuz. Sonrasında ilk yıkama ve kabuk dökümü için pazar saat 10:00 a aldım ben randevuyu o yüzden hiç beklemedim. Diğerleri nasıl bilmiyorum ama pazar günü bile yoğun onu söyleyim. Normal randevu ritmi 2 ay sonraya veriliyor sanırım. İlaçları baktım hep alman menşeili almanlar bu işte iyi kabuklanma süreci ve şu ana kadar olan süreçte hızlı iyileşme oldu bence. Perşembe operasyon oldu pazartesi çalışmaya başladım. Abes görüntü olmadı pek. Sadece ilk 5 gün yatmak zordu. Ara tatil oldu memlekete ailemin yanına geldim. Herkes bir farklılık görüyor ama dikkatli bakmayanlar hariç anlayamadı saç ekimi yaptırdığımı. Tabi full kel olmadığım için ve saçlarım biraz dökük olduğu için kısa kestirdim zannettiler. Sağlık sektöründe çalışan bir akrabam ve kel olup saç ekimi yaptırmak isteyen bir aktabam fark etti. Nişan vardı spot ışıklarının altında kaldım o zaman illa belli oluyor. Sınrasında prp mezoterspi  yaptırdım dedim o yüzden kızarıklık var vs dedim. Bu şekilde fark edilmemiş olması benim için çok iyiydi. Doğal görünüm olduğunu düşünüyorum. Çok iyi olur ama doğal olmazsa mutlu olamam demiştim. Şu an memnunum daha süreçte çok başlardayız. Şok dökülme olacak yeniden gelecek vs. Şimdilik böyle anlatmış olayım saçlar tam istediğim verimde çıkar inşallah. Tekrar paylaşım yapacağım

mansur

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 22 Ocak 2025, 12:40:53 »
Özellikle ışık vuracak şekilde çekindim.son fotoda iyice detay belli oluyor ama günlük hayatta kafayı çok eğmessem öndeki gibi görünüyor. Yanları traş ettirmek istiyoruma ama biraz daha bekleyelim

mansur

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 25 Şubat 2025, 16:33:41 »
2. Ay dan fotolar atıyorum. Tepe nölhesinde açıklık fazla kapanmadı bu üzüyor tabi umarım biraz daha çıkar ön taraflarda saçlar çıkıyor gibi ama henüz tam belirginleşmedi. Henüz prp mezotreapi başlamadım

mansur

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 25 Şubat 2025, 16:37:59 »
Rıtini bozmamaya çalışıyorum. Fotoları çekerken özellikle ışık vuracak şekilde çekiyorum ki iyice belli olsun kendimi de kandırmayayım. Şu an mutlu etmeyen aşamalar sanırım. Umarım biran önce çıkar.

mansur

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 02 Nisan 2025, 19:02:37 »
4. Ay a geldik çok şükür. Artık yavaş yavaş gelmeye başladı. 1 seans mezoterapi yaptırdım. Serkan aygın ın verdiği ilaçları ve spreyi kullanıyorum. Ön olacak gibi duruyor ama tepe bölgesi asıl istediğim umarım orası da toplar

mansur

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 04 Haziran 2025, 17:44:43 »
6. Aya girdik ilk aylar hayal kırıklığı ama sonrasında güzel oldu. Ön taraftan memnunım doğal görünmesini istemiştim oldukça doğal. Saçı seyrek olan ektirmeyi düşünenler çok dikkatli bakanlar anlıyor sadece. Çevremdekiler ektirdiğimi unuttu diyebilirim. Ama tepe bölgem kapanmadı. Kapanmayacağıno tahmin ediyorduk zten. Biraz da orası kapansaydı ben tamam oldu demiştim cidden ama şu anki durumdan da memnunum. Fotoları atıyorum

OnNumero

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 05 Haziran 2025, 22:43:01 »
Son durum gayet güzel hocam olmuş bu ekim bence ,tepe bölgesi ise malesef çoğu ekimde bu şekilde sonuçlanıyor.

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 06 Haziran 2025, 00:18:31 »
Doğallık  ve sıklık yönünden güzel bir ekim olmuş tebrikler hocam .vertex ise herkesin malumu greft dağılımına bakarak ancak bu kadar.

mansur

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 08 Haziran 2025, 09:29:51 »
Teşekkür ediyorum. Umarım herkes beğendiği güzel sonuçları alır.

Mehmet Dgn

• Full Member
« Yanıtla #27 : 08 Haziran 2025, 16:24:12 »
Vertex bölgen toparlar fin ile destekle hocam ufak bi revize gerekirse Dr Serkan aygın zaten revize yapıyor hiç endişen olmasın bence toparlar bu saç

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 08 Haziran 2025, 18:10:55 »
Serkan aygın yerine keşke ekiblerinin ismi ile açılsa konular bu serkan aygın napiyo abi kökmü alıyo kanalmı açıyo kökmü yerleştiriyo ekim işleminin neresinde var bu adam anestezi iyne bile yapmiyo  , senin saçlarında güzel olmuş yazdımlarımdan bagımsız verteks ikinci ekimde olur önler ortalar gayet iyi
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Facebook Twitter Instagram