Gönderen Konu: Serkan aygın 5000 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 2451 defa)

Erkaneren34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Serkan aygın 5000 greft saç ekimi
« Yanıtla #31 : 06 Ocak 2026, 10:22:00 »
Hocam sizin orta bölgede kendi saçınız varmış oraya neden bir daha ekim yapıldı? Oraya ayrılan greftleri tepeye ekseler daha iyi olmaz mıydı?

mansur

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 06 Ocak 2026, 10:34:23 »
Hocam sizin orta bölgede kendi saçınız varmış oraya neden bir daha ekim yapıldı? Oraya ayrılan greftleri tepeye ekseler daha iyi olmaz mıydı?
tepe bölgesi tutma ihtimali düşük önler de biraz açılıyordu ilerisi düşünülerek ön tarafa odaklandılar. Yani greftleri en verimli kullanmak için bunu değerlendirdi. Ben doktorun işine karışmadım hiç. Böyle olması daha uygun olur dedi ben de işi uzmanına bıraktım açıkcası. Tepe bölgesi hala rahatsız ediyor ama 2. Ekim için mental olarak hazır olmak lazım. Maddi yönü de var tabi ki. Ama şu an yaptırdam yine aynı yeri tercih ederdim sanırım

mansur

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 06 Ocak 2026, 10:40:34 »
Serkan aygın yerine keşke ekiblerinin ismi ile açılsa konular bu serkan aygın napiyo abi kökmü alıyo kanalmı açıyo kökmü yerleştiriyo ekim işleminin neresinde var bu adam anestezi iyne bile yapmiyo  , senin saçlarında güzel olmuş yazdımlarımdan bagımsız verteks ikinci ekimde olur önler ortalar gayet iyi
benim ekim sürecim şöyle oldu ben başka bir yere gittim kapora verdim ama içime sinmedi sonra eşimle beraber baya zorlayarak bir randevu aldık beraber gittik bize 2 ay sonraya randevu verdiler ama ben biran önce halletmek istedim elim de aşırı ısrar edince iptal edenlerden birisi olunca aradılar hızlıca gittik. Kim yapacak nasıl olacak sorma şansımıx olmadı ama ekip iyiydi. Bünyamin diyesim var ama emin değil 1 sene geçti üstünden titiz ve kibar davrandılar.

mansur

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 06 Ocak 2026, 10:51:36 »
Tüm açılarla tekrar çektim. Önden memnunum ama tepe bölge gördüğünüz gibi. Saçımda şu an hiç bir şey yok. Bazen wax filan sürünce biraz daha farklı çıkabiliyor. Bu tepe ye toppik tatzı bişeyler düşünüyorum ama daha hiç öyle birşey kullanmadım

Riven

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 06 Ocak 2026, 10:58:08 »
hayırlı olsun kardeşim

Facebook Twitter Instagram