Merhabalar 25 yaşındayım Mardin’de yaşıyorum hemşirim normalde uzun süredir saç ekimi düşünüyorum bizim erken yaşta saç dökülmesi oluyor genetik olarak Alican hocanın yaptığı işlemleri çevremde çok fazla gördüğüm için kendisiyle ayrıntılı bir şekilde konuştuktan sonra kendisinde karar kıldım operasyon iki gün sürdü toplamda 4750 greft ekildi ve bunların sadece 650 tanesi tekliydi çoklu oranın çok olduğunu söyledi operasyon iki gün sürmesi konusunda birazcık zorluk yaşadığımı söyleyebilirim sabah 7’de ilk gün gittim 1 1,5 saatlik hazırlıktan sonra planlama istatistik ve herhalde bir yapay zeka programı kullanılıyormuş onların hepsini geçirdikten sonra ilk günkü operasyonda yarım alım yapıldı ardından kanalların yarısından fazlası açıldı planlamaya göre saat 4:00 gibi falan bitti ikinci günde de yine 7’de başladım saat 2-3 arası bitti iki gün dediğim gibi biraz yorucu oldu açıkçası kabuklarım döküldü kabuk dökümü sonrası ön bölge orta ve tepe ense fotoğraflarımı sizinle paylaşmak istiyorum görüntü genel olarak bu şekilde ilaç olarak da Procar biotin kullanacağım aylık fotoğraf istiyorlar bu süreçte PRP yapacağım aylara göre bazı ek takviyeler verebileceklerini söylediler sizce süreç nasıl yorumlarınız için teşekkür ederim