Herkese merhaba arkadaşlar 2024 /ocak Serkan Aydın özel srk klinikte saç ekimi operasyonu gerçekleştirdim bana söylenilen rakam 5000 graft ama hiç gerçekçi rakamlar değil açıkçası. Ekim sonrası ön çizginin üst tarafında bir nekroz vakası gerçekleşti . Nekroz sonrası durumum ve psikolojim hakkında uzun uzun konuşmak istemiyorum ama çok kötü bir süreçti . Uzun uğraşlar sonucu ve kötü sürecim sonrasında ücretsiz ikinci operasyonu yapmak istediklerini ilettiler. Lakin hiçbir güvenim kalmadı onlara karşı , bana söylenilen ve verilen o ümitlerin hepsi boşa çıktı. Serkan Aydın’ın son dönemlerde sık saç ekimi yaptığı söylenemez, reklamlara ve Instagram paylaşımlarına inandım. Sanatçı futbolcu ve ünlü kişileri güzel bir ekim yapıyor ve sonrasında gelen hastalara sıradan ve özensiz bir biçimde deneyimsiz ve profesyonel olmayan ekibiyle operasyon yapıyorlar.
Siz siz olun reklamlara ve görsel şovlara inanmayın araştırın okuyun yorumları inceleyin !!
Fotoğraflar
1.ekim öncesi
2.ekim günü
3. Donör bölgesi sağ taraf
4. 1 aylık
5. 8 aylık
Şimdi revizyon operasyonu için sizler değerli arkadaşlarımın görüşlerine ve önerilerine ihtiyacım var . Revizyon konusunda bana en iyi klinik ve doktoru önerebilir misiniz?
Bütçe : 80/90 .000 tl
(Sayfayı kuran arkadaşımıza teşekkürlerimi sunarım)