Gönderen Konu: Serkan Aydın/ocak 2024/ Nekroz/5100/yaş 28  (Okunma sayısı 227 defa)

Sinan çelik

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Serkan Aydın/ocak 2024/ Nekroz/5100/yaş 28
« : 15 Ocak 2025, 21:38:27 »
Herkese merhaba arkadaşlar 2024 /ocak  Serkan Aydın özel srk klinikte saç ekimi operasyonu gerçekleştirdim bana söylenilen rakam 5000 graft  ama hiç gerçekçi rakamlar değil açıkçası.  Ekim sonrası ön çizginin üst tarafında bir nekroz vakası gerçekleşti . Nekroz sonrası durumum ve psikolojim hakkında uzun uzun konuşmak istemiyorum ama çok kötü bir süreçti . Uzun uğraşlar sonucu ve kötü  sürecim sonrasında ücretsiz ikinci operasyonu yapmak istediklerini ilettiler. Lakin hiçbir güvenim kalmadı onlara karşı , bana söylenilen ve verilen o ümitlerin hepsi boşa çıktı. Serkan Aydın’ın son dönemlerde sık saç ekimi yaptığı söylenemez,  reklamlara ve Instagram paylaşımlarına inandım. Sanatçı futbolcu ve ünlü kişileri güzel bir ekim yapıyor ve sonrasında gelen hastalara sıradan ve özensiz bir biçimde deneyimsiz ve profesyonel olmayan ekibiyle operasyon yapıyorlar.

Siz siz olun reklamlara ve görsel şovlara inanmayın araştırın okuyun yorumları inceleyin !!

Fotoğraflar
1.ekim öncesi
2.ekim günü
3. Donör bölgesi sağ taraf
4. 1 aylık
5. 8 aylık

Şimdi revizyon operasyonu için sizler değerli arkadaşlarımın görüşlerine ve önerilerine ihtiyacım var . Revizyon konusunda bana en iyi klinik ve doktoru önerebilir misiniz?
Bütçe : 80/90 .000 tl

(Sayfayı kuran arkadaşımıza teşekkürlerimi sunarım)

Barbarish

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Serkan Aydın/ocak 2024/ Nekroz/5100/yaş 28
« Yanıtla #1 : 15 Ocak 2025, 21:50:17 »
Geçmiş olsun hocam ben İstanbul'da değilim ama yakın arkadaşım 2. ekimini dr kinyasa yaptırdı ve çok iyi sonuç aldı aklında bulunsun

Noone35

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 15 Ocak 2025, 22:10:16 »
Alan geniş medeks sever bu açıklıkları ancak donör yıpratılmiş ne çıkarsa artık.Çok geçmis olsun hocam umarım 2. Ekimin gönlüne göre olur

ony92

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 16 Ocak 2025, 11:16:45 »
Kardeşm 90 bin bandında Asuman hair clinik var. Dr. Serkan Aygın var. Ben aygında ektirdim memnunum.

Sinan çelik

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 18 Ocak 2025, 18:33:38 »
Geçmiş olsun hocam ben İstanbul'da değilim ama yakın arkadaşım 2. ekimini dr kinyasa yaptırdı ve çok iyi sonuç aldı aklında bulunsun

Hocam sağolasın . Büyük ümitlerle ektirdik serkan aydına lakin çok pişman oldum. Dediğin doktoru da araştırıyorum. Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

Güncel 1. Yıl fotoğrafınıda paylaşıyorum
« Son Düzenleme: 18 Ocak 2025, 18:41:19 Gönderen: Sinan çelik »

Sinan çelik

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 18 Ocak 2025, 18:36:42 »
Kardeşm 90 bin bandında Asuman hair clinik var. Dr. Serkan Aygın var. Ben aygında ektirdim memnunum.

Kardeşim bu iki isim alanında başarılı gayet . Doğruyu söylüyorsun. Yorumlar ve tavsiyeleri incelediğimde “ asuman hair ve serkan Aygın “ ön plana çıkıyor . İkisiyle de görüşmeyi düşünüyorum .
 Dr . Aygın konusunda sana birkaç sorum olabilir hocam

Sinan çelik

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 18 Ocak 2025, 18:39:39 »
Alan geniş medeks sever bu açıklıkları ancak donör yıpratılmiş ne çıkarsa artık.Çok geçmis olsun hocam umarım 2. Ekimin gönlüne göre olur

Hocam medeksi bilmiyorum açıkcası ama araştırırım o kliniği de .Graftde artık yıpratmadana ne alabiliriz o da önemli benim için. Sağolasın

Facebook Twitter Instagram