Gönderen Konu: Arkadaşlar saçınızı yıkarken birinden yardım alıyormusunuz?  (Okunma sayısı 77 defa)

Saciolmayanadam

• Yeni üye
  • *
  • 🎰
Arkadaşlar saç yıkatmak için merkeze hergün gitmek gerekli mi yoksa evde yıkayabileceğimiz kadar risksiz bir olay mı? Ben çözemedim bi türlü kağıt havluyla kurulayınca tamemen kurumuyor bunun bi zararı olmazmı? Ve duş başlığında akan taziği nasıl ayarlıyorsunuz ? Tepeden ön tarafa doğru mu yıkıyorsunuz? Çünkü ekim merkezindeki gibi boynumuzu koyup ön taraftan şu dökebileceğimiz bir sistem yok😂 çok fazla soru sordum daha önce sorulmuşta olabilir içlerinden bazıları ama cevaplarsabız sevinirim (benim 2.ci ekim ama ilk Ekim'de sürekli saç ekim merkezinde yıkattım)

borella01

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
kendin yıkamanda bir sakınca yok hatta doğrusu olan bu ,sonuçta ekim merkezi farklı bir işlem yapmıyor .losyonu yarım saat kadar ekim alanında beklettikten sonra ılık su altında tazyik çok olmayacak şekilde yıkamalarını yaparsın .losyonun tamamen çıkmaması ve kuruyunca geri gelmesi çoğu kişinin yaşadığı bir problem ve bir zararı yok dostum bundan dolayı endişelenmene de gerek yok.

Facebook Twitter Instagram