Gönderen Konu: Sibel Ulusan Clinic  (Okunma sayısı 379 defa)

SerkanCesur

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sibel Ulusan Clinic
« : 29 Ocak 2025, 17:03:44 »
Sibel hanımı yakın bir arkadaşımın tavsiyesi ile keşfettim.Kendilerine ilk ulaştığım andan itibaren bir yıl boyunca daima iletişim halinde oldular.Saç ekim konusunda çok tereddüt halinde olmama rağmen Sibel Ulusanda çalışan bütün personel arkadaşların güzel ve özverili yaklaşımı beni çok memnun etti.Bugün bir yılın sonuna geldiğimde çevremdeki insanların güzel yorumu ile karşılaştığımda iyiki saç ektirmişim iyiki Sibel Ulusanı tercih etmişim diyorum.Saç ektirecek kişilere kesinlikle tavsiye ederim.Saç ekim çizgisinin doğallığı olsun enseden alınan saç köklerinin dağılımı olsun gerçekten çok tatmin ediciydi.Kesinlikle en içten dilekle diyorum ki saç ektirecek kişilerin en azından Sibel Ulusana uğrayıp bilgi almasını tavsiye ederim.

cengover21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Sibel Ulusan Clinic
« Yanıtla #1 : 29 Ocak 2025, 23:48:47 »
kardeşim reklam gibi olmuş hatta gibisi fazla reklam olmuş  :) ekim resimleri yok ,ekim öncesi vs yok ,yok oğlu yok

Seven

• Sr. Member
Ynt: Sibel Ulusan Clinic
« Yanıtla #2 : 30 Ocak 2025, 12:23:05 »
Söyledikleri takip ettiğim ekim ve başarısına göre doğru zaten bu na kimse hayır demez sibel hoca ve zafer hoca gerçekten başarılı tabi şimdi siz resim süreç paylaşmayınca bu yanlış anlaşılabilir bilmeyenler tarafından malum binlerce dışarıdan insan takip ediyor bilen bir insan olarak kafalar karışmasın diye belirteyim iyi niyetli olduğunuzdan da şüpem yok çünkü bunlar tüm forumun kabul ettiği durumlar.
Biterse Bitsin Sonu değil ya!!

Facebook Twitter Instagram