Gönderen Konu: ERS CLİNİC, 4300 GREFT, YAŞ 33, 15.01.2025  (Okunma sayısı 245 defa)

ozan19

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ERS CLİNİC, 4300 GREFT, YAŞ 33, 15.01.2025
« : 03 Şubat 2025, 20:46:10 »
Merhabalar. Üçüncü saç ekimimi gerçekleştirdim. Son dönemde forumdan sıkça faydalandım hatta kliniği de buradaki olumlu dönüşler sebebiyle tercih ettim. Ben de kendi konumu açmak istedim belki birilerine faydamız olabilir diye. Daha önceki ekimlerim 23 yaşında 4000 veya 5000 greft ve 30 yaşında 2800 greft olarak Transmed Melike Külahçı tarafından yapılmıştı. Kendi saçlarım seyrelmeye devam edince tekrar ekim ihtiyacı hissettim, ayrıca vertex tamamen boştu daha önceki ekimlerde o bölgeye ekim yapılmamıştı. Ön çizgi düzeltmesi, kenarlarda birleşme noktalarında boşlukların doldurulması, vertex'e çok yoğun olmayan bir ekim ve üst kısma çok az bir sıkılaştırma şeklinde işlemim yapıldı. Ekip gayet ilgili hem hocalar hem diğer çalışanlardan gayet memnunum. Donör bölgeden çok dengeli iyi bir alım yapıldığını düşünüyorum. Şuan 19. gündeyim, şok dökümle hızlanıyor. Hoca 1/4 proscar önerdi ancak ben yan etkilerinden çekindiğim için başlamadım. Spor yapıyorum ve testosteron yüksekliği benim için önemli. Minoxidil kullanıyorum, biotin takviyesini yüksek almaya çalışıyorum ve sağlıklı besleniyorum bence yeterli. Şampuan olarak Dercos Vichy yeşil etiketli olanı ve Ketokonazol kullanıyorum. Bakalım 5 ay sonra sonuç ne olacak..

ozan19

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ERS CLİNİC, 4300 GREFT, YAŞ 33, 15.01.2025
« Yanıtla #1 : 03 Şubat 2025, 20:49:56 »
İlk 2 fotoğraf 16. gün, son 2 fotoğraf 19.gün

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 03 Şubat 2025, 21:26:24 »
sanırım artık donör de çok az greft kaldığından bu şekilde bir planlama yapmış merkez zor bir saç ekimi olmuş
sonuç iyi olsa da ortalar seyrek duracak ekilmediği için umarım sizin için yeterli olur ilk ekimde de
önceki ekimlerde de saç yönleri dik mecburen aynı yönde yapmak durumunda kalmışlardır

Global Moderator

ozan19

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 03 Şubat 2025, 21:41:41 »
sanırım artık donör de çok az greft kaldığından bu şekilde bir planlama yapmış merkez zor bir saç ekimi olmuş
sonuç iyi olsa da ortalar seyrek duracak ekilmediği için umarım sizin için yeterli olur ilk ekimde de
önceki ekimlerde de saç yönleri dik mecburen aynı yönde yapmak durumunda kalmışlardır

Evet hocam maalesef tespitleriniz doğru, önceki saç ekimlerimin pek iyi olmadığını daha sonradan fark ettim. Greft sayısında sınırlar zorlandı biraz 4000 çıktı hatta sonradan 300 adet de sakaldan alındı, donör bölge baya seyreldi ama dengeli bir seyreklik oldu beni rahatsız eden bir görüntü değil şuan. Sonuç memnun edecektir dolu dolu bir saç beklentim yok, vertex kabak gibi bomboştu dermmatch kullanıyordum, orada hafiften bir şeyler olması diğer kısımlardaki düzeltmeler beni mutlu edecek. Saçların dik yönlü olması kısa kullanırken sorun ama uzun kullanınca doğal duruyor bir de saçlarımın dalgalı yapıda olması avantaj o açıdan uzadıkça daha doğal duruyor. Teşekkürler yorumun için.

CanPolat

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 04 Şubat 2025, 01:12:24 »
Orta boş duracağına verteks boş dursaydı
Önden başlayarak arkaya doğru gidilmesi daha doğru olurdu orta taraf çok siritacak
Merkez iyi ekim yapıyor ama bazen planlamaları çok yanlış
İnşallah memnun olursunuz hayırlı olsun

ozan19

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 04 Şubat 2025, 10:38:33 »
Orta boş duracağına verteks boş dursaydı
Önden başlayarak arkaya doğru gidilmesi daha doğru olurdu orta taraf çok siritacak
Merkez iyi ekim yapıyor ama bazen planlamaları çok yanlış
İnşallah memnun olursunuz hayırlı olsun

Aslında vertex özellikle benim isteğimdi, tamamen boş olması rahatsız ediyordu. Ben aslında ön çizgiyle oynamayalım orta kısmı sııkılaştıralım diye düşünüyordum ama hoca ön çizgimin çok kötü olduğunu onu düzeltmenin önemli olduğunu düşündü ben de ona güvendim bence iyi de oldu. Sadece ortanın arka kısmına yapılan hafif sıklaştırma orta ön tarafa yapılsa daha mı iyi olurdu diye düşündüm açıkçası, dediğiniz gibi yoğunluk önden arkaya azalacak şekilde yani. Bakalım sonuçları atacağım, ön çizgi kenarlar ve orta arka kısma yapılan sıkılaştırmanın ön orta kısma da gölgelendirme yaparak genel bir doluluk göstermesini umuyorum. Bir de ekim öncesi paylaştığım fotoğraflar merkezin en seyrek gösterecek ışıkla çektiği fotoğraflar aslında o kadar da seyrek gözüken bir saç değildi normal bir ışık altında da şöyle gözüküyordu saçım ekim öncesi. Bu arada teşekkürler iyi dilekleriniz için

borella01

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 04 Şubat 2025, 23:32:59 »
açı farkı öyle yapıyor işte bu yüzden foruma tepeden fotosunu yükleyen şok geçiriyor zaten kuş bakışı fotolar malesef acı gerçekleri gösteriyor bize  :)

ozan19

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 05 Şubat 2025, 10:21:40 »
açı farkı öyle yapıyor işte bu yüzden foruma tepeden fotosunu yükleyen şok geçiriyor zaten kuş bakışı fotolar malesef acı gerçekleri gösteriyor bize  :)

Yani sence de sırıtır mı hocam orta kısım seyrekliği insanlar da kuş bakışı görmüyor saçımızı sonuçta önden görüyor

Facebook Twitter Instagram