Gönderen Konu: Ozgur Nalbant 2730 Greft  (Okunma sayısı 9749 defa)

akın Harman

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ozgur Nalbant 2730 Greft
« Yanıtla #16 : 13 Şubat 2018, 23:38:54 »
Arkadaslar sizce tatmin edermi.Sıklık on cizgi vs yorumlariniz lutfen

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 14 Şubat 2018, 01:27:03 »
Arkadaslar sizce tatmin edermi.Sıklık on cizgi vs yorumlariniz lutfen
tatmin eder bence ideal sayı. ilaç kullanıyomusunuz.birde ilk ekimden sonra ne kadar sürede açıldı bu saçlar ilaçsız? ilk ekimi kaç yaşında oldunuz kolay gelsin

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 14 Şubat 2018, 02:07:12 »
Hayırlı olsun hocam, umarım güzel bir sonuç alırsınız. Birkaç sorum var, daha önceden kötü ekilmiş saçların alınıp tekrar ekilmesinde sorun olmuyor mu? Mesela kötü ekilen saçlar alındıktan sonra yerine yenisi hemen ekilebiliyor mu? Düşününce biraz zor gibi geliyor, zahmet olmazsa nasıl işlem yapıldığını açıklayabilir misiniz? Bu sorum genel olarak tüm forum için geçerli, ben de bir ekim yaptırdım daha önce ama ön çigiye 2 li 3 lü greftler ekildi ve doğal bir görüntü yok, ikinci ekimde düzeltilip düzeltilemeyeceği yönünde kafamda sorular vardı. Bir de bununla ilgili forumda konusu olan herhangi biri var mı? Şimdiye kadar hiç dikkatimi çekmedi. Teşekkür ederim şimdiden.

Sorunlu graftlerin sayısına bağlı. Eğer 5-10 taneyse çıkarıyorlar ancak daha fazlaysa saç çizgisini aşağıya indirip tekli graftler ile kamufle ediyorlar. Fotoğraf eklerseniz daha iyi yanıtlar alırsınız.

Cem Bey

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 14 Şubat 2018, 02:17:42 »
Ekiminiz hayırlı olsun.
Tecrübeliler daha önce görmüş ama ekim öncesi görüntü bana ilginç geldi.
Fut’un izlerini ve bu alımın izlerini görmek adına İlk yıkama sonrası donör alanı fotoğrafını bekliyoruz.

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 14 Şubat 2018, 02:53:12 »
FUT 20 yasinizda yapilmis ve tahmin ediyorum o zaman icin kapaticilik saglamis olan saclariniz arasinda. 20 yil sonra kendi saclarinizin kaybi sonrasi bu goruntu ortaya cikmis. Cok genc yasta yapilan ekimlerden, ve/veya dokulme devam ederken yapilan ekimlerden sonra olusan bu tablo beklenen bir sonuc.

On cizginiz guzel. 2700 greft olan acikliginiz icin (aralarda kendi saciniz da oldugu icin) yeterli. Sizi tatmin edecek yogunlugu saglar.

Zamaninda yaptirdiginiz FUT kac greftlikti?

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 14 Şubat 2018, 07:12:48 »
suratın tamamını goremediğimiz için suratla ne kadar uyumlu on çizgi bilemioz ama plastik cerrah çizdiğine gore işini bilir kafayıda tatmin edici kapar o kadar grfet rahat ol
saçları ekmeydi dersin

akın Harman

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 14 Şubat 2018, 07:15:38 »
Arkadaslar ilaclari kullanip boyunlukla uyudum sıkıntisiz bir geceydi.Gece 10 gibi Ozgur hoca arayip halimi hatrimi bir sıkintimin olup olmadigini sordu.Birazdan pansumana gidicem.20 sene once ne internet ne forum yoktu genclik cahilligiyle arastirmadan fut ekimi olmustum kendime nasil bir kotuluk ettigimi 27 yasimdan sonra anladim.Merkezden uyari vs yapilmamisti simdi yerinde yeller esiyor zaten.Ozgur hocayla forumumuzdan konustuk bize sagladigi bilinclenmeden vs bahsettik.en erken 27 yasin beklenmesi gerektigini donorun ileriyi dusunerek muhafaza edilmedi gerekliligini hatirlatmami rica etti.Insaniz icgudusel bir begeni kaygimiz var bu hem sac hem burun estetigi vs icin dogal bir güdü fakat acele ve erken kararlar vermemeliyiz( yanik tedavisi yamuk dis tedavisi gibi ornekler haric)Daha onceki paylasimlarimda ve yasi buyuk tecrube etmis forumdaslarin konularinda genc arkadaslarin feyz alabilecekleri bircok sebep sonuc iliskisi var.Yeni resimlerle konuyu guncel halde tutar aklinizdaki sorulara yanit bulmaya calisiriz

bozkurt

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 18 Mart 2018, 14:39:53 »
Saçlarınızın son durumu nasıl?

akın Harman

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 19 Mart 2018, 21:25:25 »
Arkadaşlar merhaba
İlk 3-4 ay tüm ekimler birbirine benzediği için 5.ay 7.ay şeklinde paylaşım yapacaktım fakat repair ile ilgili sık msj aldığım için 35.gün resimleri paylaşıyorum.Repair bölgesi için lazer tavsiye etmişti Özgür hoca birazdaha zamanı var.Donör bölgesi çok uzamıştı traş ediyorum ara ara.Gidişat sizcede normal seyrinde gidiyordur herhalde

akın Harman

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 19 Mart 2018, 21:28:19 »
Devam resimler

akın Harman

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 25 Mart 2018, 17:48:12 »
Arkadaşlar şok dökülme daha nekadar devam eder.Bugün 40.gün

bozkurt

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 25 Mart 2018, 19:41:25 »
2 ay bitene kadar devam edebiliyor.

akın Harman

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 05 Mayıs 2018, 22:15:31 »
Arkadaşlar merak edenler için 81.gün hiçbir çıkış emaresi yok.Süreci az cok biliyorum ama çıksada çok seyrek çıkacak gibi hissediyorum bazı yerler hiç ekilmemiş gibi

Cenk49

• Full Member
« Yanıtla #29 : 06 Mayıs 2018, 00:53:02 »
80 gün için henüz çok erken iki hafta sonraki durumuna bakmak lazım biraz kıprdanmalar başlar gibi geliyor .öncesinde orta tepede ilginç tarzda bir dökülme olmuş bunu farklı bir nedeni  varmı acaba ? Soru biraz garip oldu ama gerçekten daha önce pek görmediğim bir dökülme tarzı acaba önceki saç ekiminizdenmi kaynaklanıyor diyemerak ettim.

Facebook Twitter Instagram