Gönderen Konu: 20 Şubat 2025 Asmed Koray Erdoğan Saç Ekimi A Grubu(İlk günden itibaren)  (Okunma sayısı 12868 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Süreç bu denli olumsuz ilerlerken, ekim merkezinin durumu daha yakından takip edip yönlendirmesi gerekirken en ufak bir hassasiyet göstermemesi, hem şaşırtıcı hem de açıkçası hayal kırıklığı yaratıyor.

süreç belirli bir duruma gelene kadar şu an ekim merkezide beklemek durumunda şu an gelişimi onlarda bekledikleri için yapacak başka bir durum yok

Yanlız bu arada 142 gün paylaşımı ile 173 gün paylaşımı arasında saç gelişiminde baya fark var gibi duruyor gelişiyor inşallah devam eder
« Son Düzenleme: 15 Ağustos 2025, 12:56:25 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

punisher23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Gelişimin devam etmesini temenni ederim sizin için ama malesef şuan için diğer ekim yerlerinden üç kat fazla maliyetle bu sonuç tatmin edici görünmüyor.

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam başlığı görünce heralde sizde çıkış olmuştur diye düşündüm bende farklı bir kliniğe saç ektirdimm  benim de 4 ay oldu tık yok siz de benim gibi aynı sorunu yaşıyormuşsunuz...  saç çıkışı olamamasının temel sebepleri ne hala anlamış değilim %90 ihtimalle kliniklerden kaynaklı diye düşünüyorum
« Son Düzenleme: 17 Ağustos 2025, 16:27:08 Gönderen: Hintell »

alp06

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Maalesef olan saçlarımda gitti üstelik Koray hocamla görüşmeye gittiğimde neden kendini bu kadar üzüyorsun biz burdayız tekrar ekeriz gibisinden umursamaz ve rahat bir cevapla karşılaştım. Durum aşağıda arkadaşlar. Alınan 4.000 kök saç çıkmadı onlar yok olup gittiğ gibi kendi saçlarımda zarar gördü
  • Yaşınız 37

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Süreç nedir şu an ? Umarım daha iyi bir duruma gelir süreç sonuna kadar
Olumsuz sonuçlanırsa artık revize gelecek duruma üzüldüm umarım böyle sonuçlanmaz
Global Moderator

alp06

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Nerdeyse 7 ay olmak üzere hintel. Başka klinikler süreç olumsuz ilerlerken ücretsiz prp yapalım vs diyip süreci bi şekilde desteklerken ve daha yakından takip ederken Asmed bir yıl bekleyelim diyor ve bu şekilde bir sonucun oluşması karşısında en ufak bir mahcubiyet hissetmiyorlar. Başka merkezler eminim ki bu durumdan benden daha çok rahatsız olup benden daha çok ne yapışabilir endişesine düşerdi ama Asmed çok rahat.
  • Yaşınız 37

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Nerdeyse 7 ay olmak üzere hintel. Başka klinikler süreç olumsuz ilerlerken ücretsiz prp yapalım vs diyip süreci bi şekilde desteklerken ve daha yakından takip ederken Asmed bir yıl bekleyelim diyor ve bu şekilde bir sonucun oluşması karşısında en ufak bir mahcubiyet hissetmiyorlar. Başka merkezler eminim ki bu durumdan benden daha çok rahatsız olup benden daha çok ne yapışabilir endişesine düşerdi ama Asmed çok rahat.
ego :)

alp06

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Evet kesinlikle öyle benim için büyük pişmanlık oldu.
  • Yaşınız 37

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
ne kadar ödediniz

Rock

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba son durumunuz nedir? Ben de ektirmeyi dusunuyorum

alp06

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bana göre mevcut saçlarımdanda oldum ama klinik kesinlikle mevcut saçlara zarar verme ihtimallerinin olmadığını söylüyor. Ben hiç ama hiç memnun kalmadım. Umurlarında bile değilim şuan. En azından bana hissettirdikleri maalesef öyle şuan. Keşke merdiven altı bir yere ektirseydim
  • Yaşınız 37

pear24

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Asmedle görüşmeye gittiğimde finasterid kullanmazsam var olan saçlarımın %60'nı kullanırsam %20'sini kaybedersin dedikleri için vazgeçmiştim.

alp06

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimden sonrası için mi bunu dediler? Bana varolan saçlarınıza zarar vermemiz mümkün değil dediler ama var olan saçlarımdan olduğumu düşünüyorum
  • Yaşınız 37

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Var olan saçların %100 zarar görmemesi gibi bi olay mümkün değil
Benim de nerdeyse %30u 40ı falan zarar gördü tepede

Facebook Twitter Instagram