Gönderen Konu: 20 Şubat 2025 Asmed Koray Erdoğan Saç Ekimi A Grubu(İlk günden itibaren)  (Okunma sayısı 12831 defa)

dingil

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
peki size bu başarısızlığın sebebini söylediler mi. yani şu şu sebeplerden dolayı olmamıştır maalesef tarzı.

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam sen elinden geleni yapıp forumda en iyi klinik diye bahsedilen yeri tercih etmişsin, sadece onlar ilgisiz siz de bu duruma üzülmeyin. Bu süreç gerçekten ağrılı ve çekmesi zor olsa da revize ekimi düşünün derim çünkü verilen para da az değil

alp06

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Başarısızlığın sebebine dair herhangi bir yorum yapmadılar. Dediğim gibi ilgisiz bir klinik olduğundan herhangi bir mahcubiyet hissedip bir açıklama yapma gereği bile duymadılar. Ben sebebini sormak için 12 inci ayı bekliyorum işte o zaman demem gereken herşeyi kendilerine diyecem. Revizyon ekimi konusunda ise hiç güvenim kalmadı kendilerine birdaha ektirip olan  saçlarımdan da olmuştum zaten iyice olmak istemiyorum. Son zamanlarda bu grupta sürekli Koray Erdoğan şın başarısız ekimlerine rastlıyorum. Mesela açılan son üç başlığa bakın üçüde başarız
  • Yaşınız 37

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Piyasadaki çoğu klinikten iyi olsalar da buranın biraz abartıldığını düşünüyorum. Siz de bu süreci kafaya takıp stres yapmayın 12. Aya kadar bekleyin sonra gerekeni düşünüp yaparsınız

Conqueror1453

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dürüst olmam gerekirse Asmed Koray Hocadan randevu alamadım ama mail aracılığıyla resimler gönderdim. Bana yaptigi geri dönüşte bazı klinikler gibi gel hemen ekelim demedi.Dediği şey şuydu

Saçlarının dokulme seyri henüz belli değil ekim yapilirsa mevcut dokulmeyen saclarin döküldüğünde başarısız sonuç olur dedi.
Finasterid kullanıp saçlarımın güçlenmesini ve 6 ay sonra tekrar değerlendirelim dedi. Resimleri bilgisayardan inceleyip zayıf alanları da göstermişti.

Dürüst ve hastaya açık sözlü olmaları hoşuma gitti. Adam en iyi kliniklerden biri olarak gösteriliyor oooovv ekime uygunsun gel saçlarını ekelim dese üstünü çizerim ama en baştan dürüstçe adam herşeyi anlattı bana takdir ettim.

Sizde neden böyle bir sonuç oldu bende şaşırdım.
Yaşadığınız psikolojiyi az çok tahmin edebiliyorum. İnşallah mutlu olursunuz.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hintel diğer merkezlerle ilgili başarısızlıklarda çok sert yaparken Asmed ile ilgili eleştiriden kaçınman açıkçası dikkatimi çekti. Ben finesteriti ilk günden beri kullanıyorum bunu bu sayfada defalarca yazdım ama senin başarısızlığı finesterid kullanmama bağlanma açıkçası üzücü. Hintel Asmed ne arıyor ne soruyor ne ilgileniyor. Ekim baştan aşağı başarısız var olan saçlarımda gitti. Burda sorun bende değil asmedde lütfen bu konuda tarafsız olmanı diliyorum. Merdiven altı ekim merkezleri bile takip ediyor Ekim sürecini danışanını arayıp bilgi alıyor. Asmed hiç birisini yapmadı. Eczacımla ilgili finestarid taleplerime ilişkin  ekran resmîde ekliyorum.

Ben hiçbir merkeze, başarısız bir ekim sonucu yüzünden — hele ki “gel, revize yaparız, düzeltiriz” dediklerinde — sert eleştiri yapmam. Sen işi, saçma sapan ekim yapan, ön çizgiyi bile beceremeyen merkezlerle karıştırıyorsun. Bu adamlar gayet düzgün planlama yapmış, saç ekmiş ama sonuç istenildiği gibi olmamış… Olabilir, bu her merkezde yaşanabilecek bir risk. Görüşmüşsün, “12 ay dolunca revize yaparız” demişler. Ne yapalım hocam, hep birlikte topa mı tutalım?

Kötü bir planlama ya da kötü bir ekim olsa tamam, eleştiriyi hak eder derim. Ama her merkezin olumsuz sonuçları olabilir. İşini iyi yapan birinin bazı sonuçları istenilen seviyede gelişmeye biliyor. üstelik ekimin arkasında da durmuşlar ki bundan da şüpem yok nasıl olsa bu sorunu senin açından çözecekler… Ne diyelim, hayırlısı olsun.

Tabi bazende bazı bünyelerde ne yapsan o saç olmuyor umarım böyle bir durumda değildir.

Finasterid kullanmadığınızı yazdığınızı hatırlıyorum, bunu ispatlamanızı beklemiyorum. Kullanmadığınız yönünde düşündüğüm için sadece gerektiğinde kullanılmasının faydalı olacağını belirttim; kullanmamak da bir hata değildir.
 Siz istiyorsunuz ki saç ekiminiz istenilen seviyede olmadı diye toplanıp linç edelim…
Ama sizin karştırdığınız durum bizim ağır eleştiri yaptığımız yerlerin en başta saçma sapan insanları madur edecek bir saç ekim yapması ?

Alım kötü mü ? Hayır harika ?
Planlma kötü mü hayır süper
Ön çizgi tasarımı kötü mü ? Hayır
Kabuk sonrası saç yönleri süper..

Sonuç olumsuz.. bu da saç ekiminin doğasında olan bir durum…
Gel düzeltirip ekerim demişler mi demişler …

Evet giden zaman ve giden greftler üzücü ama yapcak bir şey var mı ? Yok…

Umarım revize ile istenilen sonucu alır mutlu olursunuz…

Bu da benim en deli olduğum durum… foruma rahat rahat paylaşım yapıyorsun olumlu olumsuz paylaşıyorsun dilediğini yazıyorsun en son vay efendim sen eleştirmedin :)) yoroldum artık ben bu durumdan yav :)

Sizin bahsettiğiniz durum benim için ilgisizlik anlamına gelmiyor, hiç bir saç ekim merkezi için. Çünkü saç ekim merkezleri saçı eker ve 12 ay sonraki sonuca göre aksiyon alır. Bu sürecin dışında yapacak başka bir şey olmadığından, süreci tamamlamak yönünde hareket ederler.

Saç ekimi sürecinde normalde 1, en fazla 2 kontrol yapılır. Siz de zaten gidip görüşmüşsünüz, olumsuz ise 12 ay sonra gerekeni yapacaklarını bildirmişler. Sistem böyle işler, herkes için, her merkez için geçerlidir.

Tabii, kişiler bu süreçte stresli ve gergin oldukları için daha fazla iletişim bekliyorlar, bu çok doğal. Ama saç ekimi süreci ve sonuç ilişkisi dışında yapılacak pek bir şey olmadığından durum bu.

Senin yapman gereken 11 ayda ileşime geçip 12 ay da revize için iletişim kurup
Görüştüğün de  de güzelce olumsuz olduğu için doğal olaral üzgünsün ve bu sorunun düzelmesi için nasıl bir saç ekim planlaması yapacağını güzelce öğrenip çözmek.. süreç açısından zor olacak ama olacak.. şu an bu sorunu çözmeye odaklanmak gerekiyor süreci doldurunca.
« Son Düzenleme: 12 Kasım 2025, 01:16:09 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram