Gönderen Konu: Saç ekimnden sonra hangi vitamini kullanmalıyım yan etkilerinin önemli noktaları  (Okunma sayısı 68 defa)

dogukan25

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba 32. gün önce saç ektirdim ekim gününden sonra 1. günden itibaren solgar biotin 5000mg ve proscar 1/4 kullanıyorum.

Bazı arkadaşlar proscar bölündüğünde havayla temas etmesi hakkında kötü olur yazmış bazıları farketmeyeceğini söylemiş konu hakkında burada da tartışabiliriz bilgisi olan var ise yorum yapabilir mi?

Proscar 1/4 bazen parçası büyük oluyor 1/3 gibi de oluyor ben yutuyorum gidiyor. Herhangi bir yan etki olarak ne gözlemlemem gerekiyor bilmiyorum kutusunu çöpe attım hiç aklıma gelmedi yan etkilerini okumak o kadar önemsemedim açıkçası. Araştırdım googlede yan etkileri libido azalması, kaşıntı, kalp çarpıntısı vs bende hiçbir şey yok yada ben mi farkedemiyorum bilmiyorum.

Bir çok vitamin ve ekstra proscar gibi ilaçlar kullanan dostlarımız var ama ben ekimden 5 gün önce kök hücre tedavisi de yaptırdım bu yüzden kök hücre yaptırdıysan kullanmasan da olur gibi yorum yapan dostlarım var. Burada da paylaşıp bilir kişilerden veya kullanmış kişilerden bilgi almak isterim.

Yardım ettiğiniz için şimdiden teşekkür ederim, her cevap benim için değerli. Herkesin saçlarını eliyle taraması dileğiyle  :)

Facebook Twitter Instagram