Gönderen Konu: GÜNCELLEME - Doku Klinik Dr. Serkan Aygın 5.000 Greft DHİ - 17.10.2024 - 35 Yaş  (Okunma sayısı 222 defa)

berka

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36583.0

Merhaba arkadaşlar,

5. ayı tamamlamama az kaldı (toplam 140 gün geçti). Bu süre içerisinde klinik tarafından verilen takviye ve eczanede yaptırmış olduğum karışım(fin+minox) dışında başka bir şey kullanmadım. Bu ürünler ve sürecin geçmişini merak edenler yukarıdaki link üzerinden ürün ve saçımın önceki halini gözlemleyebilir. Geçen ay itibariyle ayda bir defa toplam 6 kere olacak şekilde mezoterapi+PRP ye başladım, saç ekim yaptırdığım yerde. 15-20 dk içerisinde önce mezoterapi, sonra ise PRP yapabiliyorlar. Bugün itibariyle saçımın güncel haline ait fotoğraflarda aşağıdaki gibidir.(eski fotolara yukarıdaki linkten ulaşabilirsiniz)

Fotoğraflara göre kendi yorumum ön bölgelerde çok ciddi tutunma ve hızlı büyüme olduğu, tepe bölgelerde ise hatırı sayılır kararmalar olduğu yönünde. Muhtemelen ilerleyen zamanlarda oralarda da yoğunluk artacaktır diye düşünüyorum. Umarım forumdaki herkes istediği görüntüye kavuşur.

cevdet1

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun

berka

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

Facebook Twitter Instagram