Gönderen Konu: Dr. Sibel Ulusan Saç Ekimi Sonucu 3800 greft  (Okunma sayısı 223 defa)

ozanaykut

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dr. Sibel Ulusan Saç Ekimi Sonucu 3800 greft
« : 13 Mart 2025, 14:45:36 »
İzmir Medical Hair Dr Sibel Ulusan Clinic’te saç ekimi yaptırdım. Saç ekimi öncesi planlama aşamasında çok ilgili davranıldı. 3800 greft ekildi. Saç ekiminin her aşamasını Dr. Sibel Hanım yaptı. Saç köklerinin alındığı yerler, ekim derinliği ve yönüne kadar her şeye dikkat ediliyor. Ekim süreci çok rahat geçti ve sonrasında kontrol için ilgilenildi. Kafama takılan her konuda Sibel hanım ve ekibiyle rahatlıkla iletişime geçebildim. Ekimin üzerinden 4 sene geçti ve sonuçlardan çok memnunum. Herkese tavsiye ederim.
Yaş 30, Erkek

keltosadayadayi

• Full Member
Ynt: Dr. Sibel Ulusan Saç Ekimi Sonucu
« Yanıtla #1 : 13 Mart 2025, 15:10:46 »
İzmir Medical Hair Dr Sibel Ulusan Clinic’te saç ekimi yaptırdım. Saç ekimi öncesi planlama aşamasında çok ilgili davranıldı. Saç ekiminin her aşamasını Dr. Sibel Hanım yaptı. Saç köklerinin alındığı yerler, ekim derinliği ve yönüne kadar her şeye dikkat ediliyor. Ekim süreci çok rahat geçti ve sonrasında kontrol için ilgilenildi. Kafama takılan her konuda Sibel hanım ve ekibiyle rahatlıkla iletişime geçebildim. Ekimin üzerinden 4 sene geçti ve sonuçlardan çok memnunum. Herkese tavsiye ederim.

https://youtu.be/-4Luq-jyPH4?feature=shared
  • Ekim Tarihi: 04.11.2024
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

Rome0

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 13 Mart 2025, 15:46:30 »
Sibel hanımın işleri mi düştü acaba?Bu aralar sürekli yeni hesaplar reklam içerikli konu açıyorlar

Sahinsahinn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Sibel Ulusan Saç Ekimi Sonucu 3800 greft
« Yanıtla #3 : 14 Mart 2025, 16:31:21 »
İyi sonuç  |-onayisareti-| |-nazarboncugu-|

osmangazi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 14 Mart 2025, 19:35:04 »
sibel hoca gibi ekime giren doktor kalmadi. ben de zamaninda kendisine gitmistim. umariz ekim yapmayi hic bir zaman birakmaz :)

osmangazi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 14 Mart 2025, 19:40:47 »
Sibel hanımın işleri mi düştü acaba?Bu aralar sürekli yeni hesaplar reklam içerikli konu açıyorlar

senede 1 PRP ye giderim hocaya, her yil daha kalabalik. gecen sene baya buyuk ve izmirde olmayan modernlikte bi klinik actilar. PRP ye giden eski hastalarina forumdan bahsediyor olabilirler. Bana bahsetmeeye gerek kalmadan ben hep soyluyorum :) yillardir da hatirlatirim. sac onemli, benim hayatimi degistirdi ekim yaptirmak

arastiriyorumsac

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 18 Mart 2025, 17:29:17 »
Bende İzmir’de düşünüyorum hocam. Önerir misiniz Sibel hocayı çok duydum adını . |-onayisareti-|

Facebook Twitter Instagram