Gönderen Konu: Asuman Hairtransplant 3500 Greft  (Okunma sayısı 2558 defa)

wrestlersold

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Asuman Hairtransplant 3500 Greft
« : 26 Mart 2025, 14:59:41 »
Herkese merhaba arkadaşlar kardeşimin saç ekimini yaptırdım asuman hocaya.
2020de amcamın saç ekimini yaptırmıştım çok memmun kalmıştık.
5 sene sonra tekrar kendisine başvurduk herşey dahada profesyonelleşmiş ilgi ve alakasıda gayet güzeldi.
Her sorumuza ve isteğimize cevap verdi ve somuç olarak 3500 greft ekim yaptırdık sonuçları payşaşıyorum herkese iyi günler diliyorum

wrestlersold

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asuman Hairtransplant 3500 Greft
« Yanıtla #1 : 26 Mart 2025, 16:04:48 »
5 sene sonra tekrar kendisine başvurduk herşey dahada profesyonelleşmiş ilgi ve alakasıda gayet güzeldi.
Her sorumuza ve isteğimize cevap verdi ve somuç olarak 3500 greft ekim yaptırdık sonuçları payşaşıyorum herkese iyi günler diliyorum

wrestlersold

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 26 Mart 2025, 16:05:53 »

wrestlersold

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 26 Mart 2025, 16:07:08 »

Hakan Yılmaz

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 26 Mart 2025, 16:08:03 »
Hayırlı olsun sadece ön bölgeye mi ekildi amcanızın saçlarının fotoğrafı var mı paylaşabilir misiniz bnde asuman hanımda ektirdim 2 ay oldu

ARS

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 26 Mart 2025, 21:29:34 »
Zaten oyle bir acikliginiz yok saçlarınız güzel olacaktır sizin yaş kaç

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 27 Mart 2025, 10:26:00 »
Hayırlı olsun saç ekiminiz açık alana göre çok güzel bir planlama yapmış harika bir ön çizgi çok sık sadece tek sorun var olan saçlarınız çok zayıf fin  kullanmazsınız onlar dökülecek yeni ekilen saçlar da var olan saçlarınıza göre ekildiği için onları korumanız sıklığı arttıracaktır eğer onlar dökülürse seyrek görünebilir sizde saç ekimini başarısız zannedebilirsiniz o yüzden onları koruyun derim Güçlendirin çünkü incel miş ve dökülme evresine girmiş gibi duruyor
Global Moderator

wrestlersold

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 27 Mart 2025, 10:57:09 »
Hayırlı olsun saç ekiminiz açık alana göre çok güzel bir planlama yapmış harika bir ön çizgi çok sık sadece tek sorun var olan saçlarınız çok zayıf fin  kullanmazsınız onlar dökülecek yeni ekilen saçlar da var olan saçlarınıza göre ekildiği için onları korumanız sıklığı arttıracaktır eğer onlar dökülürse seyrek görünebilir sizde saç ekimini başarısız zannedebilirsiniz o yüzden onları koruyun derim Güçlendirin çünkü incel miş ve dökülme evresine girmiş gibi duruyor

Asuman hoca var olan saçları yok sayarak ekşm yaptı onlar hiç olmayacakmış gibi ekim yaptı

wrestlersold

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 27 Mart 2025, 11:15:33 »
Fin olarak propeciamı önerirsiniz

wrestlersold

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 27 Mart 2025, 11:17:28 »
Hayırlı olsun sadece ön bölgeye mi ekildi amcanızın saçlarının fotoğrafı var mı paylaşabilir misiniz bnde asuman hanımda ektirdim 2 ay oldu
Amcamın fotoğrafları yok bende şuan ama resmen 20 yaşındaki gibi saçları çıktı bence asuman hoca iyi bir tercih olmuş sizin için
İçiniz rahat olsun güzel şekilde çıkıcaktır saçlarınız bence

wrestlersold

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 27 Mart 2025, 11:18:51 »
Zaten oyle bir acikliginiz yok saçlarınız güzel olacaktır sizin yaş kaç
Çok teşekkür ediyorum sağolun yaşım 25

wrestlersold

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 27 Mart 2025, 11:21:30 »
Kabuk dökümü sonrasını paylaşıyorum

denizci1

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 27 Mart 2025, 12:40:17 »
Hayırlı olsun güzel bir ekim olmuş. Gidişat normal. Amcanız ve kardeşiniz kendi neden yaptırmıyor saç ekiminide siz yaptırıyorsunuz anlamadım :D 

wrestlersold

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 27 Mart 2025, 16:42:02 »
Hayırlı olsun güzel bir ekim olmuş. Gidişat normal. Amcanız ve kardeşiniz kendi neden yaptırmıyor saç ekiminide siz yaptırıyorsunuz anlamadım :D
Ben saç ekimi için kafayı kırmıştım çünkü fazlasıyla araştırma yaptım bu işe mesai harcadım önce kendi ekimimi yaptırdım çok güzel oldu ardından amcamın ekimini yaptırdım şimdi ise kardeşimin ekimini yaptırdım
Yani onlar hiç araştırma yapmadan gözlerini kapatıp ekime girdiler

denizci1

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 28 Mart 2025, 13:00:45 »
Ben saç ekimi için kafayı kırmıştım çünkü fazlasıyla araştırma yaptım bu işe mesai harcadım önce kendi ekimimi yaptırdım çok güzel oldu ardından amcamın ekimini yaptırdım şimdi ise kardeşimin ekimini yaptırdım
Yani onlar hiç araştırma yapmadan gözlerini kapatıp ekime girdiler

Kendinizinkini niye paylaşmadınız peki forumda ?

Facebook Twitter Instagram